Şimdi Ara

Samsung Galaxy A50 Ana Konu | 🌟 Android 11 - One UI 3.1 Geldi 🌟 (391. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12.565
Cevap
93
Favori
1.042.123
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 389390391392393
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Avengers.90

Nasıl yapılıyor, anlatır mısın?
    Anlatılacak bir şey yok programı kurun oto kendi her şeyi yapıyor her hangi bir ayar , sürücü vs yüklemek gerekmiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: doctor001

Arkadaşlar bana daha bugün Aralık güncellemesi geldi 650 mb. Bunu yaptınız mı durumlar nasıl? Şarj konusu özellikle. Şu an ortalama 7-8 saat süre alıyorum ve çok memnunum.

Hocam parmak izi sözde geliştirilmiş ekran görüntüsü alma geliştirilmiş bunun dışında pille alakalı bir değişiklik yoktu ya da ben farketmedim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Bağlayınca hemen oluyor mu yani?

• quote:

Bağlayınca hemen oluyor mu yani?
    Evet sadece telefondan izin soracak.

Bu arada ben tüm güncellemeleri bu programla yaptım bazen güncellemeyi indirdikten sonra ilk seferde yüklemiyor korkmayın telefonu yeniden başlatın ve programı açın 2. seferde kesin yüklüyor bide romuda tekrar indirmiyor indirdiği romu kullanıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C30C46BA4 -- 17 Ocak 2020; 20:17:58 >
  • smart switch ile güncelleme verildiğinde genelde max. 48 saat içinde OTA üzerindende geliyor telefonlara, acele etmeyin o yüzden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi newrophat -- 17 Ocak 2020; 21:3:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • newrophat kullanıcısına yanıt
    Yarın gelir mi yani?

• quote:

Yarın gelir mi yani?
    Büyük ihtimal yarın gün içinde gelir beklemek istemiyorsanız pc den smart switch üzerinden yapabilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alper_love -- 17 Ocak 2020; 21:14:17 >
  • alper_love kullanıcısına yanıt
    Bilgisayarım yok maalesef!

• Avengers.90 kullanıcısına yanıt
    Güvenlik yaması ile ne sağlanır. Sadece güvenlik iyileştirmesi mi?

• 1 aralık 2019 güncellemesi olduğunu bildiriyor telefon. 1 hafta önce aldım telefonu. 817 mb. Güncellesem mi? Şu haliyle memnunum. Önün için daha önce güncellemedim.

Bu arada telefonu spigen ekran koruyucu ile kullanmama rağmen dokunmatik olması gerekenden bile daha ileri iyi. Dokunmatik hassasiyetinden yakınanlar sanırım ayarlarda dokunmatik hassasiyetini arttırmayı seçmiyorlar. Evet öncesinde hafiften bastırmatiğe meyletmişti. Ama şimdi neredeyse parmağımı yakınlaştırmam yeterli.

Bundan muzdarip olanlara duyurulur. Ayarlardan hassasiyeti arttırın.

Samsung Galaxy A50 Ana Konu | 🌟 Android 11 - One UI 3.1 Geldi 🌟

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi timucinpusat -- 18 Ocak 2020; 7:57:46 >

• quote:

Orijinalden alıntı: timucinpusat

1 aralık 2019 güncellemesi olduğunu bildiriyor telefon. 1 hafta önce aldım telefonu. 817 mb. Güncellesem mi? Şu haliyle memnunum. Önün için daha önce güncellemedim.

Bu arada telefonu spigen ekran koruyucu ile kullanmama rağmen dokunmatik olması gerekenden bile daha ileri iyi. Dokunmatik hassasiyetinden yakınanlar sanırım ayarlarda dokunmatik hassasiyetini arttırmayı seçmiyorlar. Evet öncesinde hafiften bastırmatiğe meyletmişti. Ama şimdi neredeyse parmağımı yakınlaştırmam yeterli.

Bundan muzdarip olanlara duyurulur. Ayarlardan hassasiyeti arttırın.

Hocam muhtemelen aralık ve ocak güncellemesini beraber yapıcak galiba çünkü aralık güncellemesi 600 küsür mb ocak güncellemeside 160 mb küsür ikisi beraber olabilir bilgine

• Bi şey daha samsung health sapıtık. Oturduğum yerden kalkınca bile 8 10 adim birden sayıyor. S7 edge te böyle bir şey yaşamadım. Doğru sayıyordu. Bu telefonla mi ilgili, donanımsal ya da samsung healthle mi ki güncel görünüyor. Sorun nedir sizce? 1 Aralık 2019 güncellemesini yapsam düzelir mi?

Mantıklı

• quote:

Bi şey daha samsung health sapıtık. Oturduğum yerden kalkınca bile 8 10 adim birden sayıyor. S7 edge te böyle bir şey yaşamadım. Doğru sayıyordu. Bu telefonla mi ilgili, donanımsal ya da samsung healthle mi ki güncel görünüyor. Sorun nedir sizce? 1 Aralık 2019 güncellemesini yapsam düzelir mi?
    Bu konu benimde dikkatimi çekti örnek araçtayken bile adım sayıyor buda bence yanlış ama özelliği bumu yoksa bir ayarımı var belki başka bilen arkadaşlar yardımcı olabiller...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alper_love -- 18 Ocak 2020; 8:26:26 >
  • Bu kadar yaygın olduğu, çok satanlar arasında olduğu söylenen bir telefonun root sorununu şimdiye kadar çözmemeleri ilginç. Rootlu kullanan yerli yabancı yok. Rastlamadim.

Özellilk olur mu:) yerimden kalkmayı 10 adim sayıyor. Ya telefonun sensörleri problemli yani yapamamışlar, ya da düşük ihtimal yazılımsal.

• quote:

Özellilk olur mu:) yerimden kalkmayı 10 adim sayıyor. Ya telefonun sensörleri problemli yani yapamamışlar, ya da düşük ihtimal yazılımsal.
    Daha önceki cihazımdada aynı hatta mi band 3 var bende araç içinde ondada aynı halbuki adımsayar ama arac ile gezerken bile adım sayıyor

• quote:

Bu kadar yaygın olduğu, çok satanlar arasında olduğu söylenen bir telefonun root sorununu şimdiye kadar çözmemeleri ilginç. Rootlu kullanan yerli yabancı yok. Rastlamadim.
    @hayalci hocam root kullanıyor diye biliyorum

Daha önce söylemiştin sanırım. Youtube kanalına baktım yüzeysel, Buna dair bir şey görmedim. xda decelopers forumu var bilirsiniz. Bu işler esas orada döner. Roota dair bir şey göremedim orada. Hatta biri cevapladı olmuyor diye. Root lamak da çok istemiyorum ama call recorder ve adaway kullanıyordum s7 edge te. Root gerekiyor. Çok faydalı uygulamalardı.

• 
Sayfa: önceki 389390391392393
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.