Şimdi Ara

KEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri (1063. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: ru.celebi , AirJET Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 7 Misafir (2 Mobil) - 6 Masaüstü3 Mobil
5 sn
26.673
Cevap
428
Favori
1.078.364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
84 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
30. Sırada  bugün en iyi #5
Sayfa: önceki 10611062106310641065
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    270 ye kadar kopyalama görebilir. Diskten herhangi bir cihaza kopyalama

USB sürücüden okuma270 MB/s’ye kadar (USB 3.0)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • radyohead R kullanıcısına yanıt
    Wifi üzerinde kopyalama yazma hızları da değişir.
    Wifi nin taşıma kapasitesi işin içine girer.

Nereye giriş için sordun?

Bulut hesabına girerken istersen yapabilirsin.

https://help.keenetic.com/hc/en-us/articles/360014734379-Keenetic-Account-the-single-point-of-authentication-for-all-of-Keenetic-s-services

• KYTECHNGAMING kullanıcısına yanıt
    Bu durumda 2.5Gbe portu ile dolu dolu kullanılabilir. Harika

• Şu anda carrier dsl kullanıyorum. Bir başka evime yeni keneetic alacağım orada da fiber yok ancak geleceğe yönelik bir yatırım yapayım diyorum. Hopper alırsam vdsl hattımı kullanabilir miyim? İleride fiber olursa hız sınırı olmadan kullanabilir miyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Havya Makinesi -- 28 Eylül 2024; 19:37:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Havya Makinesi kullanıcısına yanıt
    Hopper DSL KN-3610 tüm taleplerinizi karşılar. (Hopper KN-3810 ile karıştırmayın)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KYTECHNGAMING -- 29 Eylül 2024; 3:59:14 >
    Evet bunun için sormuştum. MFA var ise brute force önleme policy lerine çok gerek yok sanki.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    Biri bulut hesabınıza ilgili diğeri cihaza gelebilecek saldırılarla ilgili...
    Şu arkadaş 1 gündür dadanik ama policy dışı deniyor

Sep 29 03:53:02 dropbear
    Warning: Bad password attempt for 'admin' from 92.255.85.253:14957

Sep 29 03:53:01 ndm
    Error: Core::Authenticator: user "admin": invalid password.

Sep 29 03:53:00 ndm
    Error: Core::Authenticator: user "admin": invalid password.

Sep 29 03:37:08 dropbear
    Warning: Bad password attempt for 'root' from 92.255.85.107:58414

Sep 29 03:37:08 ndm
    Error: Core::Authenticator: access to "sftp" denied for user "root".

Sep 29 03:37:08 ndm
    Error: Core::Authenticator: access to "cli" denied for user "root".

Ok ben cloud hesabınızı kırmaya çalışıyor sandım. Cloud hesabı dediğimiz modem arayüzüne keendns ismiyle eriştiğimiz arayüz olduğunu kabul ediyorum. Cihaza erişip ne yapacak acaba.
    Nasıl önlem aldınız. 15 dk da bir 3 deneme gördüm ben. CLI a dışarıdan erişimi kapatsanız?
    Birde böyle bir keenetic tr bir webinar falan yapsan. Hem bir eğitim gibi teorik bilgiler. Hem bunları cihazda nasıl uygulayacağımıza dair pratik bilgiler. Gördüğüm kadarıyla kullanıcıları dinleyen bir firma keenetic. Bunu talep edebilir miyiz.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    Bulut hesabi keenetic cihazlarinin kayit edildigi portal hocam. Modem router arayuzu degil.

• ru.celebi kullanıcısına yanıt

her gün daha da şaşırtıyor bu ürün beni. ne güzel bir ürünmüş.

Keendns cihaz arayüzüne erişim için bir kısayol. VPN ile de cihaz arayüzüne lokal ip 'si ile erişebilirsin. Bİliyorsun.

Önlemim policy leri biraz daha sıkılaştırmak sadece. Sonunda ban yer.

Bu ataklar hepimizin cihazlarına geliyor. Marka farketmeksizin.

Webinar için ise arasıra yine sektör içindeki insanlarla 1 saatlik söyleşiler yapabiliyorlar. Orada özellik ürün tanıtımı gibi ve en son soru-cevap yapılabiliyor.

Örnek:

KEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model TavsiyeleriÇözümPark Bilişim Portalıyoutube
    Bu web seminerinde Keenetic' in sunduğu uç nokta VPN çözümleri ve bulut izleme özelliklerini inceleyeceğiz. Web seminerimizde aşağıdaki başlıklar için siz değerli katılımcılarımıza en güncel bilgileri paylaşıyor olacağız; VPN Nedir? VPN bağlantıları nerelerde ve hangi amaçlarla kullanılır? VPN Protokolü Belirlemek için Nelere Dikkat Edilir? Keenetic'te sunulan VPN türleri ve Eş Zamanlı Bağlantı Sayıları RMM ile uzak yönetim Sizleri de bu keyifli web seminerde aramızda görmekten memnuniyet duyacağız.
    https://www.youtube.com/watch?v=GZc0cxfWi2M

KEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model TavsiyeleriKeenetic Türkiyeyoutube
    Destek 👇🏼 📧 destek@keenetic.com.tr ☎️ 0216 709 3200 🌍 https://destek.keenetic.com.tr 📝 https://bit.ly/keeneticdestekformu Sosyal Medya 👇🏼 Instagram: https://www.instagram.com/keenetic.tr Facebook: https://www.facebook.com/keenetic.tr Etiketler 🏷️ #keenetic #modem #router
    https://www.youtube.com/watch?v=eGmeVLbY9Mw&list=PLfbE_DUUb0fe943U9RzqPkOlxuAAXoM7O&index=3

Daha tüm Keenetic cihazlarının tek bir yerden yönetildiği RMM var :)

KEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyelerirmm.keenetic.com
    Keenetic RMM
    https://rmm.keenetic.com

KEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri

Severiz :)

KEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri
  • Keenetic Broşürleri

Türkiye pazarında satışta bulunan güncel tüm Keenetic modellerinin özellik broşürleri bir alanda toplanmıştır.

QR ile de ulaşabilirsiniz

Hemen Tıkla!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KYTECHNGAMING -- 29 Eylül 2024; 14:6:45 >

Biz de cihazımız var sanıyoruz :) Maşallah.

RMM sanırım birden fazla site'a sahip IT adminlerine yönelik diye anladım ilk bakışta. Tek bir site'ınız ve birkaç cihazınız varsa modemin kendi arayüzü + keenDNS zaten yeterli değil mi?

Bu olay şöyle mi çalışıyor?

Modem -> Keenetic Cloud -> Mobil app

Yani modem bilgileri cloud'a gönderiyor. Mobil uygulamanızda cloud'daki verileri gösteriyor. Aslında mobil app, cloud'un mobil app'i aslında diyebilir miyiz. Çünkü şuradan farkettim. Geçende de sormuştum. Modem arayüzündeki trafik grafikleri 3 güne kadar gösteriyor. Çünkü local data diye söylemişti Kemal Bey. Ama mobil uygulamada 1 yıla kadar görebiliyorsunuz. O da cloud'daki veriyi gösterdiği için.

Bu durumda modem arayüzüde aslında cloud'daki veriyi okuyamazmı bazı parametreler için.

Sistem ayarlarında CID kaparsan yalın olarak sadece Keenetic'ini kullanırsın.

Attığın üçgen doğru. KeeneticOS bulut işletim sistemi destekli. İki yönde verileri alır işler. Yani arayüzen yaptığın tüm değişiklikler bulut sunucular üzerindede etkinleşir bilgi verir. Keza tam tersi cihaz arayüzünde müdahaleyi uzaktan yapmak için de yine sunucu üstünden komut gönderirsin.

Cihaz belleğinde bu datanın büyüklüğü veya cihazların esas işlemleri için bu detayın cihaz belleğinde kalıcı olarak tutulmaması gereklidir. O yüzden işlenen her veriyi bulut sunucular üzerinde yıllık olarakta görebilirsiniz.

RMM'deki en guzel uzaklik tek tıkla ekli olan bütün cihazların guncellemesinin yapılabilmesi benim icin. Router kendi başına trafik verisini yeniden başlatana kadar tutuyor. Kalıcı kayitları mobil uygulamada tutuyor. Log kayitlarini isterseniz harici syslog sunucusu tanimlayarak istedigiiniz gune kadar tutabilirsiniz. Dediğiniz özellikte yapılabilir, zor bir şey değil.

Entware'de syslog-ng var. Hopp cihaz üzerindeki diskte tutuyorum. :)

Benzer şekilde toplu yeniden başlatma komutu gönderebilmekte güzel.

BU arada 4.2 ile birlikte yeni arayüzde bir mesh sisteminizdeki tüm cihazları aynı anda güncelleyebileceğiniz butonda geldi. Nedense hala yeniden başlatı koymadılar.

• 
Sayfa: önceki 10611062106310641065
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.