Şimdi Ara

🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can! (4871. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
104.921
Cevap
51
Favori
2.396.661
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 48694870487148724873
Sayfaya Git
Git
sonraki

🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can!

(En Son Oy Tarihi: 11.9.2022)
Giriş
  • Vah vah konu harbiden ölmüş aga. Yanarım yanarım karantina zamanları aşırı eğlenceli olan programın şimdi leş ötesi leş sadece aynı parkularda leş atışlarım olduğu başka hiçbir şeyin olmadığı bir programa dönüşmesi hadi yine iyi kötü şunu dedi bunu dedi olayı olurdu. Atamıyor kavgasına bile hasret kaldık. Herkes aman iyi geçineyim derdinde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dada12 D kullanıcısına yanıt
    İmkansız. Barışı yenebilecek tek rakip Cemal Can. Öyle bir kitlesi var ki adamın anlamıyrum. Hani gerçekten bu adamda ne vaar da bu kadar seviliyor şaşırtıcı. Hadi bir ara diyordum performansı iyi. Şimdi o da gitti. Esprili bir kişiliği yok sıkıcı bir tip. Sessiz sakin. Yakışıklı olması kalıyor sadece ki öyle ahım şahım bir tipe sahip de değil bence. Madur rollerine bürünmese diğer yarışmacılar üstüne gitmese çoktan elenmişti eminim. Bu adamın kitlesi öyle bir şey ki normalde başkası yapsa mimikleri oynamayacak şeye Barış yapınca abi çok komik çok tatlı yhaa diyorlar. El yıkamama olayı başkası hakkında çıksa yerden yere vururlar Barış olunca onun özeli onun özgürü. Yasin Evrime Yasin bağırır linç yer Barış bağırır matara kaldırır Evrim kaşınmış derler. Bomboş bir herif. Sıkıcı.

Çok çok çok ağır bir şey yapmadığı sürece elenmez artık. Karşısına çıkacak aday Cemal olursa ancak o şekilde kaybedebiilir finali o kadar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: BlackEagle03

Barış çok bilmiş gibi bir de Nate Robinson yazmış
    Kamil

• quote:

Orijinalden alıntı: KnghtER

Baris magdurluktan oy kazaniyor diyenler yaniliyor. Adamin yarisma oncesi bile kitlesi varmis ve yuzde 90 kizdir heralde
    Hem kız hem de Adem ve Yusufun fanlarına oynadı yarışma öncesi artık nasıl gruplar kurdularsa organize olmak için ben halkta çok seveninin olduğunu düşünmüyorum ama bakalım performansı şu son oyunlarda 50 seviyesine gelirse de şampiyon olamaz
  • Maçuka kullanıcısına yanıt
    Soğan kafalı Aycan Sultanımız

• Olum basketçi aldım anahtarınıııı.
    Berkan sen hiç silivri yoğurdunun tadına baktın mı?
    Hadi bakıyım hadi bakıyım babakooo (sırtına çıkar)
    Ben kalabalığın üstüne tek başına yürümeyi seviyorum abi
    Çok medeni bir ortam
    Tamam sus film çevirme otur
    Akşam sivrisinekler sabah gönüllüler tamam yani inek geçti anladık da inekle de inek olunmaz
    Sana bakarak konuşursam ne olur Yasin?
    İlk defa bir kadına yenilmiyorum Survivorda yenilmişim çok koymaz
    Soğan kafalım

Gece gece yine başkan krizimiz tuttu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Atanamayan Dr. Strange

Vah vah konu harbiden ölmüş aga. Yanarım yanarım karantina zamanları aşırı eğlenceli olan programın şimdi leş ötesi leş sadece aynı parkularda leş atışlarım olduğu başka hiçbir şeyin olmadığı bir programa dönüşmesi hadi yine iyi kötü şunu dedi bunu dedi olayı olurdu. Atamıyor kavgasına bile hasret kaldık. Herkes aman iyi geçineyim derdinde
    ne tad kaldı ne tuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: huseyinadukeeee

İmkansız. Barışı yenebilecek tek rakip Cemal Can. Öyle bir kitlesi var ki adamın anlamıyrum. Hani gerçekten bu adamda ne vaar da bu kadar seviliyor şaşırtıcı. Hadi bir ara diyordum performansı iyi. Şimdi o da gitti. Esprili bir kişiliği yok sıkıcı bir tip. Sessiz sakin. Yakışıklı olması kalıyor sadece ki öyle ahım şahım bir tipe sahip de değil bence. Madur rollerine bürünmese diğer yarışmacılar üstüne gitmese çoktan elenmişti eminim. Bu adamın kitlesi öyle bir şey ki normalde başkası yapsa mimikleri oynamayacak şeye Barış yapınca abi çok komik çok tatlı yhaa diyorlar. El yıkamama olayı başkası hakkında çıksa yerden yere vururlar Barış olunca onun özeli onun özgürü. Yasin Evrime Yasin bağırır linç yer Barış bağırır matara kaldırır Evrim kaşınmış derler. Bomboş bir herif. Sıkıcı.

Çok çok çok ağır bir şey yapmadığı sürece elenmez artık. Karşısına çıkacak aday Cemal olursa ancak o şekilde kaybedebiilir finali o kadar.
    Barışın genel kitlesini ben hayatımda hiç bir şeyde görmedim hocam. Adamı ilah ilan eden bir grup var orada. Adam barışı övmek için diyor ki barış çok methametliymiş evini 29 tane evsize açmış. Şu an 29 evsiz barışın evde kalıyormuş. Şimdi şöyle bir yorumu okuduğumda normalde güler geçerim ama barışla ilgili öyle mesajlar okudum ki, bunu ciddi ciddi yazdığını biliyorum. Bu yüzden dediğim gibi orada fanboyluktan ötede şeyler dönüyor. Çok kasmadan kendini kaptırmadan destekleyenleri tenzih ediyorum orası ayrı bu arada.

Ayrıca cemal barış son 2 de kalırsa, cemalin şu ana kadar ki iyi tutumuyla hem diğer yarışmacıların destekçilerinden alacağı sms, hemde performans olarak çok öne çıktığı için, halkın gözünde de, bu adam performans koydu bence bu olsun algısı olacağından, üstüne danla bilic aracılığıyla ünlü kişilerin sms çağrılarından dolayı, cemalin barışı elemesi çok rahat olabilecek bir şey. Tabi belli olmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: EthanCarter III

Olum basketçi aldım anahtarınıııı.
    Berkan sen hiç silivri yoğurdunun tadına baktın mı?
    Hadi bakıyım hadi bakıyım babakooo (sırtına çıkar)
    Ben kalabalığın üstüne tek başına yürümeyi seviyorum abi
    Çok medeni bir ortam
    Tamam sus film çevirme otur
    Akşam sivrisinekler sabah gönüllüler tamam yani inek geçti anladık da inekle de inek olunmaz
    Sana bakarak konuşursam ne olur Yasin?
    İlk defa bir kadına yenilmiyorum Survivorda yenilmişim çok koymaz
    Soğan kafalım

Gece gece yine başkan krizimiz tuttu.
    Sen beni ezemezsin zaten onu geç.

Çok kuru gürültüye maruz kaldık.

Bir tarafta terminatörler bir tarafta vantilatörler.

Hastayım, ruh hastasıyım.

İşiniz gücünüz mağdur edebiyatı.

Ben de çok etkilendim ama hep platonik.

Kamil kamil konuşma. Sakal traşı yaparım seni.

Bizim kamp Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi bahçesi gibi.

Sembol benim olacak, bineceğim üstüne, vuracağım kırbacı.

Ben bu lokomotifin kömür kazanı olmaya geldim.

Kötü adama günaydın deyin. Bir daha böyle kötü bir adam göremezsiniz.

Ben ayağa kalkarsam oturacağınız yeri şaşırırsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi franz392 -- 27 Haziran 2020; 13:25:11 >

• Mavi takımda olduğu dönemde eşit oylama varken Nisa'yı , kırmızı takimdayken ise Sercani geçemeyen YAVER Berkan'a bu hafta güle güle deriz.

• T0RNAD0 kullanıcısına yanıt
    Bence Berkan değilde Nisa elenmiş olabilir.Diyorlar ki Nisa,Berkan,Cemal potası varmış.2 Sercan 1 Yasin almış dokunulmazlıkları.Nisa,Berkan,Cemal potasında kim gitse Sercan için kardır.

• quote:

Orijinalden alıntı: T0RNAD0

Mavi takımda olduğu dönemde eşit oylama varken Nisa'yı , kırmızı takimdayken ise Sercani geçemeyen YAVER Berkan'a bu hafta güle güle deriz.
    Berkan bu senenin şampiyonu olacak.

• erolustun E kullanıcısına yanıt
    Bence Yaverlik konusunda çıkınca bi master yapabilir hocam şampiyonluk uzak ihtimal.

• quote:

Orijinalden alıntı: EthanCarter III

Valla ben de anlamam ama oyunda gördüğüm kadarıyla kısacık boyuyla efsane smaçlar vuruyordu haksız sayılmaz.

Alıntıları Göster
    Smaç yarışmalarında efsane 1.likleri var o fizikle inanılmaz bir sıçrama yeteneği var herifin büyük hayranıydım bir dönem
    Boyu 1.75 max bence daha kısa bile olabilir
    Acayip bir adam

• SerdaR^73 kullanıcısına yanıt
    Dondurmacının parkur performansı zayıf hocam. Ama güç oyunları olsaydı belki işin rengi değişirdi diye düşünüyorum.

• Vlog Kanalıyoutube
    Survivor izlerken kendini kaybeden yerinde duramayan çıldıran çocuk
    https://www.youtube.com/watch?v=TwFlZaNwYFw&feature=youtu.be

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Son 18 gün

• Daha geçen gün sercan 3 tane dok aldı, nisa berkan barış potada diyorlardı. Şimdi ne olduysa gene değişti ve sercan 2 yasin 1 aldı diyorlar. Pota berkan nisa cemal olmuş. Şimdi buna inanmak kendi açımdan saçma geliyor. O kadar seri değişiyor ki.

• 1.60 lık Muggsy Bogues in Jordan a karşı yaptığı efsane savunma

• quote:

Orijinalden alıntı: zorradam

Son 18 gün

Bu görüntü montaj hocam

• 
Sayfa: önceki 48694870487148724873
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.