Şimdi Ara

★ Xiaomi Mi 9T ★ Ana Konu ★ MIUI 12.1 - ANDROID 11 ★ -İLK MESAJI OKUYUN LÜTFEN!!- (637. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (2 Mobil) - 4 Masaüstü2 Mobil
5 sn
26.846
Cevap
287
Favori
1.830.376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
88 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 635636637638639
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bende nova Launcher kullanıyorum bir problem yaşamadım varsayilan olarak ayarlı birde otomatik başlatma açık şekilde kullanıyorum Poweramp tarafında söyle birsey oldu önceden açık uygulamadan kapatınca Poweramp kapaniyrdi şimdi uygulama listesinden kapatmam rağmen müzik çalmaya devam ediyor ta ki bildirim cibuvundaki x ile kapatana kadar neden böyle oldu anlamadım

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Espa kullanıcısına yanıt
    Misal benim sinyal kalitem, dumanla haberleşmeye 1 adım kala.

★ Xiaomi Mi 9T ★ Ana Konu ★ MIUI 12.1 - ANDROID 11 ★ -İLK MESAJI OKUYUN LÜTFEN!!-

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • harock kullanıcısına yanıt
    Hocam zahmet olmazsa poweramp in uygulama izin ayarlarını paylaşabilir misin, gozden kaçan birşey mi var acaba.

• ALIENWARE kullanıcısına yanıt
    Miui 10 da Poweramp açık uygulamalarda iken kapattığımda kapanıyor idi bende olması gereken o değil mi ★ Xiaomi Mi 9T ★ Ana Konu ★ MIUI 12.1 - ANDROID 11 ★ -İLK MESAJI OKUYUN LÜTFEN!!- ★ Xiaomi Mi 9T ★ Ana Konu ★ MIUI 12.1 - ANDROID 11 ★ -İLK MESAJI OKUYUN LÜTFEN!!- ★ Xiaomi Mi 9T ★ Ana Konu ★ MIUI 12.1 - ANDROID 11 ★ -İLK MESAJI OKUYUN LÜTFEN!!-

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harock -- 1 Şubat 2020; 1:43:38 >

• Espa kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle, benimki stok android den kalan bir alışkanlık. Zaman zaman elim gidiyor ve bastığım gibi pişman oluyorum.
    Miui da temizle butonunun fonksiyon ayarı olsaydı çok güzel olurdu.

Standart izinleri var sadece, buna rağmen nasıl kapanmıyor anlamadım, maşallah diyeyim Ben tum izinleri verdiğim halde uygulamaları temizleyince direk kapanıyor. Otomatik başlatma özelliğinde bir bug olabilir diye feedback uygulamasından yazdım belki stabil sürümde düzeltilir.

Son sürüme güncelleyin değilse

Son surumdeyim suan 11.0.4 Android 10.

Poweramp uygulamasını bendeki sürüm son sürüm

Bendeki beta son sürüm, yarın bi stabil sürümü kurup deneyeyim bakalım.

• quote:

Orijinalden alıntı: efebora06

Resimdeki kısma art arda tıklayın sensör test menüsü gelecek oradan kamera kalibrasyonunu yapın, cihazı kapatıp açıp deneyin.

★ Xiaomi Mi 9T ★ Ana Konu ★ MIUI 12.1 - ANDROID 11 ★ -İLK MESAJI OKUYUN LÜTFEN!!-
    Denedim hocam ama sonuç yine olumsuz. Pop ip kamera ilk açıldığı anda ekrana dokunup netleme yaparsam sabit olarak kalıyor, bunu yapmadığımda kendisi otomatik olarak kapanıyor. Sorunun yazılımsal olduğunu düşünüyorum...

Xiaomi.EU romda benimde turuncu alan cok oluyordu EEA romda turuncular olmuyor bende. Sizin operator cekmiyor olabilir mi evinizde.. Disarda oldugunuz zamanlar yesil cunku.

• Buradan yapılan öneriler üzerine sistemin kendi temizlemesini kesinlikle kullanmıyorum bu iki app sanıyorum yeterli ve istikrarlı değilmi ?

• UoH kullanıcısına yanıt
    Kendi güvenlik uygulamasini kullanmadığıniz sürece istikrar ve guvendesiniz demektir

Hocam cihazda root varsa sdmaid ve trimmer(fstrim) bu ikisi temizlik için fazlasıyla yeterli olur

• Telefonun pili müthiş. Bence Redmi Note 5 Pro'dan bile daha iyi.

Bu dün Wi-Fi Mobil Veri karışık. Microsoft Edge ve YouTube kullandım.

Bu da bir önceki gün çok fazla şey indirdim arka planda çok uygulama çalışıyordu.

Telefonun bu kadar iyi olmasını açıkçası beklemiyordum. Bu fiyata nasıl böyle bir ürün satıyorlar onu da anlamıyorum. Acaba gerçekten de Çin hükümeti sayesinde mi oluyor . Yıllar önce kullandığım S6 bile bu kadar keyifli değildi. 5-10 dakika Mobil veri ile şarjı adeta içiyordu.

Telefonun arkası çok hassas gibi kaplama yaptırmayı düşünüyorum. Umarım bulurum zira cebime ne koysam direk çiziliyor. şimdilik şeffaf silikon bir kılıf ile idare ediyorum.

• Root yoksa ?

Yoksa da kısıtlı da olsa sd maid den faydalanabilirsiniz.

• iyi günler.

Mi 9 lite , mi 9t den neden daha pahalı sizce?
  • 
Sayfa: önceki 635636637638639
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.