Bildirim
🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can! (2229. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can!
(En Son Oy Tarihi: 11.9.2022)
Giriş
-
-
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
İddia oyunlarında kazanılan ödüller normalde ertesi gün getirilmiyor mu? Bu sefer voleybol oyunun akşamı getirilmiş anladığım kadarıyla. Evrim ona sinirlenmiş sanırım. Ne yalan söyleyim, benim yanımda da böyle şap şup yemek yiyip tabakları yalasalar, ben de sinirlenirdim. -
-
-
COCUK BAYRAMIN KUTLU OLSUN 3 C SINIFINDAN HERKESE ABI CEKEN YUNUS EMRE
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
kesinliklequote:
Orijinalden alıntı: BlackEagle03
Acun un biraz aklı varsa Çarşamba ve Perşembe günleri yunus emre başkan özel yayınları yapar
Alıntıları Göster -
-
Geçen seferde olmadı mı bunlar? Ayak tenisi oynarken yine birileri yemek ödülü kazanmıştı. Ünlüler biraz da Ersinin sitemiyle az ötede yemeklerini yediler. Gönüllüler ise direk barakanın orada herkes varken yemediler mi? Hatta Evrim de kazanmıştı galiba o da yiyordu. Tam kimler yedi yemedi bilmiyorum.quote:
Orijinalden alıntı: NeonGenesisEvangelion2
İddia oyunlarında kazanılan ödüller normalde ertesi gün getirilmiyor mu? Bu sefer voleybol oyunun akşamı getirilmiş anladığım kadarıyla. Evrim ona sinirlenmiş sanırım. Ne yalan söyleyim, benim yanımda da böyle şap şup yemek yiyip tabakları yalasalar, ben de sinirlenirdim.
Ama akşam uyumaya çalışıyorken yanımda şap şup seslerle yenirse uykuma engel olacağı için tabi rahatsız olunabilir. Ama yatma saati mi bilmiyorum. -
Onda gündüz gelmişti. Gönüllüler'den sadece Yasin ve Ardahan yiyebilmişti.quote:
Orijinalden alıntı: mersinaki
Geçen seferde olmadı mı bunlar? Ayak tenisi oynarken yine birileri yemek ödülü kazanmıştı. Ünlüler biraz da Ersinin sitemiyle az ötede yemeklerini yediler. Gönüllüler ise direk barakanın orada herkes varken yemediler mi? Hatta Evrim de kazanmıştı galiba o da yiyordu. Tam kimler yedi yemedi bilmiyorum.
Ama akşam uyumaya çalışıyorken yanımda şap şup seslerle yenirse uykuma engel olacağı için tabi rahatsız olunabilir. Ama yatma saati mi bilmiyorum.
Alıntıları Göster
-
-
Dondurmacı geldiii hanımmmm dondurmalarimmm vaa......
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sakatlanmış ama beyninden
BİZİ NEDEN SEVMEDİN ACUN
kaynak:weros98
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackEagle03 -- 23 Nisan 2020; 15:7:34 >
Bravo hocam
-
-
bu caps hikmet ve bora'nın caps'i değil miquote:
Orijinalden alıntı: BlackEagle03
BİZİ NEDEN SEVMEDİN ACUN
kaynak:weros98
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X