Şimdi Ara

Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams (4213. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: legendwarior3 , mcgoktug
2 Kayıtlı Üye ve 7 Misafir (1 Mobil) - 8 Masaüstü1 Mobil
5 sn
84.411
Cevap
840
Favori
4.417.224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
201 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 42114212421342144215
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Evet memnuniyeti bayağı fazla üründe. Ama ben şunu atlamışım ürün sadece PC de wriless kablosuz kullanılıyor m Xbox da kablolu kullanılıyor. Bende zaten gamesir G7 se ve Kaleid modelleri var o yüzden bana gereksiz. Yukarıda mcgoktug un dediği wuchand modeli direkt kablosuz ama o da 7 8 den aşağı olmaz tr de hatta belki daha fazla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Pentax k5iis ; 18-135 WR , 50 1,7 A , Sigma 10-20

Sony SLR A900 ; Minolta 28-75 mm 2.8 DG , 35-105 Old
  • South of Midnight'a başladım 2 saat oynadım gayet güzel geldi oyun bana hem de Türkçe desteği var, bu oyun arada kaynadı gitti heralde ama gayet keyifli geldi şu ana kadar.

• Spartan 117 kullanıcısına yanıt

Tek düze ilerlemesinin dışında güzel bir oyun. Gamepass'e geldiği ilk gün ekleyip 1-2 gün içinde bitirmiştim. Hep aynı şekilde alanı keşfet, yaratıkları öldür, alanı canlandır. Boyutsal bölümler sona doğru biraz farklılık katmıştı.

O kadar pahalı olmaz. Pro ile Pro Wuchang arasında 20 dolar fark var. 850TL artı vergiler desek bile 2500TL'nin üstünde bir fark olmaması gerekir. O da 7500TL gibi bir rakam yapıyor. 6500-7500TL arasında satılacaktır. Kutudan 1 ay gamepass ultimate çıkıyor. 30 dolar yada 800TL düşecek gibi de düşünebiliriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcgoktug -- 14 Ekim 2025; 19:19:55 >

Güncel fiyatı üzerinden söyledim zaten, kaldı ki her seferinde drift sorunu ile uğraşmaktansa biraz fazla verip sorunsuz kullanmayı tercih ederim.

• haritaci41 kullanıcısına yanıt

Bir kaç inceleme izledim ne yazık ki kablosuz olmuyor ama benim açımdan kablolu olması sıkıntı değil hocam, tercih meselesi.

• Kablolu controller’ı hala kim, niye, nerde kullanıyor aklım almıyor. Herhalde monitör ile oynayanlar kullanıyordur sadece diye düşünüyorum.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    Desktop | Corsair 5000D Airflow Case | MSI MPG A850GF 850W PSU | MSI MPG B550 Gaming Edge WIFI MoBo | AMD R9 5900X CPU | Crucial Ballistix 32GB. 3200 Mhz. (E-Die) DDR4 RAM | MSI SUPRIM X RTX 3090 24GB. VGA | Samsung 970 EVO Plus 1TB. NVMe SSD | Logitech X-540 5.1 Speaker | Logitech G930 7.1 Headset | Logitech MX Master 3 Mouse | Thrustmaster T.16000M FCS Joystick |
  • Hicks kullanıcısına yanıt

Evet mesela ben 🤣 Max 2.5 MT mesafede 32 inç monitörde oynuyorum yatağa uzanıp :)

• mcgoktug kullanıcısına yanıt

Evet gamepass olması avantaj tabi ki. Dediğiniz gibi olursa eğer valla yemede yanında yat olur resmen

• haritaci41 kullanıcısına yanıt

G7 Pro vs G7 Pro Wuchang

G7 Pro'daki D-pad input lag'dan bahsediyor.

Red Bandana Gamingyoutube
    🎮 GameSir G7 Pro vs GameSir G7 Pro Wuchang Edition – Xbox Controller Comparison In this video, I compare the GameSir G7 Pro and the GameSir G7 Pro Wuchang Edition, two of the most talked-about Xbox controllers in 2025. Both offer TMR joysticks, pro-level features, and premium build quality—but some major differences might make one the better choice for you. 🔍 What You’ll Learn in This Video: Key differences between the G7 Pro and G7 Pro Wuchang Edition Hands-on impressions: build quality, button response, triggers, and comfort Wireless vs wired performance on Xbox and PC Which model offers better value for gamers and collectors My honest opinion on which one is worth buying in 2025 ⭐ Why Watch This Comparison? If you’re deciding between the GameSir G7 Pro and the Wuchang Edition, this video will help you figure out which controller fits your setup best. The G7 Pro is already a fan favorite for precision and customization, while the Wuchang Edition adds wireless Xbox support and a stunning, limited-edition design inspired by Wuchang: Fallen Feathers. 💭 Final Thoughts Both controllers offer incredible performance, but depending on what you value—design, wireless freedom, or price—one clearly stands out. Watch until the end for my verdict on which GameSir model is the ultimate Xbox controller for 2025. 👍 If you enjoy controller comparisons and gaming gear reviews, make sure to like, subscribe, and hit the notification bell for more videos on Xbox accessories, gaming hardware, and next-gen gear. 💬 Comment below: Which one would you pick—the original G7 Pro or the Wuchang Edition? 📌 Hashtags #GameSirG7Pro #G7ProWuchang #XboxControllerReview #XboxSeriesX #XboxSeriesS #GameSirController #GamingGear #HallEffectController #ProController #XboxGaming #ControllerComparison #NextGenGaming Hey everybody, Logan here! You want news on games, consoles, and especially controllers? Well then, you came to the right place! Let me take you for a ride! Follow me on social media: On X: RBG_Retro Instagram and Facebook @redbandanagaming Want to support the channel? Buy some epic merch or join as a channel member! The Merch Store: https://red-bandana-gamings-shop-2.creator-spring.com/ Thank you all, God bless, and like I always say... BE LEGENDARY!
    https://www.youtube.com/watch?v=pCVut-Ttj-c

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • erulu kullanıcısına yanıt

O artık standart. PC uygulamasına bile eklendi. En çok oynadıklarınızı iğneleyip başa tutturabiliyorsunuz.

Dpad ile ilgili olan sorundan "yani işte bunun da böyle ufak bir sorunu var haberiniz olsun" gibi bahsetse alacaktım kolu ama bu bildiğin gömüyor. fps oyuncusuyum pek ihtiyacım olmayacak belki ama sinek küçük, mide bulandırıyor... Umarım yakın zamanda wireless olan modeli gelir. Sade bir renk seçeneği ile gelirse tadından yenmez..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    TV: Sony XR-75X90J - Media Player / Streamer: Zidoo Z9X // Apple TV 4K 64GB // Nvidia Shield TV - AVR: Sony STR-DN1080 - Remote: Logitech Harmony 650 - Floorstands: Heco Metas 701 XT - Center: Definitive Technology CLR2002 - Rear: Heco Victa 201 - Atmos: Harman Kardon TS11 - Sub: Paradigm Monitor Sub12 // Stereo // Network Streamer: Raspberry Pi3/Stremio - Dac: SMSL SU1 - Bookshelfs: Castle Knight 2 - XBOX Series X - Mobile Phone: POCO F5 5G

GT: nejattoo

• Series X için yeni FSR desteği olacakmış daha yeni RDNA teknolojisi olduğu için, tabi bunu devkitlere aktarıp oyunlarda aktif olarak kullanılması vs. derken yeni nesil gelir zaten  

Leaked FSR 4 tested on RDNA2 in INT8 mode supported by Xbox Series consoles : xbox

• Dousk kullanıcısına yanıt

Evet yorumlarında bir çok takipçisinin aynı sorunu yaşadığını söylemesi can sıkıcı. Yazılımsal bir şey olsa şimdiye kadar düzeltirlerdi zaten. Video'da D-pad ile oynanan oyunlar demiş ama bir çok oyunda D-pad'in işlevi de oluyor artık. Gecikme kabul edilebilir bir şey değil.

Anladım hocam, oyunu direk Kena : Bridge of Spirits oyununa çok benzettim. Unreal motorunu güzel kullanmış geliştiriciler görsellik olarak tatmin edici bir oyun olmuş, kulaklıkla da oynuyorum sesler de çok iyi geldi. Küçük bir ekiple geliştirilmesine rağmen başarılı buldum oyunu. Belki ilerde çok tekrar ediyor olabilir henüz o kadar ilerlemedim :)

Konudan bağımsız olarak soruyorum, şu ürünü TR'ye getirme imkanımız var mıdır acaba gümrük vs. de ödemeyi göze alıp:) Halo fanı olarak çok hoşuma gitti  

Gel Blaster Halo Plasma Blaster

x (formerly twitter)
    Halo (@Halo) on X
    https://x.com/Halo/status/1978164765319913613

• mcgoktug kullanıcısına yanıt
    Tamam teşekkür ederim, pff.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Spartan 117 kullanıcısına yanıt
    donanımhaber forum
    Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams
    https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/162232634

Benim için aslında pek önemli bir şey değil hatta önemsiz. d-pad ile şuana kadar sadece menülerde aşağı yukarı sağa sola dışında bir şey yapmadım yapmıyorumda kendimi bildim bileli zaten beceremiyorum :D Ama dediğiniz gibi yine de bir sorunu var demek ki d pad de olsa insan bi acaba diyor

• Bu arada Rewards da 2 seferdir bir şey fark ettim.. Kullandığınız puanları dönüştürdüğünüz büyüklüğe göre geri iade veriyor galiba birazını. 15 gün önce FC 26 için 60-70 bin puan arası bir şey dönüştürdüm. Normalde hesabımda hiç puan kalmaması gerekiyordu puanları dönüştürdükten sonra, ama hesabımda 2350 puan daha olduğu gördüm. Dünde 10500 puanım vardı 9850 puanını kullanarak 12 dolara dönüştürdüm hesabımda indirimler bitmeden . Ve hesabımda 650 puan olması gerekirken 1350 puan kaldığını gördüm :)

Sistemi kullanıpta böyle bir şeyi fark eden oldu mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haritaci41 -- 15 Ekim 2025; 13:54:28 >

• 
Sayfa: önceki 42114212421342144215
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.