Şimdi Ara

Bazı sitelere erişemiyorum (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
87
Cevap
2
Favori
6.708
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: SHLD

Az önce aradım . Sorunun sadece kablonet'de değil genel bir arıza olduğunu söylediler. Biz de problemleri merkeze iletiyoruz dediler. Başka ISS kullanıp, anadolu yakasında aynı problemleri yaşayan arkadaşlarımız var mı merak ettim şimdi.
    3 Tane farklı arkadaşım aynı çevremde farklı ISS kullanıyor hiçbirinde sorun yok dün zaten kafayı yedim bu sorun yüzünden arıyorum sorun gözükmüyor diyorlar ben bütün cihazlardan deniyorum hepsi sıkıntılı özellikle söylüyorum yok en son laptop'a format atıp yeniden kurdum. Sorun gerçekten bendemi diye öğrenmek için.
  • Sırf bu konuya yazabilmek için biraz önce üye oldum yalnız değiliz. 03.07.2019 da başladı öğlen 12:00 civarı farkettim. Epic games, uplay, crytek ile bağlantılı oyun uygulama ya da backend url leri websiteleri hiçbirşeyine girilmiyor. Türlü türlü yazılı ve telefondan yaptığım şikayetlerden sonra eve de teknik servisi getirtip durumu göstermeyi başardım. Onlar da yardımcı olamadı ama internet direktörlüğüne ilettiklerini söyledi. Çözümün hangi aşamasındalar hiçbirşey öğrenmek mümkün değil daha yukarının telefon ve iletişim bilgilerini de vermiyorlar. Dün akşama kadar her aradığımda farklı bir bahane buluyorlardı artık en azından hepsi bölgesel yurt dışı hatlarında arıza var bilgimiz var bekleyin diyor. İstanbul / Sahrayıcedit / uydu net bu arada. Sorunu anlatana kadar sinir krizi geçirdim site bozuk falan diyolardı başta >.< cep telefonumdan, ya da bilgisayardan vpn açarak girdiğim siteye kendi bağlantımla giremiyorum. Özellikle uydunetin online işlemlerde yazılı şikayetleri direktörlüğe iletmeyi " sorun çözüldü " olarak göstermesi beni çıldırtacak. E direktörlükte ne durumda benim arıza kaydım diyorum verdikleri cevap " ne zaman çözülecekse çözülecek artık 3 gün 1 hafta biz bilemeyiz " ayarında. Lütfen sorunu çözülen buraya yazsın. Geçmiş olsun herkese.

Edit : bu arada ip değişikliğine de başvurdum sonuçlandı dün değişen birşey yok durumda. sürekli arayıp şikayet edip bastırmaya devam. toplanıp biryerden yapabilsek ne ala tabi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi slintf -- 5 Temmuz 2019; 15:59:55 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• slintf S kullanıcısına yanıt
    İl müdürlüğü var Ataşehir-Kozyatağı civarında Anadolu Yakasına bakan
    Teşekkürler. Biraz önce dönüş yaptı uydu net arıza kaydı. Yeni bir gelişme olmuş sanırım direktör çözümle ilgili bir seçeneği kurula sunmuş ( gerçekten buna çok benzer birşey söyledi telefonda =D ) zaman veremiyoruz ama sonuçlandığı anda sizi arıycaz dediler bakalım bekliyoruz.

Güncelleme: Twitch.tv'de açılıyor an itibari ile.

Güncelleme-2: Paraanaliz.com,UPlay ve Origin de açılıyor.

Bazı sitelere erişemiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BurakKsglu -- 5 Temmuz 2019; 16:48:53 >

herkese teşekkürler.
    Zafer inanalarındır 👍

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet erişim sağlanabiliyor şu an. Konuya katkı sağlayan, takip eden herkese teşekkürler. Süreci biraz hızlandırdiysak ne mutlu. Lakin sorunun kapalı kapılar arkasında kalması yine ayrı bir problem. Umarım tekrarı yaşanmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    INTEL=Güvenlik açıkları...
    çöp intele tapınanlara çöp satın...
  • Şu an yine problemler tekrar etmeye başladı, bazı siteleri çok geç açıyor yada hata veriyor. Örneğin;

Bu siteye ulaşılamıyorwww.epttavm.com ana makinesinin yanıt vermesi çok uzun sürdü.
    Aşağıdakileri deneyin:

Bağlantınızı kontrol etme
    Proxy'yi ve güvenlik duvarını kontrol etme
    Windows Ağ Teşhislerini Çalıştırma
    ERR_CONNECTION_TIMED_OUT
    Ben de sorun çözüldüğünden beri normalde 60 pingle oynadığım oyunları 140-150 ping le oynuyorum. sorun çözüldü dediler ama yavaşlık var. Aynı sorunu yaşayan varmı ? Bu arada yoğun saatlerde ( 20:00 - 23:00 gibi ) fırlıyo ping gece 12 olduğunda saat tekrar hızlanıyor bağlantı. Eskiden böyle değildi.

Orijinalden alıntı: slintf

Ben de sorun çözüldüğünden beri normalde 60 pingle oynadığım oyunları 140-150 ping le oynuyorum. sorun çözüldü dediler ama yavaşlık var. Aynı sorunu yaşayan varmı ? Bu arada yoğun saatlerde ( 20:00 - 23:00 gibi ) fırlıyo ping gece 12 olduğunda saat tekrar hızlanıyor bağlantı. Eskiden böyle değildi.
    Bahsettiğiniz sorun bende 6-7 aydır var.Yoğun saatlerde ping oluyor sanırım.

aynı sorun dün akşam itibariyle bende de mevcut, online arıza kaydı yaptım origin açılmıyor en büyük sorun olarak şu an. onun haricinde birkaç web sitesi daha var. resmen çıldıracağım
    Ben Google DNS kullanarak sorunu çözdüm. Yurtdışı çıkışlarında değil sorun, Kablonet'in kendi DNS serverında. Modem arayüzünden değiştirmek de fayda etmiyor kullanılan cihazdan değiştirmek gerekiyor.

millenicom'da da aynı sorunu yaşıyoruz, altta ki sitelere erişilmiyor dünden beri

psn - store.playstation.com/tr-tr/home/games
    steam - https://store.steampowered.com/
    origin -
    apple store - https://www.apple.com/tr/ios/app-store/
    sony.com.tr
    twitch (giriliyor ama yayınlar izlenmiyor)
    league of legends (oyun oynanıyor ama client anasayfası yüklenmiyor)

edit : şimdi tekrar kontrol ettim girebiliyorum, düzeldi sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b0Ni -- 12 Eylül 2019; 11:15:47 >

• 11.09.2019 saat 20:00 itibari ile Avrupa yakası, Uydunet altyapısı ve Vodafone mobil şebeke ile origin.com psn, appstore gibi sitelere giriş yapılmıyordu.Az önce Uydunet, Vodafone ve Turkcell tarafındaki sorun çözüldü arkadaşlar bilginiz olsun. Sorun ISP bazlı değil, Türkiye'nin yurtdışına çıkış yapan bazı portlarında sorun olduğu düşünülüyor. Umarım tekrarlanmaz, dün sinir krizi geçirdim evde :|

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RIDVANBAL -- 12 Eylül 2019; 11:22:58 >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.