İlk kez yıldızlı Mythic item düşürdüm Harlequin başlık cuma gecesi. Masterwork yapınca çok oyunumu da değiştirdi fakat dün gece yatarken bir baktım ki çanta doluyken yerine başka item giymişim yanlışlıkla ve fazlalıklarla birlikte yakmışım. O kadar içime oturdu ki uyuyumadım |
Diablo IV [ANA KONU] | 9. Sezon (1014. sayfa)

-
-
Üzerinizdeki itemleri kitleyin hocam, bu şekilde kırılmaz.
-
Çok üzüldüm valla, item şansım çok az. Diablo 3 den bu yana oynuyorum ilk kez mor item düşürdüm:/
Bu arada Lilith kesemiyorum o kadar youtube videosu da izledim fakat şu kan dalgası gibi yerden dalga geldiği an ölüyorum.
Lilith ilk kesişte mor item atıyor mu?
-
Spark ( göz alıcı kıvılcım ) atıyor. İki tanesiyle rastgele mythic ( mor ) ya da gerekli rune lerin varsa istenilen mor item yapılıyor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Geçmiş olsun, daha güzelini düşürürsünüz umarım, bu sezon GA bufflanmış 3, 4 yılsızlı eşya çok düşüyor. Bir eşyanın üzerine kursörle gelip Space tuşuna 1 kere basarsanız junk olarak işaretlenir, 2 kere tıklarsanız favori olur ve satılamaz, kırılamaz ve de yere atılmaz hale gelir.
-
Beyler bu totem yazan silahlar ne ise yariyor elimdeki silahi birakip onu aliyorum hic bir ozellik kullanilmiyor oyle olunca
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Mor item atmıyor, fakat 1 tane mor taş atıyor craft için. T1 seviyede kesin t4 de filan zor.
-
Off hand gibi kullanacaksınız, bir elinize one hand silah alıp diğerine totem...
-
Büyücü crit Hydra buildi ile paragon 230 olmasına rağmen Pit 90 da takıldım kaldım. Yüzlerce boss öldürmeme rağmen işe yarar hiç Mythic atmadı. 5 6 tane random mythic yaptırdım onlarda işime yarar çıkmadı. 3 4 yıldızlı unique ve kadim item hiç düşüremedim. Buradan Bir arkadaş orta asya serverinin drop ratesi düşük demişti bence doğru. Saatlerce oyna iten düşmesin. Yine benim için bu sezonun sonu geldi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkrose511 -- 14 Temmuz 2025; 23:28:3 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Nasıl geçiyor. Ben onu yapacak kısım göremedim oyunda.
-
Diablo 3'deki gibi işliyor, bir şey yapmanıza gerek yok. Aynı realmdeki karakterlerin sandıkları ortak. Hardcore, Eternal ve Sezon içerikleri ortak. Sezon bittikten sonra da Eternal'e aktarılıyor.
Edit: Diablo 3'den tek farkı, paragon puanlarını kullanabilmeniz için alt karakterlerde de 60 level'a ulaşmanız lazım...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Khoradasein -- 15 Temmuz 2025; 10:33:0 > -
Teşekkür ederim hocam.
-
Ne güzel insanlara ne mor itemler, ne mythicler düşüyor major affixlim maşallah. Bize bu sezon da bişe yok. Fasfakir kör topal takılıyoruz valla.
-
Tahminen grup halinde T2 ve daha üstündeki seviyelerde oynuyorlar. maxroll.gg Sitesinden baktım bazı karakterler de 2-3 mor item var ama adamlar T1 de oynuyorlar. Ben de T1 ve mor item hiç düşmedi ve zaten mor item de T2 ve sonrasında düşüyor diyebiliyorum.
-
Dün bir vidyo izledim, hatta bulayım paylaşayım. Özeti şu videonun diablo 4 de yaptığımız hasarın %80küsürü item lardan geliyor, %10 paragon dan, %3ü falan yetenek ağacından ve diğerleri.
Bu kadar yüksek dps yüzdesi kuşandığımız eşyalardan gelmesi bana göre oyundaki tüm çeşitliliği öldürüyor. Hangi yetenek daha çok destek alıyorsa o yetenek daha çok vuruyor demek.
Ve şunu gösteriyor yetenek ağacının paragonun sezon güçlerinin hiç bir katkısı yok hasar konusunda. Herkes çok vurmak ister, o yüzden az vuran build ler tercih edilmez fazla.
Bana göre çözümü basit. 50[%]× gibi olan çarpanlardan 1 sıfır atmak ya da tamamen çarpanları silmek. Yerine yeteneklere çeşitlilik getirmek, mesela sever (nekro yetenegi) düşmana vurduğunda geri dönmek yerine 3 e ayrılır gibi aspectler getirmek. Hasar artışı paragon ve item lardaki istatistiklerin artması ile sağlanır eşit oranda, hatta cok paragonu olan yani oyuna daha fazla zaman ayiran daha güçlü olur. Raxx dediği 1m limitine de şıp diye ulaşılır. Ve böylelikle 5 kat daha zevkli ama 100kat daha zayıf build ler aynı günde eşitlenir. Tabi yetenek ağacına da en az 50 kadar ekstra özellik eklenmesi de gerekmekte.
Casual casual diyip duruyorlar, diablo oynayanlar casual oyuncular değil hepsi akıllı zeki oyuncular. Onlara göre bir şey yapsınlar. Oyun basit olunca gamerdad dedikleri de 1 kere oynar bırakır.
Bahsettiğim vidyoMacroBioBoiyoutube
Is Itemization Diablo 4's Worst Problem?https://www.youtube.com/watch?si=0CzLMUzFhQGJRMhv&v=pPbl80gvsbM&feature=youtu.be
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Selamlar.
Hydra Büyücü oynuyorum. Bazı eşyalara bakıyorum internette araştırırken Hydra Head affix x12 ye kadar çıkıyor.
Bende x6 da kaldı. Bunun için ne yapmam gerekiyor masterwork tekrarlamam mı gerekiyor
Şu masterwork işini tam çözemedim.
Öte yandan Lilith için yardım edebilecek var mıdır
Youtube dan dolu video da izledim ama bir haftadır kesemiyorum.
-
Düşen eşyaların adının altında Öge Gücü yazmakta. 750 olanları x8 ve 800 olanları x12 kadar çıkarabilirsiniz. Düşen bir item'in Öge Gücünü yükseltme şansınız yok.
x8 veya x12 çıkarabilmek için aynı eşyanın 750 ve 800 öge gücüne sahip olanını düşürmeniz gerekiyor
-
Evet denk gelene kadar resetleyeceksin masterworku. İlkinde gelmedi mi, ikinciye basmadan resetle. İlki tuttu ikinci tutmadı mı, yine reset. Böyle böyle üç kere üst üste denk getirmen lazım. Bazen tekte 3'te 3 yapıyorsun bazen kanırtıyor. 20-30 bin Obducite ve 300-400 milyon altın gözden çıkarmadan kalkışma. İnat ederse oyun gelmiyor.
Lilith'te şu an bug var. İlk fazında enerji yarıdan aşağı düşünce canı gitmemeye başlıyor ve takılıyor öyle. Galiba bunu aşma yolu varmış ama ben bilmiyorum. Takas chatinde yabancı biri bir şeyler yazmıştı.
-
Hocam siz yanlış anladınız galiba. Masterwork zaten eşyanın item özelliklerini artırıyor. Masterworki resetlemek diye bir olay yok oyunda. Tempering işlemi itemlere yeni özellikler ekliyor. Tempering yapılan (hak sayısı dolan) item de eğer masterwork yapılmadıysa restoration of scroll kağıdı kullanılarak yeniden temperlanabiliyor.
Not: Oyunu ingilizce oynadığımdan türkçe karşılıklarını tam olarak yazamadım affola.
@tidus isimli arkadaşın sorduğunu @Noctivagant arkadaş cevaplamış.
Herkese saygılar, iyi oyunlar...
-
Masterworking resetleme var. Her resetleme 5 milyon altın.
Ekranın alt kısmına bak.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X