Şimdi Ara

Sanus Memory Foam Tabanlıklar Hakkında (95. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
4.264
Cevap
114
Favori
465.968
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
64 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9394959697
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • n11 Sipariş Kodu : 208213494383 renk siyah.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kapkarga

n11 Sipariş Kodu : 208213494383 renk siyah.
  • N11 den ayakkabı alacağım ama ayakkabılar neden ücretsiz kargo değil? Bide ayakkabı alırsak herhangi bir hediye gönderiyormusunuz 11 11 e özel?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kellemrt

N11 den ayakkabı alacağım ama ayakkabılar neden ücretsiz kargo değil? Bide ayakkabı alırsak herhangi bir hediye gönderiyormusunuz 11 11 e özel?
    merhabalar konu başlıgında detay mecvut ücretli olmasının , herhangı bır hedıye yoktur yalnızca bir müşteri birden fazla sepete bir şeyler attıysa hedıye konusunda yardımcı olabılıyoruz onun dısında malesef dip fiyatlar oldugu ıcın hedıye ekleyemıyoruz
  • N11 sipariş numarası 205657594381
    Tabanlık ve çorap sipariş ettim çorap 6 şu sipariş verdim 12 li gönderim konusunda yardımcı olmanızı rica ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: esnekadim

merhabalar konu başlıgında detay mecvut ücretli olmasının , herhangı bır hedıye yoktur yalnızca bir müşteri birden fazla sepete bir şeyler attıysa hedıye konusunda yardımcı olabılıyoruz onun dısında malesef dip fiyatlar oldugu ıcın hedıye ekleyemıyoruz

Alıntıları Göster
    Sabah siparis verdiğimde ücretsiz kargoydu. Satış Sözleşmesi de bu şekilde şimdi ben kargo parası mi ödeyeceğim.
    Sanus Memory Foam Tabanlıklar Hakkında
    Sanus Memory Foam Tabanlıklar Hakkında

• hocam sneaker (inci hotiç vs 41) spor ayakkabılar da 42,5 giyiyorum ayakkabısınma göre ayağım 27 cm kaç cm modeli almalıyım acaba ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fearuq -- 11 Kasım 2019; 15:50:2 >
  • 42 43 beyaz renk yok mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: metinvurgun

Sabah siparis verdiğimde ücretsiz kargoydu. Satış Sözleşmesi de bu şekilde şimdi ben kargo parası mi ödeyeceğim.

Alıntıları Göster
    Merhabalar konu başlıgında belırttıgımız gıbı ayakkabılarda kargo ucretlıdır ancak dün yasanan teknık sorulardan dolayı ucretsız cıkıslar oldu sıstemde ne gördüyseniz o olacaktır sonradan 1 kuruş fazla cıkmıcaktır , ücretsiz alanlardansınız hayırlı olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: Reco.

42 43 beyaz renk yok mu?
    stoklarda cok az vardı malesef onlarda tükendi :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: fearuq

hocam sneaker (inci hotiç vs 41) spor ayakkabılar da 42,5 giyiyorum ayakkabısınma göre ayağım 27 cm kaç cm modeli almalıyım acaba ?
    telefonla ıletısıme gecılıp detaylı bılgı verılmıstır farklı sorunuz varsa cevaplayabılırız :)
  • Hocam çoraplarda sadece patiklerde mi 6 çift yerine 12 göndereceksiniz yok uzun çoraplarda da aynı şekilde mi.
    Bir de karışık yerine sadece siyah olmasını istesem mesela

• quote:

Orijinalden alıntı: gumus299

Hocam çoraplarda sadece patiklerde mi 6 çift yerine 12 göndereceksiniz yok uzun çoraplarda da aynı şekilde mi.
    Bir de karışık yerine sadece siyah olmasını istesem mesela
    merhabalar fıyat hatası yalnızca kısa coraplarda var bundan dolayı 6 cıft alanlara 12 cıft gonderılcek ,uzun coraplarda hata yoktu bılgınıze , malesef bellı asortı ıle kapandı kutular 6 lı sekılde bundan dolayı kutuya mudahale edemıyoruz :(
  • merhabalar hayırlı alışverişler
    Sanus M900 ve Sanus M300 hangisini öneririniz acaba rahatlık olarak,arasında fark çok mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: esnekadim

Merhabalar konu başlıgında belırttıgımız gıbı ayakkabılarda kargo ucretlıdır ancak dün yasanan teknık sorulardan dolayı ucretsız cıkıslar oldu sıstemde ne gördüyseniz o olacaktır sonradan 1 kuruş fazla cıkmıcaktır , ücretsiz alanlardansınız hayırlı olsun

Alıntıları Göster
    Örnek davranışınız için tsk ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: rosmisal

merhabalar hayırlı alışverişler
    Sanus M900 ve Sanus M300 hangisini öneririniz acaba rahatlık olarak,arasında fark çok mu?
    M900 gelen yorumları okumanızı tavsıye ederız , spor ayakkabıda kullanıcaksanız M900 ama kundura tarzı bır modelde kullanıcaksanız M300 almanızı önerırız :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: metinvurgun

Örnek davranışınız için tsk ederim.

Alıntıları Göster
    Rica ederiz Örnek demiyelimde olması gereken davranış dersek çok daha dogru olacaktır :)
  • İyi hoş da tükkana yaptirilan koli bantlarıni neden satıyorsunuz fazla mi yaptırdınız onlarda da 6ya 6 hediye mi😀

• quote:

Orijinalden alıntı: turgay0651

İyi hoş da tükkana yaptirilan koli bantlarıni neden satıyorsunuz fazla mi yaptırdınız onlarda da 6ya 6 hediye mi😀
    bu yorumu bayadır beklıyordum teşekkürler :)) stok fazla olunca şansımızı denıyelım dedık yalnız satış var :))
  • esnekadim kullanıcısına yanıt
    Allah size kolaylık versin hocam :) buğün yoğunsunuz, ama yine de ilgilenip sorularımı cevapladınız teşekkürler umarım memnun kalırım ☺️

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 9394959697
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.