Şimdi Ara

Xiaomi Mi A3/Android One (01.01.2021 MIUI 12(20.12.28) Güncellemesi) [ANA KONU] (235. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7.315
Cevap
70
Favori
442.630
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 233234235236237
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Son güncelleme ile bu böyle oldu diye tahmin ediyorum fabrika ayarlarına döndürüp tekrardan kurdum fakat hala aynı geliştirici seçeneklerinde performansa yönelik neler yapilabilir

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • uludasdemir U kullanıcısına yanıt
    herhangi bi ayarım yok, eğer durum böyleyse kullandığınız bir uygulamanın böyle yapıyor olması çok muhtemel
    Uygulama tüketim listesini atar misiniz hocam. ? Orda belli olur .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Xiaomi Mi A3/Android One (01.01.2021 MIUI 12(20.12.28) Güncellemesi) [ANA KONU]Xiaomi Mi A3/Android One (01.01.2021 MIUI 12(20.12.28) Güncellemesi) [ANA KONU]

Sizin telefonda android os anormal bir şekilde ram kullanıyor.isterseniz sistemi sıfırlayın olmazsa android 10 kullanıyorsanız sorunsuz bir şekilde 9 a dönebilirsiniz.ben 9 a döndüm şu an pil performansı ve telefonun çalışması gayet stabil.

• 9 sürümüne nasıl geçebilirim ilk postlara baktım ama bulamadım yardımcı olur musunuz?
    https://forum.miuiturkiye.net/konu/mia3-miui-fastboot-flasher-android-10.78259/

• Teşekkür ederim yardımlarınız için.Dosyaları indiriyorum kurulumu yapamadan sorularım olacakta peki sizde performans sorunu oluyor mu uygulama ram tüketimini görebilir miyim. Sizde toplamda kaç uygulama mevcut acaba.
  • Hocam benim her zaman kullandığım azami 20 uygulama vardır arada anlık ihtiyacım olan bir uygulama olursa yüklerim sonra genelde silerim.bu yüzden telefonum benden bende telefonumdan memnunuz:)yalnız batarya performansı 9 a geçtiğinden bu yana hissedilir şekilde düzeldi.

Ram tüketimi 1900 ile 2200 arası değişiyor

• okadar browser denedım bence gece moduda dahıl en ıyısı opera browser..translator da var ad blocker da var

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bootloader kilidini açmak isityorum kafat mi unlock uygulamasında bu hatayı alıyorum başına gelen var mı?

Xiaomi Mi A3/Android One (01.01.2021 MIUI 12(20.12.28) Güncellemesi) [ANA KONU]
    Hocam mi a3 ler fastboot komutlari ve gelistirici seceneklerinden aciliyor oralara gerek yok

• Webtekno
    Android 10 İçerisinde RAM'i Tüketen Bir Hata Tespit Edildi
    https://www.webtekno.com/android-10-ram-hatasi-h75451.html

Yaşadığım sorun bu tam olarak. Geri android 9a dönebiliyor muyuz. Garanti bozulmadan acaba.

• cemgil C kullanıcısına yanıt
    Daha detaylı anlatma imkanınız var mı?

• yusufddd Y kullanıcısına yanıt
    Bendeki sorun tam olarak böyle bende andorid 9 sürümüne geçmek için uğraşıyorum fakat yapamadım

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-E33EEB0CB

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    aynen....

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 233234235236237
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.