Şimdi Ara

🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can! (2983. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
104.921
Cevap
51
Favori
2.394.143
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 29812982298329842985
Sayfaya Git
Git
sonraki

🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can!

(En Son Oy Tarihi: 11.9.2022)
Giriş

Orijinalden alıntı: Cihan4292

ameliyat reis yargı mı dağıtmış yine ??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• BlackEagle03 kullanıcısına yanıt
    Gücün ve otoritenin sembolü Yunus Başkan

• Arkadaş ne boş grupsunuz ya, başkan aşağı başkan yukarı birbirinin tekrarı mesajlar. İyice kafayı yediniz, çıkın bi dolaşın hava alın aynı tipler aynı mesajları atıp atıp duruyor ve bundan oldukça zevk alıyorlar. Gerçekten ne hale gelmişsiniz, ailenize yazık günah.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-813D491AA

Arkadaş ne boş grupsunuz ya, başkan aşağı başkan yukarı birbirinin tekrarı mesajlar. İyice kafayı yediniz, çıkın bi dolaşın hava alın aynı tipler aynı mesajları atıp atıp duruyor ve bundan oldukça zevk alıyorlar. Gerçekten ne hale gelmişsiniz, ailenize yazık günah.

• quote:

Arkadaş ne boş grupsunuz ya, başkan aşağı başkan yukarı birbirinin tekrarı mesajlar. İyice kafayı yediniz, çıkın bi dolaşın hava alın aynı tipler aynı mesajları atıp atıp duruyor ve bundan oldukça zevk alıyorlar. Gerçekten ne hale gelmişsiniz, ailenize yazık günah.
  • quote:

• yanlız bu yunus emreye başkan reis felan diyoruzda onun kadar yancısını görmedim adada salataya yiyor bu herif dediği adama yine yan yana gelince abi çekiyor. yarışmada aklınca gönüllülere laf atıp çak diyor merte mert onu umursamıyor istemeden çakıyor, korkuyor dediler bize abi diyor sonunda mert sus olum her şeye cevap verme felan dedi zorlada olsa. hiç sevmiyor emreyi aslında yüzünden belli ne diyor bu düşük ıq sunu sevdiğimin delisi der gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: Cihan4292

yanlız bu yunus emreye başkan reis felan diyoruzda onun kadar yancısını görmedim adada salataya yiyor bu herif dediği adama yine yan yana gelince abi çekiyor. yarışmada aklınca gönüllülere laf atıp çak diyor merte mert onu umursamıyor istemeden çakıyor, korkuyor dediler bize abi diyor sonunda mert sus olum her şeye cevap verme felan dedi zorlada olsa. hiç sevmiyor emreyi aslında yüzünden belli ne diyor bu düşük ıq sunu sevdiğimin delisi der gibi
    Adam tek başına takımı sırtlıyor
    Liderliği ele aldı
    Mert in yancıları Ersin Sercan Elif Aycan uyanmaya başladı
    Takımın içinde tüm dengeler değişti

Başkanın yüzüne hepsi aslansın kaplansın diyip anca arkadan konuşuyorlar
    Mert ve ekibi başkanın adını yazmaya cesaret edemeyip daha geçen hafta kızlara yazdırdılar

Daha ne olsun salatalık konusunda da haksızlığa ses çıkardı Mert in yancıları hemen başkana hak verdi bu bile bir otorite oluşturma
    Maçaları yiyorsa başkanın yüzüne haksızsın desinler bakalım anca arkadan sallarlar
    Derinden gümbür gümbür geliyoruz sms te kafayı ilk 2 ye attığımız anda her şey değişecek az kaldı.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackEagle03 -- 7 Mayıs 2020; 9:36:30 >

yav hayattaki şansıma bak akşam izlemedim ya. neyse artık yutuptan bulucaz
  • Rüyamda Yunus Emre başkanı gördüm. Kesin şampiyon olacak anlamıdır bu.

Burda anti Yunus Emre başkancıkık yapanlar seneye mumla ararlar. Adam tek başına sezonu kurtardı resmen, içinde Yunus Emre Başkanın olmadığı olay yok. Meymenetsiz ve konuşamayan Barışla sezon mu geçer be. Bu kadar sıkıcı tip de ilk defa görüyorum. Yunus Emre başkan gibi göz deviriyorum görünce.

Alayına Yunus Emre Başkan!

Yunus Emre Başkan kimsenin ruhu duymadan liderliği ele aldı hocam.Bu hafta sms de ilk 2 yaptığımız an Mert de Başkanımıza biat edecek.

• Futbol oyununda çıkan tartışmadan sonra Mert Yunusa diyor ki,

biz seninle 2 3 saat ne konuşmuştuk

Resmen adada adama terapi yapmışlar.
  • Yunus Emre'nin davranışlarıyla Semih'in davranışları arasında bazen benzerlik görüyorum.

Mesela dün Yunus Emre, Yasin'i kışkırtıp ona saldırması için uğraştı,

birkaç yıl önce de Semih, Zafer'e baya yapmıştı bunu ve Zafer, Semih'e saldırıp diskalifiye edilmişti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: delpieroalk

Yunus Emre'nin davranışlarıyla Semih'in davranışları arasında bazen benzerlik görüyorum.

Mesela dün Yunus Emre, Yasin'i kışkırtıp ona saldırması için uğraştı,

birkaç yıl önce de Semih, Zafer'e baya yapmıştı bunu ve Zafer, Semih'e saldırıp diskalifiye edilmişti.
    Zafer gibi birini kışkırtmaya çalışmakta ne bileyim ben yapamazdım yani.

Semih bununla gurur duyuyorsa diyecek bir şey yok.

Çıkınca da devam ediyor. Ekstrada da Özarı'yı kışkırtarak reyting kovalıyorlar

Aslında tahrik Survivor'ın kaçınılmaz bir gerçeği. Ama Semih bunun üzerine ihtisas yapmış birisi :)

• Nisa

• Bu Sercan in olayi nedir naapmis, annesi babasi elen oglum gel demisler?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  •  🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can!

buna başkan diyen adamlarla tanişmak istiyorum reelde. oturup konuşsak kurtarabiliriz bu gençleri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Y2Jericho -- 7 Mayıs 2020; 14:11:35 >
  • Y2Jericho kullanıcısına yanıt
    Ayni fikirdeyim. Yunus emre olgunluktan cok uzak ne yaptigi belli olmayan bir eleman. Tahminim 2-3 hafta sonra gidicidir.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 29812982298329842985
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.