Şimdi Ara

iOS - iPadOS 13 [ANA KONU] - FİNAL 13.7 (105. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.459
Cevap
64
Favori
586.874
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 103104105106107
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam bana bir mesaj atmışsınız ama benim size geri dönüş yapmam izin vermiyor sistem. Dolayısıyla görüp de cevap vermedi durumunda olmak istemem ondan bu şekilde bilgilendirmek istedim sizi.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Basınca duyarlı ekran özelliği kaldırılmamış. Uzun bekletme ile aynı işlevi yapıyor 3D Touch sadece. Ekrana Bastırma = Uzun Bekletme olmuş. Eski hali daha iyiydi tabi yine de. XS Max'e kurdum. Bugün şarj doğal olarak çabuk bitti ama birkaç güne kendine gelir.
  • İphone X Cihaz valla ben çok memnun kaldım çok güzel olmuş. Ufak tefek ve büyük geliştirmelerin hepsini beğendim.
  • darkgamer_gs kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler, unutmuşum açıyorum DM'yi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uygulamalardan dark mode uyumluluğu bekliyoruz. Artık beklentimiz bu oldu bakalım kimler ilk güncelleyecekler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar güncellemeden sonra 7 Plus Apple müzikte çok ısınmaya başladı. Deneyen olursa yazabilir mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: BEYAZ PASSATLI PRENS

Değiştirmezler..Geçen akasya apple a yurtiçi garantili 8 plus cihazımı götürdüm Batarya sağlığı 86 pil döngüsü 650 1 saat dil dökmeme o kadar laf sokmama rağmen temcit pilavı gibi bu sağlık pil döngüsünü söylüyorlar başka bildikleri bi bok yok ücretli değişim isterseniz 280 dediler. aralıkta 2 yıllık garantim bitiyo aralık basındada bir deniycem
    valla ben bugün bireysel bilişime gidip 169 tl'ye (kampanya varmış) orjinal batarya taktırdım iPhone SE cihazıma. Çok iyi oldu telefon kendine geldi. 2 sene daha götürsün yeter :)
    konu batarya olunca garanti sadece hikaye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stanco -- 20 Eylül 2019; 23:57:9 >

• stanco kullanıcısına yanıt
    Benim bataryam daha götürür. Zayıflayınca değiştiririm bende. 1 sene daha rahat gider.

• quote:

Orijinalden alıntı: MertayKardes

7 plus için yükleyen var mı 12.4 deyim
    5 dk kaldı
  • quote:

Orijinalden alıntı: diyar_21

Bayaa saçma olmuş
    😃😃Diyar eskiden ilk ios serileri geldimi buralar yıkılırdı.Ne olmuş yaw ios 13 ses getirmedi sanırım öküz gibi ısınan mı dersin,sitem eden mi dersin,hakaret eden mi dersinDert ayları başladı gene😁😁her sene aynı tantana ama keyifli nisandan sonra normale dönüyorlar.Ben şubat marta kadar ios 12.1.4 ite kaka devam saygılar ALLAH sabırlar versin herkeze😃😃

• Doğrudur hocam modelden modele farklılık gösteriyo

• 6s e İos 13 yükledim smart battery case i tanımıyor telefon sebebi ne olabilir?

• Ücretli 280 mu 300 küsur biliyordum?

• Gideli 3 hafta oluyor indirim falan vardı o zaman heralde sitesinde 319 yazıyo
  • 6S Plusta Safari bir tıklamada girmiyor hep ikinci tık istiyor. Anlam veremedim. Diğer tarayıcılarda bu sorun yok

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3d touch duyarlılığında hafif normal sert duyarlılıkta hiç bir fark yok
  • İos 9-10 dan sonra beklenti bitti artik 😂 her yil ayni şeyler dedigin gibi, planlı yapıyorlar bu işleri bi takvim belirlemişler ona gore gidiyorlar 😂 tek tek sorunlari çözüp...

• ~Lion King~ kullanıcısına yanıt
    Bu işe yaradı mı? Benim o seçenek aktif olmasına rağmen otomatik oynatmıyor. Ben Ayarlar>Fotoğraflar kısmındaki "Videoları ve Live Photo'ları Otomati..." seçeneğini deaktif ederek çözmüştüm bunu.
  • QRocKfire kullanıcısına yanıt
    "Güvenlik Sebebiyle Hesabınızdan Çıkış Yaptırıldı" hatası mı alıyorsunuz? Ben bu sebepten forum desteğe konu açtım ama bu yorumunuzu gördüm şimdi, genel galiba.
  • 
Sayfa: önceki 103104105106107
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.