Şimdi Ara

Xiaomi Mi A3/Android One (01.01.2021 MIUI 12(20.12.28) Güncellemesi) [ANA KONU] (81. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7.315
Cevap
70
Favori
441.951
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7980818283
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • benim su an aklima takilan tek sey kulaklik performansinin iyi olmamasi acikcasi... onun disinda telefonun her anlamda memnun edecegine inaniyorum

11.11 indiriminden 1300e falan alanlar olmustu telefonu tekrar o fiyatlara duser mi aaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kutu içinden çıkan şeffaf kılıf nasıl? Kamerayı da koruma altına alıyor mu acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: NucleotidSound

Kutu içinden çıkan şeffaf kılıf nasıl? Kamerayı da koruma altına alıyor mu acaba?
    Internetten alacağınız klasik şeffaf kılıflardan daha güzel, kamera çıkıntısını hizalıyor fakat pek bir koruma beklemeyin. Maksimum koruma için anti-drop şeffaf kılıfa bakabilirsiniz fiyatı oldukça uygun. Spigenin de liquid crystal şeffaf kılıfı koruma konusunda iyi gibi duruyor, anti-drop a göre daha kibar.

• Geçenlerde bir arkadaş portre modunda arkayı tamamen kapkara falan yapılabiliyor i Phone da ki gibi demişti o nasıl yapılıyor bilgisi olan yardım ederse sevinirim

• quote:

Orijinalden alıntı: anıl72

Geçenlerde bir arkadaş portre modunda arkayı tamamen kapkara falan yapılabiliyor i Phone da ki gibi demişti o nasıl yapılıyor bilgisi olan yardım ederse sevinirim
    Galiba stüdyo ışıkları modunda bir şeyden bahsediyorsunuz hocam, ben de bulamadım onu.

Arkadaşlar telefonda Volte desteği yok mu? Turkcell'in uygulamasında talep oluşturuyorum cihazınız desteklemiyor ya da şebeke alanı dışındasınız diyor.

Bir de birisini arıyoruz ve telefonu hoparlöre alıyoruz. Sonra tuş kilidi saniyesi dolunca ekran kilitleniyor arkadaşlar, aramayı sonlandırmak için ekran kilidini açıp kapatmak gerekiyor. Normalde ekran parlaklığını düşürüp arama ekranında sabit kalması gerekmiyor mu cihazın?
  • ofamof kullanıcısına yanıt
    Hocam merhaba. Bu arka plan siyahlastirmayi bir türlü yapamadım tüm fotoğrafın rengini kısıyor siz nasıl sadece arka plani siyahlastirdiniz acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anıl72 -- 30 Kasım 2019; 23:22:40 >
  • anıl72 A kullanıcısına yanıt
    Yüksek bir ışık vurması lazım çekeceğiniz nesneye. Sonra çekeceğiniz nesneye dokunun ve kamera oraya odaklansın. Sonrasında ekranda ışık ayarı çıkınca ışığı kısarsanız nesne aydınlık kalıyor arka taraf ve daha az ışıklı olan yerler kararıyor. Neyse kaybolmayacak şekilde iyice kısabilirsiniz ışığı...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ofamof kullanıcısına yanıt
    Eyvallah hocam biraz meşakkatliymis =) kendinden ayarlı olsaymış iyiymis

• Innovative kullanıcısına yanıt
    Ben link paylastim kamerayida koruyor telefonuda. Kutudan cikan tatminkar degil.

• Akşam kullanımda (ekran parlaklığı %20-%50 arası) pil performansı :)
    Pil tasarrufu açık değil. (%25 olunca devreye girecek şekilde ayarladım)
    10 saat ekran süresi hala %30 şarj var.
    Saygılar 😎

Xiaomi Mi A3/Android One (01.01.2021 MIUI 12(20.12.28) Güncellemesi) [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ofamof -- 1 Aralık 2019; 6:56:50 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bendede o şekilde ama çok dikkatli bakmadan farketmek zor, beyaz renk üretimi için tüm alt pikseller (RGB) birlikte yanar. Ekranın altındaki son piksel satırı yeşil, üstündeki satır ise kırmızı ile bittiği için o şekilde görünüyor normal bir durum yani

• Tüm ekranlar böyledir, çözünürlük daha yüksek olsaydı o satırlar çok daha ince olacağından farketmek zorlaşacaktı. Ben telefonu görmeden aldım ve note 8 yerine iyiki bunu almışım diyorum ekran daha canlı görünüyor. Çözünürlüğü daha yüksek bir telefondan buna geçmeme rağmen ekranı yadırgamadım,Tabi bu notada kişisel beğeniler devreye giriyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-E33EEB0CB

Bu mesaj silindi.
    Bahsettiğiniz durum piksel dizilimi ile alakalı. Pentile pixel arrangement diye ararsanız çıkar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-E33EEB0CB

Bu mesaj silindi.
    Video izlerken galerideki bi fotoyu yakınlaştırırmış gibi iki parmağınızla zoom yapın. Her uygulamada desteklenmiyor olabilir ama. Youtube ve Netflix'de destekliyor. Ama ben pek tercih etmiyorum çünkü videonun altını üstünü kesiyor böyle yapınca.

• 
Sayfa: önceki 7980818283
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.