Bildirim
🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can! (94. sayfa)

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

9 Misafir (2 Mobil) - 7 Masaüstü,
2 Mobil

🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can!
(En Son Oy Tarihi: 11.9.2022)
Giriş
-
Biz lafla değil icraatla ünlüyüz erdi'ciler aynı erdi gibi boş konuşuyorlar icraatleri yok. Diğer tarafta şampiyonların şampiyonu Turbo Turabi var
Az önce geri vites yaptılar şimdi yine gelmek istiyorlar ama bu sefer cevabımız çok sert olacaktır -
Anlamıyorum ki kırmızı takım farkı açıyor ama ne oluyorsa mavi takım kapatıp öne geçiyor.Bu yarışmadan da pis kokular gelmeye başladı , bilinçli bir etkileme sezdim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
aha. güle güle uğr -
Komiser Murat bıraktı herhalde.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi STMUS -- 17 Şubat 2020; 23:16:19 >
erdi başkan ezilmez. sizin kafanızdaki 40 tilki erdi başkan’ın kafasındaki bir topal tavşanı kovalayamazquote:
Orijinalden alıntı: tek11034
15 dakika önce erdinizi ezdik suspus oldunuz mahvoldunuz TURABİ'den korkun şu an gerçek şampiyon var karşınızda
Alıntıları Göster
Bu erdici trollere prim vermeyin hocam az önce güzelce geri vites yaptılar şimdi atağa kalkmak istiyorlar ama korkudan titriyorlar çünkü eskisi gibi spamlayacakları survivor konusu degil bu. Cevabını sert bir şekilde alacaklarquote:
Orijinalden alıntı: isimsiz55_55
Erdi vitaminken turbo reyiz şampiyonlarına şampiyonluk katıyordu aslanım 😆 yetmedi üstüne üstlük ABD şampiyonu oldu turbonun tırnağı bile olamaz erdi trolü 😎😎😎 -
Uğur Pektaş ayrılmış diye duymuştum doğruymuş demek ki olsun gönüllerin şampiyonu
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Uğur dönüyor sanırım.
Acun niye reklam yapmiyo bilen varmi
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
edit: maalesef doğruymuş hocam dün buraya yazdığımda keşke öyle olmasa dedim amaquote:
Orijinalden alıntı: Stan Marsh
Bu doğru mu hocam
Alıntıları Göster -
erdi başkan yerli ve milli bir kahramandır. yurtdışındaki yarışmalara katılmaya tenezzül etmezquote:
Orijinalden alıntı: isimsiz55_55
Erdi vitaminken turbo reyiz şampiyonlarına şampiyonluk katıyordu aslanım 😆 yetmedi üstüne üstlük ABD şampiyonu oldu turbonun tırnağı bile olamaz erdi trolü 😎😎😎
Ugur’a Mert Ocal surpriz oldu bence, ben bu adamla burda durmam dedi ve sakatlik bahanesiyle donuyor. Mert Ocal da Gamze Ozcelik’in eski sevgiliymis cunku
ilk haftalarda böyle oluyordu diye hatırlıyorum. 2016dan beri ilk defa seyrediyorum. biraz unutmuş olabilirimquote:
Orijinalden alıntı: Nick bulamayan herif
Acun niye reklam yapmiyo bilen varmi -
murat komiseri parkurda göremeden gitti ya la -
Survivordan dönerken dırzo turabiyi direk dansı arkadaşları karşıladı ERDİ BAŞKANI ise bayrampaşa çocukları
yerine kim gelecek belli miquote:
Orijinalden alıntı: Guest-61C3BA498
murat komiseri parkurda göremeden gitti ya la
Ama neden çünkü rezil olur ;)
ERDİ BAŞKAN gelmeli acun çok zor olsa da ikna etmeliquote:
Orijinalden alıntı: PERENAL.
yerine kim gelecek belli mi
Alıntıları Göster
olabilirquote:
Orijinalden alıntı: Ben-ce
Ugur’a Mert Ocal surpriz oldu bence, ben bu adamla burda durmam dedi ve sakatlik bahanesiyle donuyor. Mert Ocal da Gamze Ozcelik’in eski sevgiliymis cunku
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X