Şimdi Ara

🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can! (709. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
104.921
Cevap
51
Favori
2.397.588
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 707708709710711
Sayfaya Git
Git
sonraki

🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can!

(En Son Oy Tarihi: 11.9.2022)
Giriş
  •  🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mersinakı foruma giriş yapıyor oynat bakalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zorradam -- 26 Mart 2020; 23:38:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mersinaki

Berkan'ın geçip ünlüleri tokatlamasını izlemek güzel olurdu. Ancak gönüllüler içinde adamı fazla yıpratabilirler. Gerçi bu gönüllüler yıpratmak yerine yükseltiyorlar

Cemal Can'da eski formunda değil. Döndüm döndüm diyor da ahı gitmiş gibi duruyor. Oraya sağlam bir ERKEK lazım

Ama bu sefer acaba Gönüllüler mi güçlü olur diye de düşünmüyor değilim.

Alıntıları Göster
    Berkan Gönüllüler’e geçip, Ünlüler’in içinden geçmeli. Özellikle Mert’i.

• quote:

Orijinalden alıntı: zorradam

mersinakı foruma giriş yapıyor oynat bakalım

• Çalan şarkı: Bad boys

• quote:

Orijinalden alıntı: Ginga Bishounen

Berkan Gönüllüler’e geçip, Ünlüler’in içinden geçmeli. Özellikle Mert’i.

Alıntıları Göster
    Yani ünlülerde sıra onlara geldiğinde Berkan'ı yiyebilirler. O açıdan gönüllülere geçmesi iyi olacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fusko

Çalan şarkı: Bad boys

• quote:

Orijinalden alıntı: Fusko

Çalan şarkı: Bad boys

MARABA ACUN BEY mağdur olmaya geldik
    ssssss

evrim sen elleme benim yaramı
    benden scarletimi alanı getir
    saçlarını yol getir leleley
  • Ünlüler 6 erkek 4 kız
    Gönüllüler 5 erkek 3 kız kaldı

Unlulerden erkekte kizda karsiya gecse kadin erkek dengesi bozulmuş durumda ünlülerden kiz giderse sonraki eleme erkek gitmek zorunda kalacak bu da berkay sercan potasi demek ünlülerden erkek giderse hem daha adil hem daha izlenebilir olur
    Eger dediğim gibi olursa önceki yıllarda olmuştu bu allstarda ünlüler hakani yollamıştı bu sefer tersi yapılıp kim gelsin oylamasi olmali onlarda ya elifi ya berkayi alirlar diye düşünüyorum elif nisa evrim vs aycan ezgi alinda98 böylelikle ünlü erkeklerin Gücüne karşı gönüllü kizlarin gücü öne çıkar ama ben olsam takıma güçlü erkek almayi tercih ederim

İlayda geldi ertesi gün gitti 1
    Meryem sakatlandi gitti 2

Yeni yarışmacı gelemiyorsa adil olan gönüllülere iki kisi vermektir acun fragmanda bir ünlü gönüllüler takımına geçecek diyor adil olan gönüllülerin ada oylamasi yapip adi en çok yazilan erkek veya kadini kendi takimina almasi olur onun dışında her türlü gönüllülere haksızlık olur ilayda ve Meryem gitmişken alin size alinda98 demek dengeyi sağlamaya yetmez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zorradam -- 27 Mart 2020; 0:28:53 >

• zorradam kullanıcısına yanıt
    Ünlüler ve Gönüllüler 3 dokunulmazlık kazanmış. Bireysel yapmayacağı için bence takımları yeniden dağıtsa daha iyi olur.
  • Kötü haber geldi gönüllülere gecen Berkay baskan değil

• quote:

Kötü haber geldi gönüllülere gecen Berkay baskan değil

Aycan Sultan geçecek ve Gönüllülerde kaos 2 katına çıkacak

• Yorumlardan anladığım kadarıyla acun Ünlülerden bayan yada erkek dememiş. Öyle olursa kesin barışı gönderirler karşıya ünlüler. Yorumlarda bazılarıda aycan geçecek diyor.

• BullPoweR7 kullanıcısına yanıt
    Lütfen bu yaşanmasın, Ahtapot Ardahan olur da Aycan Sultan'a yanaşırsa kimse alamaz onu benim elimden
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maçuka

Lütfen bu yaşanmasın, Ahtapot Ardahan olur da Aycan Sultan'a yanaşırsa kimse alamaz onu benim elimden
    Hocam geçen bölüm Aycan Ardahan a hak falan veriyordu gidipte bı de bununla takılırsa falan harbiden büyük fiyasko olur

Geçmesin

• quote:

Kötü haber geldi gönüllülere gecen Berkay baskan değil

Mavi bayrağa yakın tarafta hocam?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• BlackEagle03 kullanıcısına yanıt
    Birsen'e sultan dedik ND sapığıyla sevgili oldu, Büşra'ya sultan dedik dedikodusunu yapmadığı kişi kalmadı. Bu kalp üçüncü bir ihaneti kaldırmaz hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maçuka

Birsen'e sultan dedik ND sapığıyla sevgili oldu, Büşra'ya sultan dedik dedikodusunu yapmadığı kişi kalmadı. Bu kalp üçüncü bir ihaneti kaldırmaz hocam.
    Geçmez diye düşünüyorum çok çok küçük ihtimal

• Aşkım olduğuna kendisi de inandı galiba konuya mesaj atmıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bidarxx

Yorumlardan anladığım kadarıyla acun Ünlülerden bayan yada erkek dememiş. Öyle olursa kesin barışı gönderirler karşıya ünlüler. Yorumlarda bazılarıda aycan geçecek diyor.
    Bu konuda bir kaç fikrim var. 1.si fragmanda gördüğümüz kavgadan dolayı acun mert veya barış tan birini istemiş olabilir Ünlülerden. Hani aynı adada kavga olabilir mantiğılya. 2.si erkek yada kız farketmeden 1 kişi geçecek diyebilir. İki durumdada farketmez ünlüler mertin fişeklemesiyle barışı gönderir karşıya. Barış karşıya geçerse en büyük şampiyonluk adayı olur. Yarışma başlamadan demiştim yakışıklı bir gönüllü erkek 1. Olur diye. Burak bunu dolduracak biri değil. Yunus Emre ehh işte. Barış direk şampiyonluk adayı olur. 3.sü kız gidecek diyebilir o zaman yüzde 60 eleven yüzde 40 aşkım geçer. Çok ihtimal vermesemde 4. İhtimalde Meryem as yaruşmacıydı bir adet as bayan yarışmacı geçecek diyebilir. O zaman da elif aycan 2 li sinden aycan geçer. İhtimaller bu şekilde bakalım ne olur.

• 
Sayfa: önceki 707708709710711
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.