Şimdi Ara

🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can! (3176. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
13 Misafir (7 Mobil) - 6 Masaüstü7 Mobil
5 sn
104.921
Cevap
51
Favori
2.381.954
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 31743175317631773178
Sayfaya Git
Git
sonraki

🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can!

(En Son Oy Tarihi: 11.9.2022)
Giriş
  • Gönüllüler kadın yazamıyor,ünlüler yazıyor mantığı nedir?
  •  🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can!

• Noix~ kullanıcısına yanıt
    Ersin instagramını kullanmaya başlamış elenen isim ersin boşuna 86 paragraf yazmışsın

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • xabier alonso olano kullanıcısına yanıt
    Evrimin akrabası merhaba, Sercanın survivoru çoktan bitti adamı potaya sokmuyolar bir kere pota gördüğünde elenecek zaten. Olay potaya girmesi yoksa Sercan çoktan bitti gitti.

• Leonardo DiCaprio. kullanıcısına yanıt
    erkek ve kadin arasinda fark 3 den fazla olamaz.
    unluler 4e-2k
    gonulluler 5e-2k
  • quote:

Orijinalden alıntı: Marco Luigi

Acun pazar günü konsey fragmanında bu görüntüyü yayınlamıştı ama bölümde böyle bir görüntü yoktu muhtemelen bu görüntü bugüne ait yani büyük ihtimal Ersin elendi

Bu görüntüler vardı ama çok alakasız yerlerdeydi. Şu öne eğildiği görüntüyü daha anneler günü açıklaması olmadan önce yapıyor gözünü mü kaşıyor bir şeye mi gülüyor artık bilmiyorum ama onu bulamadım bile. Diğer sağdaki görüntü ise anneler günü olayı sırasında var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• tahminim yarışmacı azaldığı için sadece birinciler isim söyleyecek, böyle olursa mert ersini göndermiş olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Marco Luigi

Demek istediğim Ersin'in çok üzüldüğü bir görüntü var ve biz bunu izlemedik sencede saçma değil mi ?

Alıntıları Göster
    Konu Survivor ise değil :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-61C3BA498

Bence mert gerçekten ersine kırıldı.İnstagaram canlı yayınında da ersini sevdiğini survivor sonrası sık sık onları göreceğimizi söylemişti mert.Aycan elif ve yunus merti yazmada sonuna kadar haklılar ama ersine yakışmadı 3 aydır birlikte takıldığı insanı yazmak.Git aycan yaz yunus yaz boş at oyunu genede mert ilk aday olurdu.

Asıl bomba bu akşam.Banko ünlülerden biri elendi.Çünkü fragmanda barışın berkana çak yapmaya çalıştıgı bir an var.Elif ve aycan üzgün duruyordu.Bu ikisinden bir mi elendi acaba

Alıntıları Göster
    Kırılmak başka ama bu kadar ateş etmesi başka. Ada üstüme üstüme geliyor bundan sonra ben adanın üstüne gideceğim falan.

Mert'in sıkıntısı Ersin'in yazması değil. Ondan habersiz isminin çıkması ve hakimiyetini kaybediyor olması. Bu durumu da Ersin'in sormadan yazmasına bağlayarak ona yanlış yapılmış algısı yapmaya çalışıyor.

Yoksa şu saatten sonra kim kimi yazarsa yazsın yani. Bu derece tepki koymak ne kadar doğru?

Bir süreden beri bazı sıkıntılar yaşandığını biliyoruz. Çokta kanka modda değillerdi. Ersin niye baraka yaptı? Yani araları çokta iyi değildi.

Survivor olarak gidip söylese iyi olabilirdi ama bu kadar abartılacak bir durum da yok bana göre.

• quote:

Orijinalden alıntı: xabier alonso olano

Evrim çok dan dun konuşuyor azıcık düşünerek konuşsa keşke,haklı olsa bile haksız konuma düşürüyor kendini.
    Berkan fanları türedi birden Evrim sayesinde Kaypak lafı çok ağırdı kullanmaması gerekirdi. Berkan'a gelirsek Evrim'in bir çok lafına cevap bulamayınca saçma bir bandana olayı attı ortaya,Evrim Nisa'yı kıskanıyor dedi kısacası çuvalladı. İki kişi konuşurken araya 3. kişileri sokmak saçmalık hele ki bu iki kadının arası zaten bozuksa. İki kız kalmış takımda ikisini birbirine düşürmeye çalışıyorsun Berkan efendi. Evrim 3 haftalık adam derken adamlığına laf söylemedi tabiki,3 haftadır buradasın sen benim Nisa'yla ne yaşadığımı bilmiyorsun dedi ama anlayana Sonra Evrim gidince arkasından kumaşı belli gibi laflar etti. Sen kimsin ki bir kadına bunları söylüyorsun? Ailesine kadar laf etmektir bu hele ki arkasından konuşuyorsun çünkü korkaksın yüzüne söylesen ağzının payını alırdın çünkü. Evrim'in tek hatası Yasin'in de ağzının payını vermemesi yoksa Berkan gibi bir adama samimiyetsiz demesi değil. Evrim Berkan balonunu şişirdi şişirdi,patlatacak yakında
    Özetle kendi kendini şişirip balon yapan sonra da patlatan bir Evrim izledik

• Barış’ın elenme ihtimali %1 falan. Ama olursa ne gülerim.

• quote:

Orijinalden alıntı: xabier alonso olano

Oyun sırasında Sercan ana avrat küfür etti bitti mi survivor'ı bir kadın oyun sırasında sinirlenince niye abartılıyor. Aynı şey Aycan'a da yapılmıştı sevinç hareketinden dolayı, abartmaya gerek yok böyle şeyleri.
    Ben Evrim bu hareketi yaparak Survivor hayatını bitirdi demedim ki? Biraz daha dikkatli okuyun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tanisiyormuyuz31

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: blackprague

Ersin instagramını kullanmaya başlamış elenen isim ersin boşuna 86 paragraf yazmışsın
    Göreceğiz bakalım, koca Acun'da böyle küçük hatalar yapar mı yapmaz mı hepimiz öğreniriz.
  • Elenen isim Ardahan. Boş boş heyecan yaratmak için konuşmuş Acun

• acun türkiyeye geliyormuş yarışmayı neden bırakıyor anlamak mümkün değil
  • Noix~ kullanıcısına yanıt
    Daha önce de defalarca yapıldı bu tarz hatalar

• quote:

Orijinalden alıntı: Lincoln Burrows.

Alıntıları Göster

• quote:

Orijinalden alıntı: NeonGenesisEvangelion2

Nisa’nın ne zaman suratı sirke satsa, ödülde ev oluyor dikkatini çeken oldu mu bilmiyorum.

Birleşmede partisi sonrası kaldıkları bir ev vardı. Acun o evi tekrar ödül oyununa koymuştu ve Nisa o oyunda oynamak istememişti. Sonra Gönüllüler’in kazandıkları ilk villa oyununda da isteksiz çıkmıştı oyuna. Hatta açık bir şekilde, artık dayanamadığını söylemişti. Dün yine villa ödülü vardı ve yine suratı 5 karıştı.

Ya tesadüf ya da ev ödüllerinde kızı bir şey tetikliyor.
    Ardahan...Düşünmek istemiyorum...Yakışmadı Babuş reis...

• 
Sayfa: önceki 31743175317631773178
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.