Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY A70 [ANA KONU] VE NİHAYET ANDROİD 11 GELDİ! (245. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.218
Cevap
63
Favori
512.214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 243244245246247
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Serserigönlüm12

yok yaw tam olarak öyle değil. bendede kamera var ama duo ya bağlıyo ve internet üzerinden görüntülü arama yapıyor. iphone hariç tüm android ve ön tarafta kamersaı olan cihazlarda oluyordu

Sesli arama yaptıktan sonra dedim zaten önce normal sesli arıyorsunuz sonra kamera tuşu çıkıyor direkt kamera basmayacaksınız. Bende duo kullanıyorum zaten hocam ama normal de görüntülü konuşabilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Android 11 güncellemesinden sonra, en alttaki yuvarlak (home) tuşa bastığımda telefon kilit moduna giriyor, bunu düzeltmenin bir yolu var mıdır ?

• Wipe data cache yapacağım güncellemeden sonra eğer verim alamaz isem hard reset atmam doğru olur fakat üşeniyorum bu konu da tekrar kurmak uygulamları falan :/ umarım pil ömrünü berbat etmemişlerdir bu güncelleme ile.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • toygun1725 T kullanıcısına yanıt
    11 e geçmeden önce şebeke seçimini manuele almıştım deneme amaçlı. pil daha uzun gidiyor sanki. 11e geçince süre değişmedi. Telefon elimden düşmemesine rağmen 1 gün çok rahat gidiyor. Kalıyor biraz hatta. Sabah aldım elime şuan 45de mesela

• Ben mi unuttum yoksa olmuyor mu telefonu açma kapama tuşu ile ses açma tuşuna aynı anda basınca boot menüsü çıkmıyormuydu wipe cache yapacaktım

• auto_man A kullanıcısına yanıt
    Güç ile ses kısma tuşuna 10 saniye basılı tutunca resetliyor

• 45SI45 kullanıcısına yanıt
    Hocam bilgisayar açık iken ve telefon bilgisayara bağlıyken telefon kapalı bir şekilde güç + ses arttırma tuşuna basılı tuttuğun zaman girmesi gerekiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: receep 32

Hocam bilgisayar açık iken ve telefon bilgisayara bağlıyken telefon kapalı bir şekilde güç + ses arttırma tuşuna basılı tuttuğun zaman girmesi gerekiyor

Evet. Öyleymiş. Hallettim teşekkürler.

• Dosyalarım-dahili depolama-android- data eskiden uygulama dosyaları vardı. Şimdi ise boş

• Whatsapp bildirimi geldiğinde 2 tane whatsapp simgesi oluşuyor bildirimde böyle olan var mı

• quote:

Orijinalden alıntı: hasımtokmagı

Whatsapp bildirimi geldiğinde 2 tane whatsapp simgesi oluşuyor bildirimde böyle olan var mı

Evet bugün bende de böyle oluyor. Bildirimlerden birisi "Bağlantınızı Kontrol Ediliyor" uyarsı. Muhtemelen Whatsapp uygulamasından kaynaklı bir durum

• hasımtokmagı H kullanıcısına yanıt
    a50 kullanıyorum bende de öyle

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-F79B393CF

Sesli arama yaptıktan sonra dedim zaten önce normal sesli arıyorsunuz sonra kamera tuşu çıkıyor direkt kamera basmayacaksınız. Bende duo kullanıyorum zaten hocam ama normal de görüntülü konuşabilirim

Alıntıları Göster

@Serserigönlüm12

Herhangi bir arama yapmadan önce rehberden yada kayıtlardan bir kişiyi seçtiğimde arama mesaj ve görüntülü arama seçenekleri çıkıyor. Denemek için doğrudan görüntülü olarak kardeşimi aradım ve gayet güzel bir şekilde şebeke üzerinden görüntülü görüşebildik. Ben Google Duo'yu kullanmıyorum, devre dışı bende. Görüntülü aramayı aktif etmek için herhangi bir ayar da yapmadım. Vodafone kullanıyorum bu arada.

• quote:

Orijinalden alıntı: Cole07

@Serserigönlüm12

Herhangi bir arama yapmadan önce rehberden yada kayıtlardan bir kişiyi seçtiğimde arama mesaj ve görüntülü arama seçenekleri çıkıyor. Denemek için doğrudan görüntülü olarak kardeşimi aradım ve gayet güzel bir şekilde şebeke üzerinden görüntülü görüşebildik. Ben Google Duo'yu kullanmıyorum, devre dışı bende. Görüntülü aramayı aktif etmek için herhangi bir ayar da yapmadım. Vodafone kullanıyorum bu arada.

Alıntıları Göster

Duo yüklü ise direkt duo üzerinden arıyor o yüzden ben önce arama yapıp sonra kamera tuşuna basıyorum. Yazan arkadaş duo araması yapıyormuş direkt ondan bu şekilde yazdım hocam

• VoLTE aramaları aktif hale getirince eskisi gibi internetsiz hat üzerinden görüntülü görüşme gerçekleştirebilirsiniz ben denedim oldu arkadaşlar.

• a 70 e nerden yukluyorsunuz android 11 i yardımcı olabilirmisiniz

• 1 ocak 2020 442,70 mb lık dosya var ben hala android 9 kullanıyorum 10 da sorun var dedikleri için

• quote:

Orijinalden alıntı: pascallewo

1 ocak 2020 442,70 mb lık dosya var ben hala android 9 kullanıyorum 10 da sorun var dedikleri için

Smart Switch uygulaması ile deneyin

• yok bende android 9 var guncelleme yapmadım 11 i yukleme sansım varmı varsa nasıl

• Android 11 gelmis hayili olsun herkese

SAMSUNG GALAXY A70 [ANA KONU] VE NİHAYET ANDROİD 11 GELDİ!

• 
Sayfa: önceki 243244245246247
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.