Şimdi Ara

Eşofman altı önerisi var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
2
Favori
15.345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Diz yapmayacak,giydiğince slimden bi anda çuval olmayacak kaliteli bi şey var mı ort 100 tl civarı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Eşofman Altı Önerileri

Eşofman altları, günlük kullanım için mükemmel bir rahatlık ve stil sunar. İster evde dinleniyor olun ister egzersiz yapıyor olun, doğru eşofman altını bulmak çok önemlidir.

Diz Yapmayan Eşofman Altı Tavsiyeleri

Diz yapmayan eşofman altları, gün boyu rahatlık için mükemmeldir. İşte dikkate almanız gereken bazı öneriler:

• Nike Dri-FIT: Nike Dri-FIT kumaştan yapılmış eşofman altları, nemi uzaklaştırır ve sizi kuru ve rahat tutar.
    • Adidas Tiro 19: Adidas Tiro 19 eşofman altları, ince ve hafif olup günlük kullanım ve hafif egzersizler için idealdir.
    • Under Armour Rival Fleece: Under Armour Rival Fleece eşofman altları, soğuk havalarda sıcaklık sağlayan yumuşak ve rahat bir polar malzemeden yapılmıştır.

Erkek Eşofman Altı Önerileri

Erkekler için geniş bir eşofman altı yelpazesi mevcuttur. İşte bazı popüler öneriler:

• Champion Reverse Weave: Champion Reverse Weave eşofman altları, dayanıklı ve rahat bir yapıya sahip olan ikonik bir tasarıma sahiptir.
    • Carhartt WIP Single Knee Pant: Carhartt WIP Single Knee Pant, işlevsel bir diz pedine sahip sağlam bir eşofman altıdır.
    • The North Face Gordon Lyons Pant: The North Face Gordon Lyons Pant, nefes alabilen ve su geçirmez bir kumaştan yapılmış açık hava maceraları için mükemmel bir eşofman altıdır.

Eşofman Altı Önerileri

İster rahatlık ister stil arıyor olun, herkes için bir eşofman altı vardır. Burada birkaç ek öneri bulabilirsiniz:

• Puma Classics T7 Track Pant: Puma Classics T7 Track Pant, ikonik T7 şeridiyle şık ve zamansız bir seçenektir.
    • Russell Athletic Dri-Power Fleece Pant: Russell Athletic Dri-Power Fleece Pant, nemi emen ve sizi sıcak tutan yumuşak ve polar bir malzemeden yapılmıştır.
    • Hanes ComfortBlend EcoSmart Sweatpant: Hanes ComfortBlend EcoSmart Sweatpant, rahat bir uyum ve çevre dostu bir yapı sunan sürdürülebilir bir seçenektir.

İster diz yapmayan, ister erkek özel veya genel eşofman altı arıyor olun, konfor ve stil ihtiyaçlarınızı karşılayacak çok sayıda seçenek mevcuttur.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Daha bugün bi ton bu markanın ayakkabısına verdim .İnş kargolayacaklar ..500 tl eşofmana param olsa da vermem .
    100-150 civarı puma var da bilemedim.Benim için genişlemesin vucuda otursun yeter .

• Pazarda güzel mallar olabiliyor, ort 40-60 tl arası. Ben aldım kullanıyorum. :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • kaand12@ kullanıcısına yanıt
    Marka takıntım çok yok benim de hocam 50-60 tllik aldım 2-3 tane de çuval gibi oluyor giydikten 5-6 saat sonra M beden bi anda XL oluyor .Malum diğer abd malları da çok pahalı

• Hocam Eşofman 7 çıkmış yeni nesil, onu tavsiye ederim.
  • Hacı sen ayazagada mı oturuyon

• Bunu alalı 2 ay oldu, fitnessta giyiyorum hem çok rahat harekete izin veriyor hem de kalite hissi yüksek. Diz yapma, bollaşma gibi durumlar olmadı. Aynı zamanda günlük olarak da kullanıyorum, örneğin internet kafede 8-10 saat oturuyorum ve rahat olsun diye giyiyorum ama herhangi bir diz yapma belirtisi yok. Tavsiye ederim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Az sallıyon gibi geldi de neyse :)

• Pazardan al
  • o olay ne bilmiyorum aga iq fitness resmini gördüm ordaki sen misin

• Açtığın konuyu hatırlamıyo musun

• Hocam LTB den Jogger tarzı aldım dar hiç genişlemiyor tam oluyor efsane 53 tlye almıştım indirimde şimdi max 100 dür git bi bak derim.

• Kendi bedeninden bir beden küçük Hummel al Hocam kl

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.