Bildirim
★ Xiaomi Mi 9T ★ Ana Konu ★ MIUI 12.1 - ANDROID 11 ★ -İLK MESAJI OKUYUN LÜTFEN!!- (972. sayfa)

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü,
2 Mobil

Giriş
-
Aynen, 10 saat ve üzeri alanlar tablet-TV kullanır gibi kullanırsa o süreleri alırlar.
Hücresel veri kullanarak ile alsınlar da görelim -
Birde böyleleri telefon az batarya kullansın diye bütün gün kasarlar, en düşük parlaklığa alırlar, arkaplandaki herşeyi kapatırlar. Acınacak haldeler farkında değiller. -
Fiyatları aynı ise/hemen hemen fiyat olarak ÇOK fark yok ise kesinlikle 2+2=4 ettiği gibi Mİ serisi tercih edilmeli. -
ekran koruyucudan memnunmusun
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
3 ayda bir batarya değiştirmeyi göze alırsanız ihtimal dahilinde hocam.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Samsung s8 den teknosadan alarak mi 9 t ye gecis yaptim. Umarim memnun kalirim
Simgeleri alfabetik dizme ayarı nereden yapılıyor?
Öyle seçenek yok bende aradim ama bulamadim
Eğer yoksa bu kadar kullanışlı ve basit bi ayarın olmaması çok ilginç.
Ben de aradım bulamadım. Poco launcher indirdim onu kullanıyorum.quote:
Orijinalden alıntı: kendorf
Eğer yoksa bu kadar kullanışlı ve basit bi ayarın olmaması çok ilginç.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ana ekran ayarlarında uygulama çekmecesi var ordan oluyor, ama dersen ki ana ekranda bütün uygulamar alfabetik olsun malesef xiaomi dahil hiçbir üreticide yokquote:
Orijinalden alıntı: kendorf
Simgeleri alfabetik dizme ayarı nereden yapılıyor?
Ben 8 ay mate 20 pro kullandım 30 dk yüzde 60 70 şarj oluyordu, 3 ayda bir batarya değiştirmedim ben günün 10 saati dışarda çalışan bir insanım hızlı hatta çok hızlı şarj olması benim için önemlidir.. Evde samsungun 45w lık şarj cihazını deneyecem birazdanquote:
Orijinalden alıntı: Lalo Salamanca
3 ayda bir batarya değiştirmeyi göze alırsanız ihtimal dahilinde hocam.
hayırlı olsun, kaça aldınız ve taksitle mi aldınız ? -
Bu yazıyı nerede paylaşılıyor link alabilir miyim?
6 ay önce Bluetooth kulaklık ile 2.800 e aldigim tlf muhteşem ekonomimiz sayesinde su an 3.000 tl olmus. 128 gb alayim derseniz 3.400 civarı. Not: bu tlf nun yurtdisi satis fiyati yaklasik 300 dolar. Itibardan tasarruf olmuyor tabii....
Evet varlığı bile belli değil lakin sıfıra sıfır ölçüler de o yüzden uygulaması biraz zor ama uyguladıktan sonra 10 numara.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
miui 12 ye geçtim. fakat karanlık mod sorunlu gibi. bazı yerlerde yazıları göstermiyor. benim asıl sorum ise sürekli kullandığım ve begndiğim White Room Tema temalarda yok... :
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X