Şimdi Ara

Web Sayfası oluşturmak

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese selam arkadaşlar ben kendime bir web sayfası yapmak istiyorum ve file upload larıda cute ftp ile yapıcam nette online yapabilieceğim sağlam bir site varmı?ve sayfayı yaparken de yardımlarınıza ihtiyacım olacak arkadaşlar.
    Bu arada mesela benim site "www.denizdagtekin.cjb.net" cute ftp de nasıl bir adres yazıcam file upload için?

• www.tripod.lycos.co.uk

cute ftp ye yazman gereken adresi mail ile sana yolluyorlar ..
  • eyvallah saoğl exoss:)
  • peki bana güzel syfamda hazır kullanabilecğim html kodları nerden bulabilirm??
  • cd-data web sayısında 100 civarında web tasarımı vermişti..
  • hangi dergi bu Gergozen nerden bulurum?Bu ayınki mi
  • yanlış yazmışım cd-rom data değil chip homepage özel sayısıymış.http://www.chip.com.tr den satışını yapıyorlar.
    Ama 7.500.000TL verilip alınacak bir içeriğe sahip değil.

Ankaradaysan mail at... Detaya inebiliriz ;)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kişisel blog ve oyun sayfası
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yok be kanki istanbuldayım ben:)bu arada ben kasım sayısın almıştım bi inceliim eve gidince o zaman takılırsam sana danışırım dostum Saoğl
  • peki unuutum yaw sormayı şöle hazır template veren siteler varmı sağlam şöle
  • Template ile çalışacağına firework kullansan (ayar çok ama temelde kullanımı çok kolay, ancak 4 versiyonu türkçede biraz sorunlu kullanacak olursan MX denemelisin) daha iyi olur. Templatelerde isteğine uygun birşeyler bulman zor oluyor...
  • o zaman ben en iyisi dreamweaver mx imdiriim en güzeli o gene yinede çok saoğl Gergozen
  • bir şey değil. Ama madem indiriyorsun, studio mx indir de elinde bir macromedia paketi bulunsun :)
  • ama çok tutar be kanki öle paket falan:)))
  • 450-500 MB gibi bir boyutu var :( ama içinde coldfusion, dreamwaver, fireworks, flash programlarının MX versiyonları ve freehand var.

Yani tam bir macromedia paketi :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.