Şimdi Ara

Xiaomi Mi A3/Android One (01.01.2021 MIUI 12(20.12.28) Güncellemesi) [ANA KONU] (244. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
7.315
Cevap
70
Favori
441.688
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 242243244245246
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    evet, bana göre süper oldu diyebilirim...
  • teknoert kullanıcısına yanıt
    Hocam 7 Plus'ta çok farklı değil. Onu da kullandım. Ama yeni seriler şarj konusunda iyiler tabi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu kullanımın detayları nedir acaba bende 9 var tereddütlerim var Xiaomi Mi A3/Android One (01.01.2021 MIUI 12(20.12.28) Güncellemesi) [ANA KONU]

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: erkahn

Atarim hocam ama nerede o dediginiz?
    Bende ki en temiz modeli, bug takilma vs yok.

Alıntıları Göster
    Ben şu an Miui sürümünde olduğumdan doğru yönlendiremeyebilirim, eşimin A2 Lite telefonundan bir SS aldım, buna benzer bir yere girmeniz gerekiyor.

Xiaomi Mi A3/Android One (01.01.2021 MIUI 12(20.12.28) Güncellemesi) [ANA KONU]

• Evet performansa faydası olabilir bunun gözümü karartıp bende guncelleyecem herhalde 😂

• quote:

Orijinalden alıntı: damn2u

Ben şu an Miui sürümünde olduğumdan doğru yönlendiremeyebilirim, eşimin A2 Lite telefonundan bir SS aldım, buna benzer bir yere girmeniz gerekiyor.

Alıntıları Göster
    Buyrun hocam umarim isinizi gorur.

• Arkadaşlar yüz tanımlamayla kullanan varmı
    Ben bi deneyeyim dedim bi açıyor bi açmıyor verimli değil yani

• Öneriler için sağolasın hocam güncelleyince geribildirimleri paylaşacam bende 😀

• Xiaomi Mi A3/Android One (01.01.2021 MIUI 12(20.12.28) Güncellemesi) [ANA KONU]Xiaomi Mi A3/Android One (01.01.2021 MIUI 12(20.12.28) Güncellemesi) [ANA KONU]

Gcam 7.2 Astrophograpy modu açık tripod ile çekildi.
    Elon Musk'ın Starlink uyduları

• quote:

Orijinalden alıntı: kadirgumussoy

Xiaomi Mi A3/Android One (01.01.2021 MIUI 12(20.12.28) Güncellemesi) [ANA KONU]Xiaomi Mi A3/Android One (01.01.2021 MIUI 12(20.12.28) Güncellemesi) [ANA KONU]

Gcam 7.2 Astrophograpy modu açık tripod ile çekildi.
    Elon Musk'ın Starlink uyduları
    Çok güzel çıkmış. İyi yakalamışsınız bravo. Uygulama linkini paylaşabilir misiniz?

• KoşanBalık kullanıcısına yanıt
    Önce stok 9 kurdum sensör çalışmıyor ama sonrasında MIUI rom attım sonra yine stock flashladm sorun yok

• jetblacklife27 J kullanıcısına yanıt
    Direkt eu flashladm birşey yazmadm clean all lock seçeneği isaretliydi komut yoluyla oluyor o komutun sonuna unlock değil lock yazıyorsun diye biliyorum ama araştır derim

• kadirgumussoy kullanıcısına yanıt
    Neresi burasi hocam ilce olarak?

• Telefonun fiyati 2bin olmuş. Saaz omfiyata bence ama ilginç.

• Bana hiç bir android 10 güncellemesi gelmedi arkadaşlar. Eu sürümü telefonum tahmini ne zaman gelir sizce?
    Birde eski telefonumda kullandığım hafıza kartını bu telefon desteklemedi. Mi A3 için uyumlu güzel hafıza kartı önerilerinizi alabilirim.
  • kadirgumussoy kullanıcısına yanıt
    üstad hangi geliştiricinin gcam sürümünü kullanıyorsunuz? uygulama apk ve config dosyalarına ulaşabilir miyiz?
  • Hocam MIUI romu için fastboot yükleme seçeneği sunulmaya başlanmış. Bunu denediniz mi? Slot olayları bunda da yapılması gerekiyor mu?

@cohannan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrelio -- 27 Nisan 2020; 9:45:5 >
  • 
Sayfa: önceki 242243244245246
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.