Şimdi Ara

🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can! (3277. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
104.921
Cevap
51
Favori
2.394.945
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 32753276327732783279
Sayfaya Git
Git
sonraki

🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can!

(En Son Oy Tarihi: 11.9.2022)
Giriş

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • BERABERE BİTSİN Mİ DİYEN ACUN MEDYA KABUL EDEN BARIŞ. SUÇLU YİNE ACUN. ERGEN BARIŞ FANLARI. ADAM SORUYOR. EE DESEYDİN YOK ABİ BENCE 20'DE BİTSİN DİYE
  • Nisa hanımefendi anlat bakalım oynamaya tenezzül etmedi yarın ki fragmanda da ortalıkta gözükmüyor belli ki canı yine oynamak istememiş

Evrim biraz aklını kullansa benimde canım istemiyor diyerek oyuna çıkmaz o zaman görelim bakalım Acun'u bu şımarıklığa ne kadar tahammül ediyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marco Luigi -- 15 Mayıs 2020; 0:31:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • az once ekstrada acur semaya cok iyi birisin orda olmayi hakediyorsun seni cok seviyorum diyor
    sema da saol acur abi demiyor acur semaya atlar mi arkadaslar ne dusunuyorsunuz

• Chalrie Keley kullanıcısına yanıt
    Objektif olmak böyle bir şey değil.
    Hakkını yemem gibi gözüküp sürekli eleştirmek sizin yaptığınız.

Basketbol uzamanı değil. Oynamak ile uzmanlık çok farklı. Adam hayallerini gerçekleştirdiği için mutlu olurken, etrafında kıskanç gözlerle bakıp,mutluluğunu hazmedemeyen insanlar gibisiniz. “Rezil” olmaktan ziyade,eğlendi ve mutlu oldu.Birazda bakış açınızı bu yönlere verseniz daha huzurlu olursunuz.

• Mert'in suçu patronlara itiraz etmek sanırım. Acun kendini böyle tatmin ediyor galiba. Yazık.
  • ADAM ACURU BİLE KUDURTTU HELAL BE.MERT.
    BAŞKANA DİZ ÇÖKÜP TÖVBE.İSTERSEN İYİ BİR YAVERİ OLABİLİRSİN
     🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can!

• Maçı oynayanlardan yapılan haksızlıklara korkudan tek kelime çıkmıyor. Sadece izleyici olan Mert en sonunda bir yerde eee yeter diye itiraz ediyor. Acun ordan çıkıp, itirazında milim yanılırsan herkes ödül alacak yiyecek sen yemeyeceksin diyor. Öyle de çıkıyor. Hiçbir arkadaşı da ben de yemem o zaman diyemiyor.

Ben Acun gibi bir kişiyi hayatımda Türkiye sınırları içinde 1 kere gördüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Permaximum -- 15 Mayıs 2020; 0:49:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: boksco

az once ekstrada acur semaya cok iyi birisin orda olmayi hakediyorsun seni cok seviyorum diyor
    sema da saol acur abi demiyor acur semaya atlar mi arkadaslar ne dusunuyorsunuz
    Ben olsam atlardım

• ataturkcu adamm kullanıcısına yanıt
    Atlanilmiyacak bir kadin degil cok guzellesmis benim cok hosuma gidiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: marto1

Atlanilmiyacak bir kadin degil cok guzellesmis benim cok hosuma gidiyor
    Benim de öyle tam milf olmuş

• ataturkcu adamm kullanıcısına yanıt
    Deme oyle 😅😅milf hoştur.kocayi bosadiktan sonra kocasinin pismanligi essek herif.

• şu survivor panoroma kaldırsınlar zaten esktra yetiyor panorama resmen algı operasyonu gibi
  • Acunu zorlaa zengin ettiniz ya. Ulan adam geçen 2 ye 2 voleybol oynuyodu sanki sahaların kralı gibi de ahkam kesiyodu millette bunu izliyor ha ilginçler

Acun klozette sıçma challenge yapsa oturur izler bizim millet
  • MarjinaL_Kedi kullanıcısına yanıt
    Panoramadan İhsan Tarkanı Murat özarı yerine alsalar ve panoramayı kaldırsalar süper olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: yuc71

Acunu zorlaa zengin ettiniz ya. Ulan adam geçen 2 ye 2 voleybol oynuyodu sanki sahaların kralı gibi de ahkam kesiyodu millette bunu izliyor ha ilginçler

Acun klozette sıçma challenge yapsa oturur izler bizim millet
    O dediğin çelınçlar pek marifetli yutubırlerımız tarafından yapılıyor ve hatırı sayılır sayıda izleniyor zaten belki sen de onlardan birisindir Acun'un yapmasına gerek yok yani.

Maça da gelirsek senin hoşuna gitmemiş olabilir ama bence gayet izlenebilir çekişmeli bir maçtı. Buralarda ahkam keseceğine kendi ilgi alanlarına yönelmeni tavsiye ederim.

• Acun eğer herkese eşitse aycan,sercan,yasin ve ardahanla futbol oynadı onları ön plana çıkardı evrim ve nisayla voleybol oynadı onları öne çıkardı barış ve berkanla basketbol oynadı onları öne çıkardı şimdi sıra yunus emre başkanda... acun hemen adaya bir kafes ayarla yunus ve mert(isterse round aralarında başkana su içirebilir dövüşmesine gerek yok) vs acun ve ireme karşı bir dövüş mücadelesi yapın
  • Chalrie Keley kullanıcısına yanıt
    Kumda oynanan basketten daha ne bekliyorsun acaba?

Burda sabah akşam adama sallıyorsun,sonra objektifim diyorsun buna kim inanacak?Bayağı komikmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lincoln Burrows. -- 15 Mayıs 2020; 2:47:26 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 32753276327732783279
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.