Bildirim
★ Xiaomi Mi 9T ★ Ana Konu ★ MIUI 12.1 - ANDROID 11 ★ -İLK MESAJI OKUYUN LÜTFEN!!- (1139. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Bir kılıfa o kadar para verilmez,yazık günah....
Yapacak hiç bir şey yok, geçmiş olsun.....
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
-
12.0.3 mü hocam? Öyle ise demekki genel bi bug değil ama şikayetçi olan çok kişi var. -
Evet 12.0.3 global
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
-
Bu normal değil, cihaz hiç uykuya geçmemiş. uygulama kaynaklı ise gsm battery monitor kurup takip edin. Ekran kapalı modda arka plandaki tüketimi de görebilirsiniz. Sistem kaynaklı ise sıfırlama yapmanız gerekir. Ama bana kalırsa uygulama kaynaklı bu sorun.. -
Arkadaşlar bilgilendirme için yazayım. Hiç bir şeyden kısmadan kullanan biriyim.
Miui10 android9 : 11 saat wifi - 7 saat mobil veri
Miui11 android10 : 9 saat wifi - 6 saat mobil veri
Miui12 android10 : 6 saat wifi - 4 saat mobil veri.
Açık söylemek gerekirse telefonun ilk aldığım hali en seri haliydi. Sırf hevesle geçtim. Cihazın garantili olması beni bağladı geri dönemedim. Genel olarak bakınca miui11 android10 en iyi kombinasyon. Pişmanlığım hadsafhada. Çok fazla bi değişiklik yok animasyonlar telefonu akıcı kullanmayı engelliyor.
Ekran suresini sarj dan çıkardıktan 24 saat geçince birer saat dilimi aralıklarla siliyor.Öyle oluncada toplam süre kısa görunüyor genel bilgilendirme olarak belirteyim.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
benimde resmi 11.0.6 sürümü hala miuı 12 alamıyorum. -
Arada miui11 Android 9 kombinasyonunu da var
Yine de gördüğüm kadarıyla çoğu kişi miui12 kullansa bile günü çıkarıyor. Pilim 2 gün gitsin diyen miui12 ye geçmesin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Espa -- 4 Ağustos 2020; 19:44:33 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Aslında bakıyorum da biz fazla hevesli ve bir o kadarda beklentisi yüksek olan bir milletiz. Dikkat edin özellikle garantili cihaz sahipleri güncellemeler gelmeden önce yani Miui 10 Android 9'da ne kadar süre kaldı cihaz yani demek istediğim cihazlar güncellemeler daha oturmadan hemen en iyisini bekliyoruz aslında biraz daha zaman geçip baksak kalibrasyon yapsak belki durum iyiye gidicek -
-
Hocam ben direkt atlamıştım o kombinasyonu. Muhtemelen en iyi kombinasyon o olurdu.
Durum çubuğu harika olmuş daha çabuk kapanması vs. Ama kontrol merkezi kötü olmuş
Pil sanki ilk zamanlar daha iyiydi ama yine de oldukça iyi gidiyor , zaten şarj dolumu oldukça hızlı
Gsam battery monitor ile bakınca PowerManagerService.wakelocks nın cihazı uyanık tuttuğunu görüyorum arada yeniden başlatıyorum düzelir gibi oluyor sonra yine uyanık kalıyor ama dediğin gibi pilde pek fark yapmıyor zaten %0 gösteriyor kullanıma ama neden uyanık kalıyor miui 10 dan beri sıfırlamadan kullanıyorum cihazı -
Büyük ihtimalle de sebebi sıfırlamadan yani temiz kurulum yapmamış olmadan kaynaklanıyor.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X