Şimdi Ara

| Sistem Geri Yükleme ile alakalı... |

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Daha önceden Sistem Geri Yükleme Noktası oluşturulmamış bir bilgisayarda en son yüklenen Geri Yükleme'yi nasıl geriye alabilirim..! "En Son Yapılan Geri Yüklemeyi Geri Al" adı altında bir seçenek hatırlıyorum; ama bulamadım..

Teşekkürler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gereqsiz -- 4 Mayıs 2007; 13:30:08 >

Hiç bir bardakta dudak payı bırakmadınız bana; bir kaşık sesini bile çok gördünüz, şekersiz içerek çaylarınızı... İki çocuk rahatlıkla oturduğumuz kapının eşiğine, kendi başıma zor sığıyorum bugün... Büyüdükçe insan yalnız mı kalıyor ne?..

| Her gördüğümde beni salaklaştıran o imansız için büyük bir alkış istiyorum!..
  • Eğer üzerinden çok uzun zaman geçtiyse o seçenek kaybolur...
  • Yokmudur bunun bir çaresi.. En son yaptığım Sistem Geri Yükleme'den sonra bilgisayarımda 10 GB veri kayboldu da o bakımdan soruyorum.. Bu da çok ilginçtir, Sistem Geri Yükleme'den sonra kendi dosya ve klasörlerim nasıl kaybolur..?
    Hiç bir bardakta dudak payı bırakmadınız bana; bir kaşık sesini bile çok gördünüz, şekersiz içerek çaylarınızı... İki çocuk rahatlıkla oturduğumuz kapının eşiğine, kendi başıma zor sığıyorum bugün... Büyüdükçe insan yalnız mı kalıyor ne?..

• Data angel kullanmayı deneyin işinizi fazlasıyla görür muhtemelen...kapatılmış geri yüklemeden hayır gelmez "ki bende açık olmasına raamen bi ton sorun yaratıyo "

http://www.downloadarsivi.com/detay/8881/Araclar/Dosya---Disk-Yoneticileri/Data-Angel.html

Orjinalden alıntı: mınaaa

Data angel kullanmayı deneyin işinizi fazlasıyla görür muhtemelen...kapatılmış geri yüklemeden hayır gelmez "ki bende açık olmasına raamen bi ton sorun yaratıyo "

http://www.downloadarsivi.com/detay/8881/Araclar/Dosya---Disk-Yoneticileri/Data-Angel.html

Bu program ne işe yarıyor..? Veri kurtarma gibi birşey mi..?

• evet benim dev film arşivimi kurtarmıştı vakti azmanında

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.