Şimdi Ara

🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can! (5133. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (3 Mobil) - 1 Masaüstü3 Mobil
5 sn
104.921
Cevap
51
Favori
2.392.046
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 51315132513351345135
Sayfaya Git
Git
sonraki

🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can!

(En Son Oy Tarihi: 11.9.2022)
Giriş
    Güldürme şunları

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Victoriou_S

Sen o oyunda Cemalin Sercanı yenebileceğini düşünüyor muydun cidden? Adam harbiden 2 metre 110 kilo olmasına rağmen sercandan 1 saniye geriden gelebildiği için kazandı.
    Sercanı yenen Barışı 5-1 yendi adam nasıl bi mantık bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: bidarxx

Bu mantipa göre güm oyunu nerdeyse yok ilk 1 ay hariç. Güç oyunlarında sercanı da cemalı da gördük. Sumo oyununda ay ayy dur dur deyip burnunu kapatıp suya atlıyan cemal vardı. Sanırım Berkan karşısında. Ben hala iddia ediyorum barışın performansının düşüp Sercan ve cemalin yükselmesi sebebi aynı tür oyunlar engeller ve atışlar olmasıdır. Elde kalan oyunların çoğunda alçak sürünme var barış çok dezavantajlı oluyor o durumda. Atışlarda nerdeyse aynı olunca barışın atış avarajıda azaldı. Çünkü diğerleride ata ata iyi atmaya başladı. Aynı atışı 100 defa yaparsan gelilirşşn normal olarak. Havuzlu oyun yoktu ki olanları az çok gördük barış önde geliyordu onlarda bazılarına karşı. Yani corona bizim gibi barışa da yaramadı.

Alıntıları Göster
    Hiç bir zaman kardeşim, hiç bir zaman güç oyunları ağırlıklı olmadı bu yarışmada. Maksimum 2 3 tane daha güç oyunu görebilirdik zaten. Çok bir şey değiştirmezdi. Atış konusunda katılmıyorum, çünkü barış yarışmanın ilk yarısında iyi yaptığı atışları, daha sonra çok düşük yüzdeyle atmaya başladı. Burada oyunlar suçlu değil. Cemale gelirsem, mesela cemal yarışmanın başından beri daha zorlu rakiplerle daha fazla yarışmak zorunda kaldı. İstatistiklerde bunlara bakılmalı asıl. Misal cemal Barışı 40 oyunun 28 tanesinde yenmiş. Berkanı da 59 oyunun 37 sin de mağlup ederek önünde yer almış. Sercanla en çok oynayan kişi. Onu da 30 kez yenmiş. O şampiyonluğu hak etmek için adam her şeyi yapmış. Oyunlarını kazanmış.

• Alinda98 kullanıcısına yanıt
    Böyle bir mantık olmaz ki hocam

Barcelona Göztepeye yenilip, Gençlerbirliği Göztepeyi yenince en büyük Gençlerbirliği olmuyor maalesef.

Şu örneği okuduktan hemen sonra haksız olduğunu anlayacaksın eminim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Victoriou_S

Böyle bir mantık olmaz ki hocam

Barcelona Göztepeye yenilip, Gençlerbirliği Göztepeyi yenince en büyük Gençlerbirliği olmuyor maalesef.

Şu örneği okuduktan hemen sonra haksız olduğunu anlayacaksın eminim.
    O oyunda Cemali kimse yenemezdi puzzledaki hızı ortada hocam yapmayın lütfen
  • Victoriou_S kullanıcısına yanıt
    Ayrıca Cemal çok sinsi davrandı Sercan’a. Önce yemeğe götürdü,sonra yediğine pişman etti.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • diyarbakırın oyları bile yasini kurtaramaz bence, bu kadar beceriksiz birini diyarbakıra bile sokmazlar :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KaleyDeskop

diyarbakırın oyları bile yasini kurtaramaz bence, bu kadar beceriksiz birini diyarbakıra bile sokmazlar :)
    Diyarbakırlı tanıdığım bir abi var Yasini sevmemiş hocam tabii diğer Diyarbakırlıları bilemiyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • DeepImpact. kullanıcısına yanıt
    paran çoksa fakir sevindir barışa oy atacağına

NOT: barışın nasıl sms şampiyonu olduğu belgelendi bu arada
  • quote:

Orijinalden alıntı: franz392

Bu arada Berkan'ın o arkadaş veya akrabaları da ne iğrenç tiplermiş. Yok o. çocuğu, yok topun anasını şey etti... Bu lafları dedikleri kişi de Berkan'ın arasının en iyi olduğu kişilerden biri yani. Salakça bunu yayınlamaları da ilginç.
    O bahsettiğin küfürleri nerden okudun? Link atabilir misin?
  • Şimdi Sosyal medya hesaplarına baktım. Cemalcanın 3 milyon takipçisi olmuş. İnanılmaz bir rakam bu. Biliyorum instagram bir kıstas değil ama böylesini de görmedim hiç.

Zaten bu forumun anketinde kim birinci olursa o şampiyon olamıyor. Lanet forum
  • Kalanların içinden Cemal şampiyonluğu almalı. Oy atsam ona atardım.
  • Barış-cemal finali olursa umarım barış kazanır en azından ağlak değil adam survivor tanımına daha uygun bana arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyeyim demişler kankası danla bilic olan birini desteklememin imkanı yok
  • bu rezil seneye barış gibi bir şampiyon yakışır. oylar barış'a.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-AAF8922F10

hocam smse dordu birden mi cikacak nasil olacak simdi

Alıntıları Göster
    Yarın Barış,Yasin,Berkan çıkıyormuş hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: Atanamayan Dr. Strange

Otelde kalıyorlarmış YUH OĞLU YUH.

YASİN AKŞAM FİLM İZLİCEZ DEMİŞ
    Kaynak?

• quote:

Orijinalden alıntı: Eragone

Barış-cemal finali olursa umarım barış kazanır en azından ağlak değil adam survivor tanımına daha uygun bana arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyeyim demişler kankası danla bilic olan birini desteklememin imkanı yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lincoln Burrows.

Kaynak?

Alıntıları Göster
    Yayında söyledi hocam sonra hayali film falan diye çevirdiler
  • 
Sayfa: önceki 51315132513351345135
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.