Şimdi Ara

🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can! (3534. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
104.921
Cevap
51
Favori
2.397.569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 35323533353435353536
Sayfaya Git
Git
sonraki

🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can!

(En Son Oy Tarihi: 11.9.2022)
Giriş

Orijinalden alıntı: bidarxx

Ulan bu yunus Emrenin el attığı herkes sırayla gidiyor. Önce kızlara el attı eleven aşkım sırayla gitti sonra ersine masaj yaptı ersin elendi. Sonra merte su getirdi kulübesine yardım etti mert gitti. Şimdi kime el atacak acaba. Aklı olan yanına yaklaştırmaz. Ne gudubet adammış ya.
    Acun kendine dikkat etsin. Bunun elinden birşey almasın. Yardım etmek isterse kabul etmesin. Yoksa o da TV'den izler programı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • xxxtolgaxxx1977 X kullanıcısına yanıt
    tabi tabi adam sonuncuydu elif söylese hala akbil diyorsun
  • ben bu sms lerin sonuçlarına inanmıyorum, kesin bir şeyler var altında. ünlülerin haftalardın ilk ikisi yasin i eleyemiyorsa kesin birşey vardır.
    acun sms sıralamasını takım takım açıklıyor ama sms sayılarını bilmiyoruz. belkide gönüllülerin sonuncusu, ünlülerin birincisinden daha fazla sms alıyor.
    ayrıyetten sms ile elenme çok saçma ve adaletsiz bence. eleme ada oylaması ve bireysel yarışma ile olmalı. yoksa ağlayan sızlayan ajıtasyon yapan, az kırıtan, az yakışıklı kim se o hep önde oluyor. kimse performansa ada yaşamına bakmıyor.
  • Biri bana sercan,mert,ersin üçlüsünden sercan sona kalacak dese hadi lan ordan falan derdim herif sona kaldı ya la
  • quote:

Orijinalden alıntı: samuel20

Valla dostum sen Yasinin Merti eleyebileceğini sanıyorsan o senin fikrin.Tamam adamlar zengin falan filanda kurgu bu işin ne tarafında.Yıllar önce Merve diye bir kız topaloğluna elenmişti.Topaloğlunun sözleşmesi var diye kalmış demişti.Acun bu kıza dava açtı kazanamadı.Ünlülerinde bir sözleşmesi vardır.Bence Mertin sözleşmesi bitti ve gitti.Senin fikrin sana saygı duyuyorum ama ben böyle düşünüyorum.
    sallanır da bu kadar sallanmaz. o merve 10 hafta sözleşmesi var elenemez diye iddia attı ortaya topaloğlu 9. hafta elendi.

üstelik acun merveyle röportaj yapan gazeticiye sözleşmeyi gösterdi gazeteci mervenin yalan söylediğini yazdı

adam hala ünlülerin sözleşmesi vardır yazıyor. oraya giden herkesin sözleşmesi var. o yasin bile para alıyor merak etme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cambodia -- 20 Mayıs 2020; 1:34:59 >

• Bireysel dokunulmazlık oyunlarının olmaması bu senenin rezilliğidir. Acun hiç işini şamsa bırakmıyor. İstemediği birinin bireyseli alarak kendini garantilemesini zerre istemiyor

• cambodia C kullanıcısına yanıt
    Niye davayı kazanamadı o zaman Acun.Haklı olan davasını ispat eder.Demekki tam anlamıyla haklı değil.Ben bu yarışmayı oyunlar ve rekabet için izliyorum.Emin ol Acun gibi bir adamda dürüstlük abidesi değil.Ama senin tercihin.Smslere güvenmiyorum.Sanada son yazışım senin fikrin sana benimki bana.

• Arkadaşlar bir şey sormak istiyorum bu Barış nasıl her hafta birinci oluyor? Ben böyle bir şey görmedim performansına bakıyorum ne Turabi ne Hilmicem vs. gibi ben anlamadım. Uzaktan gördüğüm kadarıyla pek konuşkan biri de değil. Beni aydınlatacak var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bidarxx

Ulan bu yunus Emrenin el attığı herkes sırayla gidiyor. Önce kızlara el attı eleven aşkım sırayla gitti sonra ersine masaj yaptı ersin elendi. Sonra merte su getirdi kulübesine yardım etti mert gitti. Şimdi kime el atacak acaba. Aklı olan yanına yaklaştırmaz. Ne gudubet adammış ya.
    mertin gitme sebebi Ersinle olan tartışması bence. Yunus Emre ile iyi bir ikili olmuşlardı.
  • Herkes ilk geldiğinde 1 haftaya elenir diyordu Yunus Emre Başkan ünlülerin son 4 üne kaldı vay be.

• quote:

Orijinalden alıntı: Frankensteinn

Arkadaşlar bir şey sormak istiyorum bu Barış nasıl her hafta birinci oluyor? Ben böyle bir şey görmedim performansına bakıyorum ne Turabi ne Hilmicem vs. gibi ben anlamadım. Uzaktan gördüğüm kadarıyla pek konuşkan biri de değil. Beni aydınlatacak var mı?
    Barış dışında karakterli ve duruşu olan başka kim var?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben-ce B kullanıcısına yanıt
    Eğer sms canlı olsa ve adaylar biri takım oylaması diğeri bireysel dokunulmazlık oynanıp kazanan söylese yarışma adaleti açısından uygun olur.Acun hakikaten işini şansa bırakmıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: samuel20

Niye davayı kazanamadı o zaman Acun.Haklı olan davasını ispat eder.Demekki tam anlamıyla haklı değil.Ben bu yarışmayı oyunlar ve rekabet için izliyorum.Emin ol Acun gibi bir adamda dürüstlük abidesi değil.Ama senin tercihin.Smslere güvenmiyorum.Sanada son yazışım senin fikrin sana benimki bana.
    nasıl kazanamadı manevi tazminatı kazanan seda sayan mıydı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vartolu_

mertin gitme sebebi Ersinle olan tartışması bence. Yunus Emre ile iyi bir ikili olmuşlardı.

Alıntıları Göster
    mert ersinle olan tartışmasında %100 haklıydı ah ulan ah tam da adalar birleşmişken elenmemeliydi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Frankensteinn

Arkadaşlar bir şey sormak istiyorum bu Barış nasıl her hafta birinci oluyor? Ben böyle bir şey görmedim performansına bakıyorum ne Turabi ne Hilmicem vs. gibi ben anlamadım. Uzaktan gördüğüm kadarıyla pek konuşkan biri de değil. Beni aydınlatacak var mı?
    Halk hırsız seviyor

• cambodia C kullanıcısına yanıt
    odatv
    Merve-Acun davasında mesele yazıldığı gibi değil
    https://odatv4.com/merve-acun-davasinda-mesele-yazildigi-gibi-degil-16011918.html

• Yunus Emrenin eğer aklı varsa bu saatten sonra abim ablam vs kesip Berkanla takılıp oradan yürümesi lazım. Önünde iki hafta var adam gibi kullanırsa kendini son 8e falan atabilir. Yoksa bayramdan sonra gg gibi gözüküyor.

Edit: Evrimle takılırsa kafadan gg bu arada Direk intihar olur kendisi için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chalrie Keley -- 20 Mayıs 2020; 1:46:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chalrie Keley

Yunus Emrenin eğer aklı varsa bu saatten sonra abim ablam vs kesip Berkanla takılıp oradan yürümesi lazım. Önünde iki hafta var adam gibi kullanırsa kendini son 8e falan atabilir. Yoksa bayramdan sonra gg gibi gözüküyor.

Edit: Evrimle takılırsa kafadan gg bu arada Direk intihar olur kendisi için
    Malesef aklı yok hocam

• Elma kullanıcısına yanıt
    akbii basılmasından ucuz yırttı
  • sen önce verdiğin linki aç oku 25.000 tl kazanmış işte

@samuel20
  • 
Sayfa: önceki 35323533353435353536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.