Şimdi Ara

🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can! (3457. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
104.921
Cevap
51
Favori
2.397.525
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34553456345734583459
Sayfaya Git
Git
sonraki

🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can!

(En Son Oy Tarihi: 11.9.2022)
Giriş
    Hocam denge ne kadar onemli bilmiyorum cunku bu elemeden sonra adalar birlesecek. Adalar birlesince oyunlar bireysele donmuyor mu?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Noix~

Acun bizleri bağladı iyice programa. Kendimi burayı okurken buluyorum her program sonrası.

Geçen haftanın oyları da hesaba katıldığı için bu hafta oylamada sürprizler olmasını bekliyorum..

Şu an elimizde Mert, Aycan ve Yasin mevcut. Ersin'in gidişi ile ünlüler takımında geçtiğimiz hafta 3. sırada olan Elif ve 1. Sırada olan Ersin'in oylarının çarpışması ile Elif'i bu hafta birinci görmemiz çok olası. Elif'in vereceği isim Sercan'a kıyasla Yunus Emre olacaktır.

Karşı tarafta ise Barış'ın tahtı bu defa sallanacak bence, ki illet etmeye başladım bu Barış'tan finalde rakibine oy verebilirim o derece. Bu kadar performansız olupta bu kadar konuşan başka birine tanık olmadık. Gönüllüleri tutmama rağmen aynı şekil Evrim yenildiğinde mutlu oluyorum. Orada bir tahminim yok fakat bu hafta ayrılan kişi Ardahan olabilir bence.

Görelim bakalım.
    Eski tahminime bugün Cemal Can'ı ekliyorum, ama halen %90 ihtimal bence yukarıda yazdığım gerçek olacak.

• yunus emre çöpü elenmelidir ve ismi tv8 den yasaklanmalıdır

• < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • fitamino kullanıcısına yanıt
    Çokta abartmamak lazım,biri elenip evine gidecek. Atış ustası Ersin bile gitmiş,şu saatten sonra kim gitse çok büyük adaydı diyemeyiz. Hepsi orta düzey yarışmacılar sonuçta.

• danny_zuko kullanıcısına yanıt
    Hocam tribe girmisiz ne guzel niye bozuyon

•  🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can!

İDDİA EDİYORUM AKŞAM YUNUS EMRENİN BİRİNCİ OLMA İHTİMALİ %80

TEK TEK ANALİZ YAPALIM SAĞDAN SOLA

cemal dizlerine baskı yapar vaziyette oturmuş. stresi dağıtmaya yönelik bir hareket. bu normal çünkü stresliler. ancak başıyla yaptığı hareket ve gözlerini kapatıp alaycı ve küçümser gülmesi, istemediği ve küçümsediği birinin zaferini görmek istememesinden kaynaklanmaktadır. Yunus Emre sms birincisi olma ihtimalini artıran bir etken.

çakma 3t kendisini kapatarak oturmuş. stresli olduğu belli ve normal. ancak onun da alaycı ve küçümser bir gülüş yaptığı gözden kaçmıyor.

nisanın beden dili direkt cümle kuruyor: "vaaay sarı papatyaya bak birinci mi olmuş". küçümser ve alaycı bir ifade. elini yanağına sürterek vaay diyor ve aslında telaşlanıyor. stresini azaltmak, dikkatini dağıtmak için yapılmış bir hareket. Yunus Emrenin birinci çıktığına dair diğer bir işaret.

evrim: kaçınma refleksi mevcut. sağ tarafında istemediği bir olay olmuş. evrim çok yapmacık olduğundan onun yüz mimiklerini analiz edemiyorum. ancak bu karede ünlülere mi yoksa birazdan konuşacak ardahana mı bakıyor? bu cevaplanırsa yapbozun parçaları iyice oturur.

barış: yanlış anlamış da olabilirim ancak doğru anlama ihtimalim yüksek. barışın çene hareketi düşmanca. düşmanı olduğu bir kimsenin başarılı olduğu kanısına vardım.

ardahan: telaşlı. Yunus Emreyi potansiyel gidici gördüğüne eminim. ardahanın telaşını ileride bir karede çok çok daha net görüyoruz.

berkan: sağa bakıyor. ellerini yumruk yapmış? berkanın yüzündeki ifade korku ve şaşkınlık. berkanın yüzündeki ifadeyi bir cümleyle özetlersek: "peki şimdi ne olacak?"

ve acur ılıncalı elenecek ismi söylemek için klasik kabızlıklarını yapmaya başlar. o sırada gönüllüler

soldan başlayalım

berkan: ellerini açmış? korku ve şaşkınlık aynen devam ediyor.

ardahan: altına koyvermiş gibi. acaba ardahan potada mı? yoksa sevdiği bir yarışmacının elenme ihtimalini çok yüksek olarak mı görüyor?

barış: bir kolunu dikmiş diğerini yatırmış. sert görünmek için yapılan bir hareket. içindeki psikolojik durumu yansıtıyor. düşmanı olduğu isim hala aklında

evrim: anlamadım

nisa: korku, endişe... onlardan aday olan bir kimsenin elenme ihtimalinin yüksek olduğunu düşünüyor. Yunus Emre nin birinci olması onu korkutmuş olmalı. eğilerek acur ılıncalının dudaklarına bakıyor. nisanın sevdiği birinin elenme ihtimali mi mevcut?

çakma 3t: hadi vur yüzüme edasıyla bakıyor. elenirse kafası ve omuzları normal pozisyonuna düşecek. klasik stresli beden dili ve normal.

cemal: kötü haber bekleyen bir beden dili var ve bu normal. ardahanın beden diliyle birleştirirsek ardahanın elenme ihtimalinden mi korkuyor? aslında bu beden dilini tam çözemedim ancak günlük hayatımızda hepimizin yaptığı bir beden dili. pek çok anlamı olabilir. şunu düşünebiliriz: kafasıyla yaptığı hareket utanç mı yoksa görmek istemediği bir şey kaynaklı mı? diğer ihtimal ise hem utanıyor hem de görmek istemediği bir şey oluyor. utanç kendi elenme ihtimaline karşıdır. kendisi elendiği an arkadaşlarının yüzünü görmek istemiyor olabilir.

Yunus Emre nin sms 1. si olma ihtimalinin %80 olma sebebi ise kendisinin beden dili.

bu beden diline göre ya Yunus Emre potada ya da Yunus Emrenin ismini verdiği ve sevdiği bir isim potadadır diyorum. Suçluluk psikolojisini çok az andırıyor. Ancak daha çok korku görüyorum. Bu korku dediğim gibi suçluluk ve ismini verdiği kişinin elenmesi korkusu da olabilir.

aslında Yunus Emre yakınının sağlık durumunu bekleyen bir insan gibi bakmış. bu sebeple ismini söylediği birinin elenmesinden korkuyor ihtimali akıllara geliyor.

Sonuç olarak akşam %80 ihtimalle Yunus Emre sms birincisi olmuştur diyorum. oynat bakalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tanisiyormuyuz31 -- 19 Mayıs 2020; 14:26:24 >

• acayip kafa yormuşsun :D
  • ekleme yapalım. aycanın beden dili istediğinin olmadığını yani sms birincisi olamadığını gösteriyor. omuzları düşmüş ve kafasını dik tutacak mecali kalmamış.

elif potada değildir diyorum. potada olan birisi o şekilde elemeyi beklemez. Yunus Emre nin birinci çıkma ihtimalini attığım son kare düşürüyor. çünkü elif potada değilse sercanın potada olması gerekir. Yunus Emre sercan demez.

beşer şaşar sonucu akşam göreceğiz İnşallah

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tanisiyormuyuz31 -- 19 Mayıs 2020; 12:21:11 >
  • Bu kadar zahmete gerek yoktu.
    Yunus’un bakışlarını nerede görsem tanırım. Süt dökmüş kedi bakışı atmış. Miyavdan biliyorum.

• Emre’nin berkanla oyuna çıkmadan önce yaptığı efsane hareketi şimdi gördüm

Harbiden müthiş herif ya,uzun zamandır bu kadar orjinal adam gelmemişti yarışmaya. Seneye %100 all star yapacağız

• quote:

Orijinalden alıntı: Anche

Emre’nin berkanla oyuna çıkmadan önce yaptığı efsane hareketi şimdi gördüm

Harbiden müthiş herif ya,uzun zamandır bu kadar orjinal adam gelmemişti yarışmaya. Seneye %100 all star yapacağız
    McGregor'ın Poirier ve Mayweather'a yaptığı hareket.

Geçenlerde de Khabib'in yaptığı bir hareketi yapmıştı.

Orda bile kafası net değil başkanın. Bi McGregor'a abim çekiyor bi Khabib'e :D

• quote:

Orijinalden alıntı: samuel20

Şimdide twitterda kural ihlali var diyorlar.Güya Acun ünlüleri tutuyormuş.Ünlüleri tutan adam ünlülerin en iyi 2 oyuncusunu gönüllülere verilmi.Nasıl bir akıl tutulması varsa millette.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Lincoln Burrows.

YERÇEKİMİNE KARŞI BİLE MÜCADELEMİZ SÜRÜYOR

BARIŞ BAŞKANIN ELLERİNDE KUPANIN YÜKSELMESİNE SON 55 GÜN

Yok bir takım 3 kişi kalınca bireysele dönüyor.

• samuel20 S kullanıcısına yanıt
    Eyvallah hocam. O zaman buyuk ihtimal gonullulerden giden olur. Bence yasin gider. Uzulurum valla.

• Ardahan instada 2 kisi takip etmis diyorlar
    Yasin bu hafta gitmez.Esatın karısı story paylaşmış.Ünlülerden bir tek Elif yokmuş.Bana göre 3 aday var Ardahan, Berkan ve Elif.

• samuel20 S kullanıcısına yanıt
    Oyle buyuk bir amatorluk yapilacagini sanmiyorum hocam ya.

• quote:

Orijinalden alıntı: zorradam

YERÇEKİMİNE KARŞI BİLE MÜCADELEMİZ SÜRÜYOR

BARIŞ BAŞKANIN ELLERİNDE KUPANIN YÜKSELMESİNE SON 55 GÜN

Alıntıları Göster
    Maşallah dediğin fazla yaşamadığı için Barış övmeye devam zorro.

• 
Sayfa: önceki 34553456345734583459
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.