Şimdi Ara

★ Xiaomi Mi 9T ★ Ana Konu ★ MIUI 12.1 - ANDROID 11 ★ -İLK MESAJI OKUYUN LÜTFEN!!- (947. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
26.846
Cevap
287
Favori
1.831.741
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
88 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 945946947948949
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Root da sıkıntı yoksa kuruyorum ama yavaş iniyor heyecan yaptım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkes kobay olma macerasına atılmış, hakkınızda hayırlısı her an peydahlanacak sorunlara hazırlıklı olun

Eu beta rom stock beta'ya göre en azından daha stabildir.
  • @efebora06 hocamın tavsiyeleri şimdiye kadar yanıltmadı hocam deneyelim bakalım

• Magisk 20.3 kurdum sıkıntı yok.

Xiaomi'nin hiç bir romunda ister global/stock/fabrika rom olsun, ister custom romların hem betası hemde stabili olsun SORUNSUZ ROM yok. İlla ki bir sorun olur...

BETA rom olduğu için muhakkak sorun olur/olacak ama bu günlük kullanımı etkileyecek ölçüde değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: efebora06

Yükleyin hocam romu İLK beta olmasına rağmen harika çalışıyor...
    Beta rom ota dan güncelleme alıyor mu? Yoksa stabil mi beklenmeli. Pc yok elimde, biraderin pcden yapsam bir daha her gelen sürümde pc ihtiyacım olacaksa yüklemeyeyim hiç.

• Sánchez kullanıcısına yanıt
    Haftalık OTA'dan gelir twrp üzerinden kurulur, veri kaybı yaşamazsınız...
  • efebora06 kullanıcısına yanıt
    Ota'dan çektiğimiz dosyayı pc yardımı olmadan twrpden yükleyebilir miyiz peki? Bir de öyle sorayım. Şimdi twrp kurup romu attıktan sonra bir daha pcye ihtiyacım olmayacaksa yükleyeceğim çünkü meraklandım.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    Ota'dan gelen güncelleme download_rom adında ki klasörün içinde olur. Twrp installe girip o klasörün içinden romu bulup yükleyin, işlem bitimi dalvic/cache wipe yapıp reboot-sistem deyin tamamdır.

Pc'ye gerek yok....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efebora06 -- 2 Mayıs 2020; 19:48:24 >
    Teşekkür ederim hocam.

• miui 12 eu rom kurdum genel olarak cok iyi batarya iyi gibi yalniz sifir kurulum yaptimdan olabilor bir kac gun deneme yapmadan belli olmaz ilk defa telefonu yansitma guzel bir sekikde calisti hayret ettim

• MIUI 12 bildirim paneli tam bir ios çakması olmuş. Tek hoşuma gitmeyen yeri burası

• LacWer kullanıcısına yanıt
    Ayarlar-Ekran durum çubuğundan kapatın...

★ Xiaomi Mi 9T ★ Ana Konu ★ MIUI 12.1 - ANDROID 11 ★ -İLK MESAJI OKUYUN LÜTFEN!!-

Maddi durum elverdiğin de muhakkak type c girişli flash bellek edinin..... Hem yedek almaya hemde PC olmadan rom kurmaya yarar...

★ Xiaomi Mi 9T ★ Ana Konu ★ MIUI 12.1 - ANDROID 11 ★ -İLK MESAJI OKUYUN LÜTFEN!!-

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efebora06 -- 2 Mayıs 2020; 20:28:0 >
    Eyvallah hocam

Kapatma özelliği olduğuna sevindim. Korkunç bir tasarım zira, tam bir alan israfı. Bildirimler de çok yukarıda kalmış, kocaman telefonda tek elle gelen bildirime ulaşmak çok zor. Umarım control center i kapatınca bildirimleri de önceki versiyonda olduğu gibi geliyordur.

Bende kullanıyorum çok faydalı 👍👍

• Telefonum çin sürümü mü global sürüm mü nasıl anlayabilirim?

• İlk sayfada kontrol linki mevcut okuyun/inceleyin...

Hayırlı olsun @efebora06 hocam. Şahsen ben bu kadar erken kuracağınızı tahmin etmemiştim. Sizin deneyimlerinizden faydalanmak isteriz. Tecrübelerinizi paylaşabilirseniz sevinirim.

Saygılar.
  • Arkadaşlar merhaba bende kendime yurtdışı 128gb lik modelden sipariş vermiş bulunmaktayım. Mavi rengini aldım ve gelen kılıf siyah renkte olduğu için şeffaf kılıf almaya karar verdim. Lakin hemen hemen hepsi 2 3 hafta içinde sarama yapıyor. gözüme spigeni kestirdim lakin yorumları okuduğumda 1 kişi daha sarar yaptığını belirtmiş acaba kullanıp bu sorunu yaşayan var mı? ya da Tavsiye edeceğiniz şeffaf kılıf var mı?
  • 
Sayfa: önceki 945946947948949
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.