Şimdi Ara

Samsung Galaxy A50 Ana Konu | 🌟 Android 11 - One UI 3.1 Geldi 🌟 (215. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir (3 Mobil) - 5 Masaüstü3 Mobil
5 sn
12.566
Cevap
93
Favori
1.048.561
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 213214215216217
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Tayff

Bu gece modu özelliğini getiren güncelleme halen gelmedimi ? Yoksa bendemi bir sorun var
    telefonda gece modu mevcut zaten güncelleme ile gelmedi, ayarlar-ekran-gece modu kapalı ise açabilir yada açılmasını istediğin zamana programlayabilirsin [sm=ok.gif

bu arada finder adama kısmına gece yazınca çıkmıyor ama night yazınca gece modu ayarları görünüyor bulamadığını ayarı bu şekilde arayıp bulabilirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • newrophat kullanıcısına yanıt
    Kameraya gece modu gelecek. Arkadaş ondan bahsediyor büyük ihtimal.

• quote:

Orijinalden alıntı: Angel of the Lord

Aynen hocam bende ne anlatıyor arkadaş diyorum...
  • Bence bu fiyat bandında f/p müthiş. 5k-6k'ya kadar başka tel bakmanın anlamı pek yok bence.Uygulamalar 1sn daha hızlı açılcak yada yok zoom olsun yok surda daha iyi çeksin diye o paralar verilmez. Bunu alıp üstüyle birde mft Foto. Mak. alırım mis gibi. Oda piyasadaki bütün telefonlara havada takla attırır
    %70 şajım var 2.40dk ekran süresi almışım şoktayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tayff -- 29 Temmuz 2019; 14:12:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hayalci

Garantiyi kafaya takmazsan bu videomda anlattım herşeyi.
    Turancenyoutube
    Samsung A50 Root atma (root) india rom link download
    https://www.youtube.com/watch?v=Oaz7QGVGHu0

Alıntıları Göster
    dediklerini yaptım son kısımda takıldı bende usb cektim stoc romn kurdum telefon açıldı ama her reset atınca telefon powere basıp açılıyor oem kilitini nasıl kapatabilirim

• Beyler araba sürerken cepte durmasının bi zararı olmaz demi malum ekran biraz büyük o yüzden soruyorum bükülme falan riski varmı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: mehmetkyr

dediklerini yaptım son kısımda takıldı bende usb cektim stoc romn kurdum telefon açıldı ama her reset atınca telefon powere basıp açılıyor oem kilitini nasıl kapatabilirim

Alıntıları Göster
    Telefonu kapat, ses kısma ve ses açma tuşları basılı tutularak usb ile bilgisayara bağla, çıkan ekranda görebilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Angel of the Lord

kamera diye belirtmediği için muhtemelen telefonun gece modunu bulamadı diye düşündüm

• quote:

Orijinalden alıntı: erenfb1907

Beyler araba sürerken cepte durmasının bi zararı olmaz demi malum ekran biraz büyük o yüzden soruyorum bükülme falan riski varmı ?
    Plastik kasa ama yinede cepte koyma, arabada gölge bir yere koy daha iyi olur.
  • Hayalci kullanıcısına yanıt
    Kaldırdığın uygulamalar neler acaba hocam duyduğum kadarıyla samsunglarda aşırı bloatware varmış gereksiz ivir zivir.

• quote:

Plastik kasa ama yinede cepte koyma, arabada gölge bir yere koy daha iyi olur.

Alıntıları Göster
    Anladım hocam teşekkürler.peki bükülmeye karşı dayanıklımı yada buna ilişkin test varmı gündelik hayatta ister istemez cepte taşıyorum sıkıntı olmaz demi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: newrophat

kamera diye belirtmediği için muhtemelen telefonun gece modunu bulamadı diye düşündüm

Alıntıları Göster
    Her türlü teşekkür ederim hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: erenfb1907

Anladım hocam teşekkürler.peki bükülmeye karşı dayanıklımı yada buna ilişkin test varmı gündelik hayatta ister istemez cepte taşıyorum sıkıntı olmaz demi ?

Alıntıları Göster
    Dayanıklı değil bence tahminim, elden tedbiri hiç bırakma derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cayadüsensinek

Kaldırdığın uygulamalar neler acaba hocam duyduğum kadarıyla samsunglarda aşırı bloatware varmış gereksiz ivir zivir.
    Çoğu kalkmıyor, dondurmak zorunda kaldım titanium backup ile.
    yalnız şöyle diim, tam 50 den fazla uygulama var ıvır zıvır.
    listesini yayınlasam buraya sığmaz.
    Evet hocam doğrudur Samsungda bu sorun var malesef en çok bloatware samsungda sanırım.

• quote:

Evet hocam doğrudur Samsungda bu sorun var malesef en çok bloatware samsungda sanırım.
    Yalnız bunları dondurup kaldırınca telefon inanılmaz rahatladı, hiç kapatmadan 300 saat çalıştığını biliyorum :) bazen magisk manager root yüklü değil diyince kapatıp açmak zorunda kalıyorum başka türlü hiç kapanmıyor.
    bu arada halen adam gibi çalışan twrp çıkmadı. magisk manageride romun içine gömüp odin ile yükleme yöntemi var sadece.
    Yok hocam ben xiaomi aldım eu rom kurdum geliştirici romu ama kardeşimin j7si var bloatwareleri merak ettiğimden ondan kaldırmak istiyordum. Çünkü yaptığı tiktok facebook whatsapp instagram ama baya bi bloatware ve google servisi var gereksiz kaldırma yöntemini bilirseniz haber verirmisiniz

• quote:

Dayanıklı değil bence tahminim, elden tedbiri hiç bırakma derim.

Alıntıları Göster
    Hocam cepte durduk yerede yamulmaz heralde sürekli elde gezdirmekte sıkıntı neyse dikkat edeceğiz artık alalı 3 gün oldu herhangi bi sıkıntı yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erenfb1907 -- 29 Temmuz 2019; 15:33:21 >
  • quote:

Yok hocam ben xiaomi aldım eu rom kurdum geliştirici romu ama kardeşimin j7si var bloatwareleri merak ettiğimden ondan kaldırmak istiyordum. Çünkü yaptığı tiktok facebook whatsapp instagram ama baya bi bloatware ve google servisi var gereksiz kaldırma yöntemini bilirseniz haber verirmisiniz
    system app unistaller ile sorun olmadan kalkıyor bende çoğu uygulama.
    bir deneyin isterseniz.
    play.google.com
    System App Remover (root needed) - Google Play'de Uygulamalar
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.jumobile.manager.systemapp&hl=tr

Anladım hocam teşekkür ederim bu Samsung cephesinde rom root işleri nasıl Xiaomiden twrpden romu flaslıyoruz tamam birde bildiğiniz sade basit rom varmıdır?

• 
Sayfa: önceki 213214215216217
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.