Şimdi Ara

Rtx 2060 overclock

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
3.218
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
    Msi gaming z 2060 kartim var.
    Afterburner ile overclock yaptim manuel girdigim degerlerde stres testlerinde hata almadim ama oyuna girince hata aldim bu yuzden oto overclock yaptim +105 mhz memoryde +600 su anda hic bir hata almiyorum skntisiz kullanmaktayim.
    Sunu sormak istyorum afterburner ile yaptigim denemelerde oyundan atma gbi yada kambustorun kapanmasi gbi hatalar aldim bunlar karta zarar vermis oluyormu?
    Su an stabil bi sekilde kullaniyorum fps artisida baya var voltaj yada diger degerleri hic ellemedim.

Uzun vadede bu durum karta zarar veriyormu?bilgisi olan yardimci olursa cok mutlu olurum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

İNTEL ALDER LAKE CORE İ7 13700KF all p-core 5.5 GHZ- all e-core 4.3 ghz-ring x45-PALIT GeForce RTX 4080 GameRock OC-MSI MPG Z690 EDGE WIFI DDR4- GSKILL 32GB (2x16GB) TRIDENT Z DDR4 4400MHz CL19 1.5V Dual Kit RGB LED-THERMALTAKE 500 BEYAZ 3X TEMPERED GLASS PENCERELİ GAMING KASA-AeroCool Miragel360,su soğutma CPU,TDP 550 W-CORSAİR AX12000i-LG UltraGear 32GP850-B 31.5″ 1ms FreeSync Premium-G-SYNC IPS QHD Gaming (Oyuncu) Monitörü -165hz-o.c 180hz-8-10 bit-Samsung 980 pro 2tb- WD_Black SN770 1TB NVMe - Samsung 970 Evo Plus 1TB -WD Elements 6TB 3.5" USB 3.0-WD 3.5 2TB Caviar Blue-Cooler Master SK652 Red Switch Low Profile Mekanik Rgb Türkçe Oyuncu Klavyesi Beyaz-SteelSeries Rival 5 Destiny 2 Edition Gaming Mouse Beyaz - EPOS Sennheiser GSP 301 Beyaz-Creative Sound Blaster Zx- 11 adet SilverStone Air Blazer 120RW ARGB LED 12cm 94CFM Yüksek Hava Akışlı 2200RPM Kasa Fanı + 5 adet Arctic BioniX P120 PWM PST 12cm Kırmızı/Siyah Gaming Kasa Fanı

• Rtx 2xxx kartlarda bellek hızı hemen hiçbir performans katkısı sağlamıyor.
    Direkt olarak tdp arttırıp, gpu saat hızını yükseltmeniz daha iyi olacaktır. Yüksek mhz bellek hızı kararsızlığı arttırıyor.
    Aynı şekilde voltajla da oynamayın. Eski nvidia kartlarındaki gibi büyük etkiler yaratmıyor.

Benchmarklar sadece ekran kartını zorlar. İşlemciyi zorlamaz. Bu nedenle işlemci ısınnaz. İşlemci sıcaklığı ekran kartını 2-3 derece arttırır. O yüzden oyunlarda denemelisiniz son kararlı test için.

Eğer bunu okuyorsan, bu uyarı senin için. Bu anlamsız forum imzasından okuduğun her kelime hayatından harcanan diğer bir saniye demek. Yapacak başka işlerin yok mu? Hayatın gerçekten bu kadar boş mu da bu anları daha iyi geçirebileceğin bir yol düşünemiyorsun? Yoksa saygı duyduğun ve inandığın bu otoriteyi ortaya koyanlardan çok mu etkilendin? Okuman gereken her şeyi okur musun? Düşünmen gereken her şeyi düşünür müsün? Sana alman gerektiği söylenen her şeyi satın alır mısın? Evinden çık, karşı cinsten biriyle tanış, gereksiz alışverişleri ve mastürbasyonu bırak. İşinden ayrıl, bir kavga başlat, yaşadığını kanıtla. Eğer insanlığını ispat edemezsen, bir istatistik olarak kalacaksın. Artık uyarıldın...
  • Böyle sıkıntı yaşamıyorsan uzun süreli kullanmak zarar vermez keza voltaj vermiyormuşsun, sadece ısıya önem verilebilir yani 80c lere ulaşmaması iyi olur.
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.