Olabilir Üye cevap yazarsa öğreneceğiz |
TÜRKTELEKOM KİŞİYE ÖZEL TEKLİFLER MEVCUT KULLANICAYA TARİFELER ❗İLK SAYFA GÜNCEL❗ (847. sayfa)

-
-
Merhaba. Halihazırda Türktelekomdayım 10 gün sonra taahüüt bitiyor. Bana 40gb+3gb= 392TL 45gb+3gb=420Tl öneriyor. Sizce nasıl?
-
bence gayet iyi. Ben hattı taşımadan önce bunları bana önermiyordu.
-
Bana da yüksek fiyatlı tarifeler öneriyordu. Taahhüt bitim süresi bitmeye yakınlaştıkça bunalr çıkmaya başladı.
-
-
Bu tarife bana da görünüyor. Bundan daha aşağı düşeceklerini sanmıyorum bu +3gb olayına müşteri yetkilisi salla kazan gibi uygulamadan kazanilacagini söylüyor. Pek mantıklı gelmedi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Salla kazan gibi iyi sallamış
Merhaba dostlar konudan bağımsız belki ama online işlemlerde kalan kullanım düşmüyor. Dün akşamdan bu yana 8.50 GB internet hep aynı hiç değişmiyor. Daha karşılaşan bu sorunla yardımcı olursa sevinirim.
Kimse yardımcı olamaz sana
Aşımsız tarifen varsa kullan gitsin .
Kullanıyorsan da veri sınırı koy aşım yapma düzelene kadar
Yıllar önce bende de oluyordu bu, saatler geçse de yoğun kullansam da düşmüyordu. Çözümü söyle bulmuştum; kullandın, düştüğünden eminsin ama uygulamada görünmüyor, uygulamadan çık, hattı birkaç saniyelik uçak moduna al tekrar aktif et, tekrar uygulamaya gir, guncel değerleri gösteriyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Olay netleşti hocam. uygulamadan kendim geçiş yaparsam +3gb veriyor. Müşteri hizmetleri aracılığıyla geçiş yaparsam +3gb yok.
-
Selamlar hocam öğretmen birisinin üzerine bir hattımız var aile tarifesi kullanıyorduk herkes vdafonea geçti hat başkasının üzerine olduğu için bunu geçiremedik faturasıza geçmeden uygun bir kamu tarifesi falan yok mu direk geçirebilir miyiz yoksa illa 180₺ verip faturasıza geçmemiz mi lazım konudaki gibi sadece dakika paketi olsa yeter bizim için yaşlı biri kullanıyor
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hat sahibi bimcell e geçirsin hattı sim kartı size yollayıp kullanabilirsiniz .
Hat sahibi arayıp müşteri hizmetlerinden uygun teklif isteyebilir .
-
Bu faturasıza geçip bekleyince ilk sayfadaki teklifler hala çıkıyor değil mi ideal 1 gb ya da şaşmaz 1 gba geçirebilir miyiz hala
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
30 Gün sonra Faturalıya geçebilirsiniz .
Teklifler gelir ama tam günü değişiyor.
-
Aylık ek internet paketi aldığımızda fatura kesimine kalan gün sayısı / 30 x paket fiyatı şeklinde mi hesaplıyordu? Eğer öyle yapıyorsa paketi tam mı yüklüyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Paket hep tam yükleniyor öylede yükleniyordu zaten
kullanım hakkının tamamını bitirmediğin sürece gün bazlı hesaplanır
Peki iptalde bir kısıtlama var mı hocam? Her ay mesela tarife bitimine 1 hafta kala alıp sonra iptal etsek her seferinde, haftalık paket almaktan ucuza gelir.
Tam ücret kesmemesi için 1mb bile kalması yetiyor anladığım kadarıyla
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Alıp iptal edebilirsiniz tabi niye kısıtlama olsun ki
İhtiyacınız varsa deneyin .Fiyata göre Haftalıktan daha ucuza gelebilir tabi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X