Şimdi Ara

Gittigidiyor 20/10 ile alınabileceklerin Link paylaşımı (27. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.152
Cevap
67
Favori
230.194
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam buraya gelip bu açıklamayı yaptığınız için teşekkürler. ForumDonanım ailesi eminim bunu bekliyordu. Ben hiç fiyat artışı falan olmadan geçmiştim siparişi. Hızlı bir şekilde kargolamışşınız . Bugün elime ulaştı pestil. Yanında yer alan cezerye hediyesi içinde teşekkür ederim . Tadına bakamadım ama birine tattırdım on numara tadı olduğunu söyledi. Tadıp tekrardan yorum yapacağım. Fiyatları arkadaşların dedigi gibi ayarlamanız sizinde müşterilerinde yararına olacaktır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: StaffLeader94

Hocam buraya gelip bu açıklamayı yaptığınız için teşekkürler. ForumDonanım ailesi eminim bunu bekliyordu. Ben hiç fiyat artışı falan olmadan geçmiştim siparişi. Hızlı bir şekilde kargolamışşınız . Bugün elime ulaştı pestil. Yanında yer alan cezerye hediyesi içinde teşekkür ederim . Tadına bakamadım ama birine tattırdım on numara tadı olduğunu söyledi. Tadıp tekrardan yorum yapacağım. Fiyatları arkadaşların dedigi gibi ayarlamanız sizinde müşterilerinde yararına olacaktır.
    Evet beyler neler var 20-30 tl arası alınabilecek fırsat ürünleri?
  • MarionCobretti kullanıcısına yanıt
    Hocam ben pestil aldim 1 kg . Biliyorsunuz 10 TL'ye geliyor. Arkadaş gg de yeni . Yoksa n11 de pestil yorumlari vs baya baya iyi . Şimdi fiyatları 20 bandında ayarlamaya çalışacak. Bütün forumdaşların işine gelecek.

• arkadaşlar fırsatçı satıcının birinide ben yazayım gereğini yaparsınız artık bilgilerinize.....

Gittigidiyor 20/10 ile alınabileceklerin Link paylaşımı

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Bir gün önce 21,90 olan ürün şimdi 39,9 yapmış fırsatçı #solderavm satıcısı...

• StaffLeader94 S kullanıcısına yanıt
    Hangi satıcı acaba link alabilir miyim?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • m.gittigidiyor.com
    - Alış ve Satış Yorumları - GittiGidiyor
    https://m.gittigidiyor.com/profile/solderavm

• quote:

Orijinalden alıntı: simaylin

arkadaşlar fırsatçı satıcının birinide ben yazayım gereğini yaparsınız artık bilgilerinize.....

birazdan gelir buraya yorum yazar, ya efendim şöyleydi şöyle oldu bir daha olmayacak

• StaffLeader94 S kullanıcısına yanıt
    Arkadaşı ben önermiştim.Genelde n11 magazasindan sürekli alırdım.Kaliteyi bozmaz inşallah

• Herkes ürününü istediği fiyattan satar beğenmiyorsan almazsın!

• quote:

Orijinalden alıntı: paradiso35

Herkes ürününü istediği fiyattan satar beğenmiyorsan almazsın!
    Zoruna neden gitti hayırdır??!?!?! Sen de bunlardansın?!?!?!
    Baştan yazacak fiyatı çek tanımlanınca fiyat artırma çek süresi bitince fiyatı normale indirme çakallığında şark kurnazlığında bulunmayacak satıcı şayet doğru dürüst ve ticaret ahlakına sahipse.
  • 3 litre perwoll sivi deterjan kargo dahil 22.90-100=12.90

• quote:

Hocam ben pestil aldim 1 kg . Biliyorsunuz 10 TL'ye geliyor. Arkadaş gg de yeni . Yoksa n11 de pestil yorumlari vs baya baya iyi . Şimdi fiyatları 20 bandında ayarlamaya çalışacak. Bütün forumdaşların işine gelecek.
    Nasıl tadı memnun kaldınız mı?
  • man utd kullanıcısına yanıt
    www.gittigidiyor.com
    Mozaik-yoresel - GittiGidiyor
    https://www.gittigidiyor.com/magaza/mozaik-yoresel

Buyrun hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: MozaikYöresel

Öncelikle Merhaba
    Ben ''MozaikYöresel'' Firma sahibiyim Öncelikle sizlerden Fiyat artışı Konusunda Özür Dileriz..
    Gittigidiyor Mağazamızda Satmakta olduğumuz Bahsi Geçen Pestil Fiyat artışı konusunda
    Fırsatçılıkla Kesinlikle Bir İlgisi Yoktur Ürün bir anda Tekil Olarak satılmaya Başlayınca Kargo Komisyon
    Oranları Hesaplandığında Kar Marjının neredeyse yok diyecek kadar az olması ile alakalıdır,Fakat Buradan gelen müşterilerimiz Doğrultusunda Aldığımız Tavsiyeler Üzerine Fiyatları anında 20 TL Olarak Değiştirdik.
    Bir daha Böyle Bir Durum Söz konusu Olmayacaktır,
    diğer Ürünlerimizde De Fiyat konusunda yardımcı olunacaktır.
    Böyle Bir durum yaşandığı için sizlerden Tekrar Firmamız Adına Özür Diliyoruz..
    bence ayni urunlerden kargo ucretsiz yerine alici odemeli yapin bizde 1 adet kargo ucretsizden alip digerlerini ucetli kargodan alalim tek urunleride tek kargoda gonserirseni hem siz daha cok urun satarsini hemde bizde defalarca kargo ucreti odememis oluruz.onun yerine daha fazla miktar urun almis oluruz.

• yildirimr kullanıcısına yanıt
    Yakında konuda konuşulur müşteri memnun kaldıkça . Bir tek gittigidiyor da yeni olmasının dezavantajini yaşadı. Oda yoluna girecek gibi .

• MarionCobretti kullanıcısına yanıt
    Kendim 1 saat sonra deneyeceğim hocam malum Ramazan. Ama tattırdıgım biri oldu gayet güzel on numara gibi bir yorumu oldu . Biz forumdaşların en büyük avantajı da gg indirimi :) denemekten zarar gelmez .

• quote:

https://www.gittigidiyor.com/magaza/mozaik-yoresel

Buyrun hocam.
    Fıstıklı mı sade mi iyidir? Fıstığın kalitesi nasıldır. İkisinin de aynı fiyat olması ilginç!..
  • MozaikYöresel kullanıcısına yanıt
    Bursa dan verdim siparişleri
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.