Şimdi Ara

ULEAD VİDEO STUDIO İLE KURGU YAPMAK(RESİMLİ) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
216
Cevap
6
Favori
42.420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: MIND GAMES

Ulead videoyu kurarken otomatik yükler divx codeci,lisanslı olması gerekiyor.Bunun yerine kendin bir
    yerlerden temin etmen gerekecek.. Dr_Divx programını tavsiye ederim.Dr divx zaten divx in kendi
    convert programı ve kullanımı çok basit.
    unquote

İlgine çok teşekkürler.
    Benim UVS 10 lisanslı.
    Aslında hikaye kısaca şu : Nokia 6680'e attığım mp3 sırasıyla dinleyebilmek için, (yani hep aynı şarkıyı çalıp durmasın diye) Kadıköy'de bir yerde bir mp3 player yüklettim. Bu arada yükleyen satıcı divx player ile beraber, bir takım "sanatsal" videolar da yükledi. O güne kadar divx nedir ne işe yarar diye pek ilgilenmemiştim. Bu videoları bilgisayarıma aktardım. Amacım mpeg dosyası elde etmekti.
    Vegas 7, bu dosyaları tanımıyorum dedi, açamadı.
    Windows Media Player, oynattı ama görüntü oldukça küçüktü, ekranın ortasında, kibrit kutusundan biraz daha büyük bişi.
    Ulead Video Studio 10 da açmayı denedim. Baştan itiraz etmedi ama sonra da kilitlendi. Açamadı. Ben de işin peşini bıraktım.
    Yazını okuyunca, dedim belki codec lerdendir..

Şimdi en azından benim şunu yapmam gerek sanki : bir yerlerden aklı başında divx ler bulup bunları tekrar UVS 10 da açmayı denemek.
    Bu divx'ler nerden bulunur, çözünürlüğü birbirinden farklı divx çeşitleri var mı?

Önerin / önerilerin varsa çok makbule geçer. Zira ben de bu sayede divx işini kıyısından köşesinden biraz öğrenmiş olurum!

Tekrar çok teşekkürler.

Alıntıları Göster
    Vaay ! süper bir çalışma olmuş. nodar çok teşekkürler sana. Çok faydalı bir eser çıkartmışsın sağolasın...

• quote:

Orijinalden alıntı: jiddi

Vaay ! süper bir çalışma olmuş. nodar çok teşekkürler sana. Çok faydalı bir eser çıkartmışsın sağolasın...

Alıntıları Göster
    Düzenleme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nodar -- 28 Eylül 2008; 18:06:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nodar

Düzenleme

Alıntıları Göster
    hocam mükemmel bir çalışma olmuş bende bir ulead kullanıcısıyım,seni tebrik ederim.Amatörün biraz üstünde uğraşıp kendi okulumuzun tanıtım cd lerini hazırlıyorum,kendimce ve çevreden aldığım tepkiler olumlu.Yalnız overlay ın ne işe yaradığını bilmiyorum,yardımcı olabilirsen sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: coban393

hocam mükemmel bir çalışma olmuş bende bir ulead kullanıcısıyım,seni tebrik ederim.Amatörün biraz üstünde uğraşıp kendi okulumuzun tanıtım cd lerini hazırlıyorum,kendimce ve çevreden aldığım tepkiler olumlu.Yalnız overlay ın ne işe yaradığını bilmiyorum,yardımcı olabilirsen sevinirim.

Alıntıları Göster
    Düzenleme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nodar -- 28 Eylül 2008; 18:07:13 >
  • quote:

Düzenleme

Alıntıları Göster
    Düzenleme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nodar -- 28 Eylül 2008; 18:08:04 >
  • quote:

Düzenleme

Alıntıları Göster
    Düzenleme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nodar -- 28 Eylül 2008; 18:08:31 >
  • quote:

Düzenleme

Alıntıları Göster
    Selamlar,

Nette HDV v AVCHD ile ilgili yazılanları okurken, birden kendimihttp://www.jonesgroup.net/ te buldum.

Meraklısına ve İngilizcesi olanlara ve Nodar'ın büyük emeklerle ve özveriyle hazırladıklarını bir de İngilizce olarak pekiştiricem diyenlere duyurulur....

• quote:

Orijinalden alıntı: MIND GAMES

Selamlar,

Nette HDV v AVCHD ile ilgili yazılanları okurken, birden kendimihttp://www.jonesgroup.net/ te buldum.

Meraklısına ve İngilizcesi olanlara ve Nodar'ın büyük emeklerle ve özveriyle hazırladıklarını bir de İngilizce olarak pekiştiricem diyenlere duyurulur....

Alıntıları Göster
    ellerine sağlık gerçekten süper olmuş.
    uzun süre olmuş bunu yazalı fakat sormam gereken bişey var.
    ulead la hazırladığım mpg dosyasını evde açabiliyorum codec pack yüklü fakat şirket bilgisayarımda açamıyorum.
    şöle bi sorun var uleadla mpg yaparken (ulead mpeg codec) kullanıyor başka seçenek te yok.
    nasıl bişey yapabilirim ?
    arkadaşta başka bi programla yaptığı filmi izleyebiliyorum şirket bilgisayarımda gspot la codek lere baktığımda
    benim yaptığım uleag mpeg yazıyo arkadaşınkinde sadece mpeg spliter yazıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: deadlyshadow

ellerine sağlık gerçekten süper olmuş.
    uzun süre olmuş bunu yazalı fakat sormam gereken bişey var.
    ulead la hazırladığım mpg dosyasını evde açabiliyorum codec pack yüklü fakat şirket bilgisayarımda açamıyorum.
    şöle bi sorun var uleadla mpg yaparken (ulead mpeg codec) kullanıyor başka seçenek te yok.
    nasıl bişey yapabilirim ?
    arkadaşta başka bi programla yaptığı filmi izleyebiliyorum şirket bilgisayarımda gspot la codek lere baktığımda
    benim yaptığım uleag mpeg yazıyo arkadaşınkinde sadece mpeg spliter yazıyor.

Alıntıları Göster
    Ulead kendi standart mpeg codec ini kullanıyor ama şirket bilgisayarında herhangi bir codec paketi yüklüyse mutlaka oynatması lazım.
    Çünkü ulead in kendi mpeg codeci standart mpeg dir.

• quote:

Ulead kendi standart mpeg codec ini kullanıyor ama şirket bilgisayarında herhangi bir codec paketi yüklüyse mutlaka oynatması lazım.
    Çünkü ulead in kendi mpeg codeci standart mpeg dir.

Alıntıları Göster
    nodar büyük emek harcamışsın dostum ellerine sağlık..
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarı_laci

nodar büyük emek harcamışsın dostum ellerine sağlık..

Alıntıları Göster
    Elinize emeğinize sağlık çok teşekkürler.
  • quote:

Evet haklisin.Yakinda kaldigim yerden devam edecegim.Bugünler epey
    yogunuz.En kisa zamanda..

Alıntıları Göster
    hocam eline sağlı teşekürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ramssess -- 3 Ocak 2008; 15:30:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ramssess

hocam eline sağlı teşekürler

Alıntıları Göster
    Elinize sağlık, güzel anlatımınız yüzünden şimdi hiç ihtiyacım yokken programı edinip ögrenmeye çalışacagım :)

Bu bölümün moderatorü kim acaba, kesinlikle üst konu olmayı hak eden bir thread. Kendisine ulaşalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mkelleci

Elinize sağlık, güzel anlatımınız yüzünden şimdi hiç ihtiyacım yokken programı edinip ögrenmeye çalışacagım :)

Bu bölümün moderatorü kim acaba, kesinlikle üst konu olmayı hak eden bir thread. Kendisine ulaşalım.

Alıntıları Göster
    nodar
    dostum saol
    neredydin şimdiye kadar
    çözim die baya saçım dökülmüşdü bu olayları
    engin gilgilerin için saol
    ricam
    PLUGİN lerini verdiğin sitede silinmişler
    bi daha yükleyebilir misin

• quote:

Orijinalden alıntı: movie

nodar
    dostum saol
    neredydin şimdiye kadar
    çözim die baya saçım dökülmüşdü bu olayları
    engin gilgilerin için saol
    ricam
    PLUGİN lerini verdiğin sitede silinmişler
    bi daha yükleyebilir misin

Alıntıları Göster
    NTSC bir dv kameradan PAL DVD yapma imkanım varmı?
    Eğer yoksa NTSC DVD oluşturduktan sonra DİVx yapabilirmiyim.
    Divx de pal, NTSC gibi bir durum yok heralde.
    Cevaplarsanız bu kardeşinizi sevindirirsiniz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: kurtay

NTSC bir dv kameradan PAL DVD yapma imkanım varmı?
    Eğer yoksa NTSC DVD oluşturduktan sonra DİVx yapabilirmiyim.
    Divx de pal, NTSC gibi bir durum yok heralde.
    Cevaplarsanız bu kardeşinizi sevindirirsiniz...

Alıntıları Göster
    dersler çok güzel çok teş... ler
    yanlız benim bir sorunum var
    sorun dvd menü yapmaya kalktığım zaman türkçe karakterlerde sorun yaşıyorum
    ekranda yazıyı yazarken normal ama yazından çıktıktan sonra font şekli değişiyor sorun oluşuyor mesela
    ( ş harfi yazarken normal ama yazıdan çıktıktan sonra altında şekil olan T harfine dönüyor )
    diğer bir sorun menü kısmına istediğim zaman font ekleyemiyorum sadece olan fontlar üzerinde değişiklik yapmama izin veriyor
    şimdiden herkese teşekkkür ederim...

• quote:

Orijinalden alıntı: mede32

dersler çok güzel çok teş... ler
    yanlız benim bir sorunum var
    sorun dvd menü yapmaya kalktığım zaman türkçe karakterlerde sorun yaşıyorum
    ekranda yazıyı yazarken normal ama yazından çıktıktan sonra font şekli değişiyor sorun oluşuyor mesela
    ( ş harfi yazarken normal ama yazıdan çıktıktan sonra altında şekil olan T harfine dönüyor )
    diğer bir sorun menü kısmına istediğim zaman font ekleyemiyorum sadece olan fontlar üzerinde değişiklik yapmama izin veriyor
    şimdiden herkese teşekkkür ederim...

Alıntıları Göster
    paylaşımınız için teşekkürler.peki bu programla kısık ses çıkan dvd filmin sesini yükseltmek mümkünmü?eğer yapılıyorsa anlatabilirmisiniz.teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: seabreezee

paylaşımınız için teşekkürler.peki bu programla kısık ses çıkan dvd filmin sesini yükseltmek mümkünmü?eğer yapılıyorsa anlatabilirmisiniz.teşekkürler.

Alıntıları Göster
    Eline koluna sağlık. Sony vegas programınıda baştan bu şekilde anlatan olsa süper olurdu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mobilecom

Eline koluna sağlık. Sony vegas programınıda baştan bu şekilde anlatan olsa süper olurdu.

Alıntıları Göster
    vista da ulead video studio 9 çalıştırabilirmiyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakan2200

vista da ulead video studio 9 çalıştırabilirmiyim.

Alıntıları Göster
    arkadaşlar bu deinterlacing için kullanabileceğim program var mı nasıl yapabilirim

m2ts formatlı videolarımı mpeg yapıp izlediğimde bilgisayar ekranında hareketli cisimlerin etrafında yatay çizgiler oluşuyor

bunun için deinterlacing yapmalıyım

elimdeki bir kaç kaynaktan denedim fakat istediğim sonucu alamadım videoları rastgele deinterlace yapar gibi bir hal var bazıları oluyor bazıları olmuyor

görüntüden en az kayıp vererek nasıl yapabilrim bu işi

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.