Şimdi Ara

Xiaomi Mi 9 Lite (Pyxis) [ ANA KONU ] Miui 12.5 Android 11 Geldi (170. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6.392
Cevap
65
Favori
391.739
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 168169170171172
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • son zamanlarda pil kullanım istatistiklerinde hücre yayını %50lilere dayanmış durumda gayet şehir merkezinde rahat çeken alanlarda vakit geçiriyorum yapılması gereken bir ayar var mı acaba? hücre yayını problemi çözülemedi telefonda bir türlü ve dikkat ediyorum bu benim pil performansımı da etkiliyor maalesef


    Xiaomi Mi 9 Lite (Pyxis) [ ANA KONU ] Miui 12.5 Android 11 Geldi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DelNaja -- 1 Ocak 2020; 19:22:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • ademdemiryas kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam.
    Eu forumu gibi Xiaomi tarafından haftalık yayınlanan Çin romu alıp global kullanıma uygun hale getirip yayınlıyorlar.

    Telefon modelinin Mi 9 Lite olarak görünmesi (play store vb sistemlerde de öyle) ve ön kamera geçiş efekti olması benim için yeterli şu an.

    zaten başka da fark göremedim gibi pek. çift tıkla ekranı kapatıp açma ayarının altına çift tıkla ekranı kapatma ayarı geldi sanki daha önce yok muydu hatırlayamadım ama onu seçmeden ekran açıkken çift tıkla kapanmadı.

    diğer ayarlar önceki haftalık rom ile aynı gibi. mimoji var kamerada ama zaten kamerayı pek kullanmadığım için işe yarar bişey de göremedim kendi adıma.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaDMaxiBo -- 1 Ocak 2020; 19:39:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MaDMaxiBo kullanıcısına yanıt
    Bende teşekkür ederim hocam.
    Ben hala sizinde sorun yok dediğiniz 11.3.2 deyim memnunum. Sorun olmayan bi yükseltme yapmak istiyorum inşallah sizinde tavsiyeniz ile.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • digitech kullanıcısına yanıt
    Bahsetmiş olduğunuz ayarı ya ben bulamadım ya da benim yazılım versiyonunda böyle bir ayar yok...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tgmfırat T kullanıcısına yanıt
    Rom farkından dolayı başka bir yerde olabilir. Benzer kelimelerle ayarlarda arama yapın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ademdemiryas kullanıcısına yanıt
    android 9 olan stabil romu mu kullanıyorsun hocam ? stabil rom ise yine twrp yok yani sende şu an...

    sen beta rom sevmiyorsun galiba ben değiştiriyorum deniyorum. bu miroom da beta android 10. eu romlarından eksiğini göremedim fazlası var gibi. ses ayarlarında mesaj seslerinin ayrı ayarını fark ettim az önce, zil sesi seviyesi ayrı mesaj sesi seviyesi ayrı ayarlanıyor.

    güzel olmuş gibi. yine de denememi istediğin bişey varsa denerim.


    2g-lte arasında seçim yaptığım ekranda GSM ONLY yerine RUSÇA BİŞEYLER +GSM yazıyor. sonunda GSM olduğu için anlamak zor değil yine de sorun olmadı şimdilik.
  • digitech kullanıcısına yanıt
    tüm bankacılık uygulamalarını seçip gizle demiştim. biri görmedi, garanti, ama diğer iki banka fark etti; cihazınız rootlu yine de kullanmak ister misiniz diye sordu. sanırım kaldıracağım mecburen. zaten gerekli değildi sorun da yapmaz umarım.
  • MaDMaxiBo kullanıcısına yanıt
    Hocam Bootloader kilidini bekliyorum bende custom rom için.

    Mi room kurucam büyük ihtimal. Siz beta yı kurdunuz galiba stabil ile ne fark ediyor acaba.

    Ayrıca root ile birlikte geliyor sonrada root olayını kaldırabiliyormuyuz.

    Pil de fark etti mi mi room.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MaDMaxiBo kullanıcısına yanıt
    Evet hocam Android 9 için olan stabil rom. Siz söyleyince hemen baktım duruyor twarp sorun yok hocam.

    Stabil için
    Beta için
    Şaka bi yana hocam
    Beta sevmiyorum stabil seviyorum diye özel bi durum yok hocam romlar için
    Geçmeye değecek bişeyler katmışlar ise üstüne fark etmez geçerim. Romda bi sorun olduğunda Geriye dönüş sıkıntı olduğu için Android 10 için acele etmek istemedim.
    Çok önemli özellikler olmasa da telefon isminin doğru yazması mimoji olması mesaj sesinin ayrı ayarı gibi artıları da güzel. Bi sorun yok diyorsanız bende geçerim inşallah.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Sudafed kullanıcısına yanıt
    stabil romlar henüz android 9, android 10 romlar beta.

    magisc kurulu geliyor yeni nesil root uygulaması, açınca ilk sayfada kaldır seçeneği var, iki aşama onay istiyor sonra kaldırıyor. rootu kaldırdıktan sonra uyarı veren uygulamaya girdim sorun yok, uyarı vermedi yine.

    birkaç haftadır telefonu şarj cihazına takamıyorum, akşamları evdeki bilgisayara bağlı olduğu için sürekli şarjı yeniliyor bitmiyor. onu test etme şansım yok şu an.
  • ademdemiryas kullanıcısına yanıt
    stabil resmi romu kurunca siliyordu ya twörpü

    ben android 10 varken 9 kullanmaya sabredemem maalesef hocam, sorun yoksa illa güncel olanı yüklerim. geri android 9 a geçmek sıkıntı olabilir ama yüklediğin romda sıkıntı olursa yine bir önceki android 10 olanı kurabilirsin aslında. 9 a dönmek zorunda değilsin.

    telefon ismi kamerada halen cc9 görünüyor bu arada. arkadaş uyarmıştı build.prop da bazı yerlerde halen cc9 yazıyor diye. kameradan o isim filigranını kaldırdım. ben cc9 da görmek istemiyoreum şahsen, takıntı oldu o kadar uğraştım ki...

    android 9 romdan sonra o kadar çok 10 rom kurdum ki 9 da ne vardı ne yoktu hatırlamıyorum ama il mesajda yazdığım gibi önemli olan miui sürümü sanırım, 9-10 arası fark yok gibi de miui 12 olursa fark olabilir mesela.




  • MaDMaxiBo kullanıcısına yanıt
    Sağolun bilgiler için.

    Android 10 da kameradan çekilen resme geçiş sıkıntısı vardı denediniz mi böyle bir sorun var mı.

    Kişiler mesajlar miui arama kaydı var diye düşünüyorum.

    Trwp ve rom yüklemek için rehber araştırıyorum.

    Umarım bir sıkıntı yaşamam.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sudafed kullanıcısına yanıt
    o sıkıntı birçok xiaomi cihazda yıllarca devam etti ama bunda bir iki haftalık rom sonrası düzelttiler hemen. şu an sorun yok galeriye geçişte.

    mi uygulamaları ve kayıt var.

    ilk iki mesajda biraz anlatmaya çalıştım ama sanırım sürücü konusunu eklemem lazım bi ara, ya da resimler eklemem lazım ikinci mesaja, resimsiz anlamak zor olabilir. oraya bakarak yapabilirsiniz aslında, takıldığınız yer olursa da buradan yapan arkadaşlar olarak cevaplamaya çalışırız.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaDMaxiBo -- 2 Ocak 2020; 9:38:22 >
  • MaDMaxiBo kullanıcısına yanıt
    Ben sizin kadar anlamam bu işlerden hocam ama bildiğim kadarıyla 11.3.1 le 2 resmi olarak dağıtılan stabil olanlardan değil çünkü MiUi arama uygulaması çağrı kaydı ve mesajlar mevcut bende. Bu custom romun stabil olanı oluyor sanırım ondan duruyor twarp galiba.
    Önceki xiaomi cihazlarımdan bildiğim kadarıyla xiaomi Android geçişleri ile pek bişey vermiyor telefonlara bunu MiUi güncellemesi ile yapıyor. Ondan bi fark yoktur pek.
    Twarp yüklemek de mi forumlarda tek tuşla yükleme aracıyla basitçe hal oluyor. Android 10 içinde çıkmış görmüştüm bi ara ama geçmediğim için denemedim henüz. 9 için olan problemsiz çalışıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler telefonu kirip atacagim valla. Bluetooth beni deli ediyor. Arabada muzik dinliyorum ses cok dusuk sona dayiyorum anca duyuyorum. Telefon caliyor aciyorum. Ses bangir bangir. Bluetoothdan muzik dinlerken gotunden cikiyor sesi. Kullanamiyorum lanet telefonu. Yok mu basina gelen duzelten duzeltmeye calisan. Mutlak ses vs hepsini denedim. Muzik calarken problem var. Konusma normal. Milyon rom denedim hepsi ayni sonunda delirtti beni. Nette aramadigim yapmadigim.cozum kalmadi yok yok

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bender B. Rodriquez kullanıcısına yanıt
    Dostum geliştirici seçeneklerini aç Bluetooth mutlak ses seçeneğini kapat

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bender B. Rodriquez kullanıcısına yanıt
    Arabada YouTube dan Bluetooth ile müzik dinliyorum ses de herhangi bir sıkıntı yok gayet normal.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • telefona altınmı enjekte ettiler fiyat neden devamlı artıyor.

    2200 den 2800




  • Kapattim fayda etmedi codec modec hepsini kurcaladim. Hala az. Ama aksine telefon gorusmeleri de yuksek. Dalip sesi kismadan acarsam hoparlorler patlayacak karsidakinjn sesinden

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sudafed kullanıcısına yanıt
    Yok hocam.baya az. Mi5 var cd den mp3 var bide bu telefon var. Mi5 ve cd bariz yuksek az buz degil yari yariya nerdeyse. Mi5 de son sesde duramiyorum arabada. Ama bu telefonda son ses bile yetmiyor

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 168169170171172
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.