Şimdi Ara

2020 F/P Tatil Fırsatları (214. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.088
Cevap
179
Favori
42.975
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 212213214215216
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ölücü rezil rüsva ettiler ya hahaha,adam öğle yemeğini kaçırdı diye ağlayıp bunun iadesini koparma peşinde birde 🤣

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • arkadaşlar yardım lazım bana.

3500 lira bütçemiz var otel için (4 gece 22-26 temmuz), tercihen her şey dahil (bulaşık ve yemek derdi düşünmek istemiyoruz) güzel denizli , temiz ve yemekleri güzel bir yer arıyoruz.

Tercihen bodrumda yer arıyorum arabam yok merkezde otel buldum 2 tane ama yorumlar korkuttu, bana yardımcı olur musunuz?

bulduğum oteller.
    Etstur
    Labranda TMT Bodrum | Etstur.com
    https://www.etstur.com/Labranda-Tmt-Bodrum
    Tatilbudur.com
    Diamond Of Bodrum Hotel Özellikleri ve Fiyatları TatilBudur
    https://www.tatilbudur.com/diamond-of-bodrum-hotel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sayko57 -- 13 Temmuz 2020; 21:17:24 >

• sayko57 kullanıcısına yanıt
    bodrum'da antalya ayarında hd beklemeyin hocam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • recruit1 R kullanıcısına yanıt
    hocam peki antalyada tavsiyeniz var mı?
    Bodrumu hiç görmedik değmez mi bodrumu görmeye tavsiyeleriniz nedir ?
    dostum konaklayanlar vardı forumda, otelin adı bodrum costa bitezhan.. yorumlar falan güzel ekonomik bir otel..ucuzluğu da muhtemelen daha önce ruslara çalışıp bu sene rus müşteri bulma sıkıntısı.denize sıfır.. tripadvisor ve otelpuan yorumlar gayet iyi..
    merkezde kalsanız plaja gitmek dert. minibüs, taksi veya araç kiralamak lazım. ufak güzel hesaplı pansiyon tarzı mekanlar var ama oralar da plaja yakın olanlar merkeze nispeten uzak, gezelim görelim için uygun sayılmaz. haliyle size bir önerim olamıyor hocam. hoş kimi de tatilde yorulmayı sever. ama o kişi ben değilim.

Kaç kişisiniz hocam? 2 mi?
  • evet hocam 1 kadın 1 erkek.
  • recruit1 R kullanıcısına yanıt
    eyvah eyvah yandık desene :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: sayko57

arkadaşlar yardım lazım bana.

3500 lira bütçemiz var otel için (4 gece 22-26 temmuz), tercihen her şey dahil (bulaşık ve yemek derdi düşünmek istemiyoruz) güzel denizli , temiz ve yemekleri güzel bir yer arıyoruz.

Tercihen bodrumda yer arıyorum arabam yok merkezde otel buldum 2 tane ama yorumlar korkuttu, bana yardımcı olur musunuz?

bulduğum oteller.https://www.etstur.com/Labranda-Tmt-Bodrumhttps://www.tatilbudur.com/diamond-of-bodrum-hotel
    Akkan beach hotele bi bakın, fiyatına bakmadım, önünde plajı vardır, iki kez kaldım, fiyatına göre iyi idi iki yıl önce

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Temmuz-Ağustos aylarında Antalyaya mı gidilir ya beyin yanması geçirirsin

Eftalia marin otele bak hocam 5 gece 2 yetiskin iki çocuk 3500 liraya ayırdım bugün iki gün sonra gidiyorum.

Not: otel bugün hizmete başladı. Bir iki haftadır rezervasyon alıyormuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furlaka -- 13 Temmuz 2020; 23:8:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sayko57

arkadaşlar yardım lazım bana.

bulduğum oteller.https://www.etstur.com/Labranda-Tmt-Bodrumhttps://www.tatilbudur.com/diamond-of-bodrum-hotel
    Parkım Ayaz Hotel fiyatı da uygun ,güzel bir oteldir Gümbette barlar sokağında ,pandemi olmasa sabaha kadar hareketli olan bir bölge

Daha önce Bodrumu görmediyseniz tavsiye ederim ,gezilecek pek çok yeri var ama araba lazım, değilse gezmek için her defasında oto gara gelmen gerekir ,otelin önünden 5 dakikaya bir dolmuş geçer otogara gidip Bodrumun merkezini gezebilirsin

Antalya -Alanya -Türkler Gold Island (fiyatı emsallerine göre iyi görünüyor) ,gitmedim ama gidenler burayı çok övdüler puanı da çok yüksek

Antalya Belek Sensitive Premium fiyatı uygun görünüyor denize sıfır değil ama 5 dakikalık yürüme mesafesinde yürümem dersen servisi de var .Otel yeni bina ,odaları çok iyi yemek kalitesi otelin doluluk oranına göre değişiyor .Memnun kalmıştım

Azura Deluxe Resort & Spa (Alanya Avsallar) fiyatı uygun görünüyor ve puanı yüksek

Bu kadar yeter sanırım:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugurrsy -- 14 Temmuz 2020; 2:20:3 >

• NG Sapanca Güral 2+2 kişi 4500 civarı fiyat veriyor 4 gece için. Bilen giden var mı. İstanbula yakın güzel otel orası var sanırım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • F/P tatil ile alakası yok yeri ayırtan arkadaşım ve bu işlerden hiç anlamaz tatil yeri bakarken bu oteli görüp alıyor. 50 TL indirim icin böyle bir siteden bir daha hayatta bir şey almam. En iyisi otelin kendisinden rezervasyon yaptırmak.

• quote:

Orijinalden alıntı: furlaka

Eftalia marin otele bak hocam 5 gece 2 yetiskin iki çocuk 3500 liraya ayırdım bugün iki gün sonra gidiyorum.

Not: otel bugün hizmete başladı. Bir iki haftadır rezervasyon alıyormuş.
    Ben de Eftelia Ocean'a rezervasyon yaptırdım hocam...

• +
  • 
Sayfa: önceki 212213214215216
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.