Şimdi Ara

Harley Davidson bot 118 tl (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
144
Cevap
5
Favori
18.769
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 44 numara sipariş edip iptal edecek veya iade edecek olan var mı acaba? Kargosu bana ait olacak şekilde alabilirim ben.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Benim sipariş sabah baktım kargoya verildi yazıyordu şimdi baktım tedarik diyor ne alaka anlamadım.

• Harley de artık eski harley değil bildiğim kadarıyla memlekette delinin biri üretip piyasaya satıyor diye hatırlıyorum. Bi aralar yeşil kundura da felandı ama onlardan gitti heralde?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dj.trust.06 D kullanıcısına yanıt
    Ben dun yesilden aldim bugun geldi eskisi gibi olmasada (209 tl ye aldim) parasini hak ediyor yerli uretim olmasi taban montaji ve iscilik bence hala guzel

• 45 numara alıp, beğenmeyen varsa bana ulaşabilir, ben alabilirim.

• Ne değişik tipler var yaa,yok ağırmış yok çirkinmişHarley bir yaşam tarzıdır bunu bilen adam ağırlığına takozluğuna bakmaz,alır,giyer..Ayağında bot kalmadı diye herhangi bir bot gibi alıyosan zaten yanlış yerdesin...Ayrıca pahalı olur suç olur,indirim olur niye ucuz sahte mi derler,çok değişik bi millet vesselamŞahane fırsatmış bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bella Ciao -- 30 Kasım 2019; 9:11:37 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 40 veya 41 numara iade edecek varsa ulaşabilir mi :)

• Hakiki deri mi ?
    Suni deri yazın şuna.
    Hakiki deri demek gerçek hayvan derisinden üretilen demek.İçine ekstra başka malzeme koymamak demek.

Bu botların imalatı her yerde aynı.Gidin bi fabrikanın fabrika satış mağazasına aynı ürün ama farklı marka 100 120 tl den alırsınız.

Gidip de bu Çakallara para kaptırmayın.c
  • Ürünler geldi. Ben Gayet beğendim. Çok güzel fırsat oldu benim için 118 liraya terlik alamıyoruz nerdeyse artık.

Harley Davidson bot 118 tl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uza -00- -- 30 Kasım 2019; 16:34:20 >
  • Trendyol siparişimi iptal etmiş. Tedarik edilememiş. Özür kuponu tanımlayacaklarmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byjest -- 30 Kasım 2019; 17:21:33 >
  • siparişi kargoya verilen var mı? benimki iptal edilmiş?

• Benimki kargoya verildi dün akşam. Sanırım stok olmadığı için iptal ediyorlar ama çok saçma iş yapıyorlar cidden. Güven kalmıyor böyle de.

• aynen çok saçma oldu böyle ya. zaten yakalayabildiğimiz bir iki şey vardı.

• Bu arada satın alıp beğenmeyen veya iptal etmek isteyen olursa lütfen paylaşsın buradan. Geri gönderileceğine ihtiyaç sahibine gitsn. Dolap veya gardrops vb uygulamalardan gönderebiliriz rahatlıkla.

• Ürünü bugün teslim aldım. Neyse o geldi orijinal tabi. Gayet memnunum uzun zamandır bu kadar kar etmemiştim alışveriş yaparken. Paylaşan arkadaşa teşekkür ediyorum.

• Kargoya verildi konu açıldıktan 1dk sonra sipariş vermiştim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ürün kargolandi bekliyoruz paylasan arkadaşa teşekkür ederiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sefaMseven -- 30 Kasım 2019; 19:9:17 >
  • Ürün bugün elime ulaştı. Gayet mantıklı bir alışveriş oldu. Haber veren arkadaşa teşekkürler.
  • Tedarik yüzünden siparişimi iptal etti ama hala ürünü satıyor 350 Tlye

• Benimki de kargoda. Alan arkadaşlar adına da sevindim. Rica ederim arkadaşlar.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.