Şimdi Ara

Torku'dan Limonsuz Limonata(A101 içerir) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
71
Cevap
0
Favori
13.388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
57 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Öyle demeyin ama... Adamlar Glukoz Şurubu kullanmıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Torku bitmiştir. Torkununun şarkuteri ürünleri de var. Arasıra kampanya yapılıyor. Dana sucuğu diye kim bilir ne satıyorlar A101 de..
  • quote:

Orijinalden alıntı: onur1301

attığın linkteki kızılay maden suyu analizi;
    gayet sağlıklı diyor

https://www.helalplatform.com/tuketici/kizilay-soda-analiz-raporlari-yayinlandi/3391/

Alıntıları Göster
    Konudan bağımsız olarak helalplatform.com sitesine bir baktım, site sahibi Abdulvahit Mahmat adında nereli olduğunu anlayamadığım birisi. Twitter hesabına bakınca (https://twitter.com/mahmat_vahit) Ensar Vakfında çalıştığını ve sağlam bir aktroll olduğunu gördüm. O yüzden bu site ne derse desin tarafsız ve doğru bir bilgi verdiğini düşünmüyorum.

Sağlıklı günler dilerim.

• Bu ülkede adaletsiz hukuk, imansız müslüman, bilimsiz eğitim, vatan sevgisiz asker, Atatürksüz tarih, diplomasız dekan, dinsiz imam, seçimsiz başkan, başkansız seçim icat edildi.

Limonsuz limonataya mı şaşırıcam?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: onatba

Bu mesaj silindi.
    Youtube da işin ustaları video koymuş. Makineye hiç gerek yok. Tek mühim nokta, dondurmayı yemeyeceğin zaman yapmak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ali222

Saf keçi sütünden dondurma cok agir kokuyor olmasi gerek. Nasil yiyorsunuz?

Alıntıları Göster
    Sanırım keçi sütünün kokusu siz rahatsız ediyor benim için pek sıkıntılı bir durum değil, ayrıca içine gerçek sahlep attığım için gayet lezzetli oluyor.
  • Efendimiz diyorki, aldatan bizden değildir, bunların müslumanlıkla alakaları yok tek dertleri para para para

• Ucuz etin yahnisi diye boşuna dememişler. Birşey ucuzsa almadan önce 2 defa düşüneceksin.

• B-2 Spirit kullanıcısına yanıt
    onlarda sıkıntılı üzerini iyi okumak gerekiyor kimisi doğal maden suyu kaynağından sodalı çıkan, kimisi ise mineralli suya karbondioksit katılarak yapılıyor
    örnek kızılay -hepsi aynı mı bilmiyorum- karbondioksitliydi baktığım beypazarı ise doğaldı
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.