Şimdi Ara

KEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri (1064. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26.663
Cevap
428
Favori
1.074.976
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
84 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10621063106410651066
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bu cihaz çok başarılı ya. Resmen ev kullanıcısı veya kobi için Cisco veya Aruba versiyonu diyebiliriz.

Çözümpark webinar'ının 45. dakikasına bu arada RMM anlatılmış.

• Merhaba arkadaşlar, bir sey merak ediyorum. Standart x marka herhangi bir modeme mesh destekli herhangi bir keenetic dsl yada router meshleyebilirmiyiz acaba. Ornegin asus n16 modeme ana cihaz, hopper dsl mesh seklinde gibi.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • AVALION48 kullanıcısına yanıt

Hayır mesh sistemi sadece aynı yazılım cihazlarda olabiliyor.

• KYTECHNGAMING kullanıcısına yanıt
    Cevap icin teşekkür ederim hocam. Saygılar.

• AVALION48 kullanıcısına yanıt

Yok hatta misal vermek için; tp-link deco'sunun meshi ile normal tp-link routerlarının OneMesh sistemi bile birlikte çalışmıyor. Aynı ürün gamı istiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoldPunch -- 29 Eylül 2024; 22:11:39 >
  • GoldPunch kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam. Evet decolarida duydum. Benim daha önceleri yaşadığım kablosuz sikintilar var. Onunla alakali hala alternatif cozumler ariyorum. Musait olunca burdan tekrar detayli sekilde yazmayi düşünüyorum Saygilar.

• ru.celebi kullanıcısına yanıt

Edge neyi geliştirdi örnek tt online işlemlerde onay butonu görünmüyor mecbur chrome geçiyorumKEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri 

• mito1172 kullanıcısına yanıt
    Ben de yıllarda chrome kullandım ama son 1 senedir edge kullanıyorum. Bazi websiteleri tam uyumlu değil. Böyle durumlarda Firefox, edge yada opera ile işimi hallediyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mito1172 kullanıcısına yanıt

Performans varken bir onay butonuna takılmam :) İleride ECH desteğini ilk kim getirirse onu kullanmayı planlıyorum. Şimdilik Firefox gibi görünüyor.

Chrome'un veya Google'ın bir uygulaması için giriş yaparken tüm hizmetlerinde oturum açma dayatmasını ben saçma buluyorum.

• @mcgoktug @ru.celebi

Bende edge kullanıyorum da aşırı saçma uyumsuzlukları var bunu nasıl gideremiyorlar çok garipKEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri 

• ZeroWait DFS anlatımı ilk mesaja eklendi.

Teşekkürler @KYTECHNGAMING

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi micro77 -- 1 Ekim 2024; 16:22:45 >
  • micro77 kullanıcısına yanıt

Cihaz ilk açıldığında seçili kanala göre 10dk'lık radar taraması yapmasına bir faydası var mı yoksa tarama bittikten sonraki geçişler için mi?

• Zerowait DFS sanırım kısıtlı modellerde var. Elimde Hopper DSL ve hero DSL var. Bu iki model desteklimiyor sanırım.

• gündoğdu_01 G kullanıcısına yanıt

Öğrendiğim ve tecrübe ettiğim kadarı ile;

KN-1011 KN-1811 KN-3411 KN-3510 olduğunu bildiğim modeller.

• Arkadaşlar kimin ilgisini çeker çekmez bilmiyorum ama,bugün kung-fu panda 4 izledim,4k remux hdr 43 GB,keenetic bağlı USB bellek,zidoo oynatıcı ile,0 sorun mükemmel oynadı ...

Tepe model router larda var demek ki bu özellik. Güzel bir teknoloji.

• Eee son modem yada Router diyelim wifi 6 varmış ben çıkarmadı biliyordumKEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri 

@KYTECHNGAMING Hocaa indir acık fiyatı alalım yawKEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri KEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 2 Ekim 2024; 3:9:26 >

Bende titan var hocam. Zero dfs i nasıl aktif ediyoruz. Dfs açık ama normal dfs gibi. Hatta uyarı veriyor kanal geçişlerinde kopmalar olabilir diye. Son stabil os kullanıyorum. Teşekkür ederim

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Daha almadınız mı :) Zero DFS için açıklama bekliyoruz @KYTECHNGAMING

KEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri
  • ru.celebi kullanıcısına yanıt

Yok alamadım 2 aydır buz dolabı tv arızasından onları yeniledik battık birazKEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri KEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri yeni model çıkarsa fiyat iner belki titanınKEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri 

zero dfs burada bahsetmiş de hangi modellerde belli değil

KEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri
    KEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyelerisizi bilgilendiriyoruz
    Dinamik Frekans Seçimi Nedir?
    https://blog.keenetic.com.tr/dinamik-frekans-secimi-dfs-nedir/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 2 Ekim 2024; 8:56:39 >

• 
Sayfa: önceki 10621063106410651066
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.