Şimdi Ara

Gittigidiyor 20/10 ile alınabileceklerin Link paylaşımı (26. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.152
Cevap
67
Favori
230.079
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam ben size 12 liradan kilosu hakili bahçemden kiraz kurusu yollayım kendi ağacımızdan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mikropzoft

Yetmiyo malesef, benim araba siyah renk bide, sıcağı çekiyo ne olursa olsun. Yanlarda perde güneşlik var ama o da bi yere kadar. Yanlarda bunlardan olsa daha güzel engeller tabiki. Ama uğraştırır 6 cama koyması. Ben her seferinde uğraşmam şahsen

Alıntıları Göster
    Benim araçta siyah. Ben en iyisi yanlarla birlikte alayim. 👍

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Dün sizin ilanı baya aradım bulamadım civata aldım mesaj attım fake takip no gir onay vereyim diye normal kargoyada verebilir halbuki sizin ilan olsa hiç uğraşmayaçaktim. Söylediklerinizde sonuna kadar haklısınız. 10 kuruşun hesabını yapanlar var tekrardan ilana koyun hocam iptal et diyenleri de buradan ifşalayın

• quote:

Orijinalden alıntı: picobello

bende dün türk kahvesi almıştım fiyat 4,50 TL idi bugün 5,50 TL yapmış fırsatçı uyanık esnaf
    Kaç gramdı hocam link var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jizzy Quuatily

kokusu falan nasıl hocam? şimdi kötüyse 2 günde bitmez de

Alıntıları Göster
    daha gelmedi. kokusu güzel diyorlar. beğenmeyen olmamış. :)
  • dün 3 ayrı hesapdan alısveris yapmısdım satıcı beceremedi hepsini tek kargo ile yapmayı sonra bana dedi 1 tane siparis ver ben sana 3 tane gondercem tek kargoyla hepsi benden olsun dedi diger siparislerimi iptal etti bugun bakdm gittigiyor 11 tl altlimitli 10 tl hesap tanımlamıs cok iyi alisveris oldu =))
  • pleh P kullanıcısına yanıt
    O paraya 4 taneyi nasıl veriyor dikkat başka bişey olmasın,ürün içeriğini ekler misin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: righteous@

Şuraya yazıyorum 3 vakte kuponlar elinde patlıycak herkesin,bu kafayla devam edilirse
    hangi kafa?
  • bir yakınınızın adına hesap açıp kendiniz ilan verip kendiniz onaylayın gitsin :)
  • Öncelikle Merhaba
    Ben ''MozaikYöresel'' Firma sahibiyim Öncelikle sizlerden Fiyat artışı Konusunda Özür Dileriz..
    Gittigidiyor Mağazamızda Satmakta olduğumuz Bahsi Geçen Pestil Fiyat artışı konusunda
    Fırsatçılıkla Kesinlikle Bir İlgisi Yoktur Ürün bir anda Tekil Olarak satılmaya Başlayınca Kargo Komisyon
    Oranları Hesaplandığında Kar Marjının neredeyse yok diyecek kadar az olması ile alakalıdır,Fakat Buradan gelen müşterilerimiz Doğrultusunda Aldığımız Tavsiyeler Üzerine Fiyatları anında 20 TL Olarak Değiştirdik.
    Bir daha Böyle Bir Durum Söz konusu Olmayacaktır,
    diğer Ürünlerimizde De Fiyat konusunda yardımcı olunacaktır.
    Böyle Bir durum yaşandığı için sizlerden Tekrar Firmamız Adına Özür Diliyoruz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: MozaikYöresel

Öncelikle Merhaba
    Ben ''MozaikYöresel'' Firma sahibiyim Öncelikle sizlerden Fiyat artışı Konusunda Özür Dileriz..
    Gittigidiyor Mağazamızda Satmakta olduğumuz Bahsi Geçen Pestil Fiyat artışı konusunda
    Fırsatçılıkla Kesinlikle Bir İlgisi Yoktur Ürün bir anda Tekil Olarak satılmaya Başlayınca Kargo Komisyon
    Oranları Hesaplandığında Kar Marjının neredeyse yok diyecek kadar az olması ile alakalıdır,Fakat Buradan gelen müşterilerimiz Doğrultusunda Aldığımız Tavsiyeler Üzerine Fiyatları anında 20 TL Olarak Değiştirdik.
    Hocam link atar mısınız buraya neler satıyorsunuz bakalım

• quote:

Orijinalden alıntı: Melange

Hocam link atar mısınız buraya neler satıyorsunuz bakalım

Alıntıları Göster
    www.gittigidiyor.com
    mozaik-yoresel - GittiGidiyor
    https://www.gittigidiyor.com/arama/?satici=mozaik-yoresel

• quote:

Öncelikle Merhaba
    Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mersin123 -- 28 Mayıs 2019; 17:27:7 >

• quote:

Öncelikle Merhaba
    kahveniz nasil acaba ? damla sakızlı olan birde digerine göre 2.5 tl fazla

• MozaikYöresel kullanıcısına yanıt
    20 liralik paketler yaparsaniz urunlerinizden daha cok siparis alirsiniz, gramajini ona gore ayarladiginiz urunler ekleyin bence.Ya da 2-3 farkli hesaptan aldigimiz siparisleri tek kargo ile gonderin, kargo parasindan da yirtalim.Ona gore de ayarlayin fiyatlari.

• quote:

Orijinalden alıntı: jackiechan01

Bu mesaj silindi.
    tesekurler hocam bu link cokdan acılmalıydı millete endense 10 kurus cok geliyor sonrada ugrasip duruyorlar.
  • MozaikYöresel kullanıcısına yanıt
    Namık kemall

• 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.