Şimdi Ara

Sanus Memory Foam Tabanlıklar Hakkında (96. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4.264
Cevap
114
Favori
465.949
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
64 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9495969798
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Rica ederiz yoğunluk n11 den kaynaklı malesef 2 saate siparişleri çıkarabilecek kapasite mevcut ancak ,panele erisemedigimiz için 15 saattir 4/1 çıkış yapabildik ancak malesef kargoların büyük çoğunluğu yarına kaldı

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • M900 tabanlıkta adidas 44.5 numaraya m900 41-42 numara tam oluyor.

M900 ler rahat ama yüksek. Ayakkabı yüksekliği azsa ayağınızı yukardan sıkıyor.

EDİT: Numara yerine tablodaki cm değerlerine göre alırsanız daha doğru bir seçim olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BuI -- 11 Kasım 2019; 18:27:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BuI

M900 tabanlıkta adidas 44.5 numaraya m900 41-42 numara tam oluyor.

EDİT: Numara yerine tablodaki cm değerlerine göre alırsanız daha doğru bir seçim olur.
    Kullanıcı Deneyimi +1
  • quote:

Orijinalden alıntı: BuI

M900 tabanlıkta adidas 44.5 numaraya m900 41-42 numara tam oluyor.

Gerçekten çok şaşırdım benim ayağım normal 44 numara 44-45 siparişi verdim akşam n11 den o zaman çok büyük gelir

• quote:

Orijinalden alıntı: C00K

Gerçekten çok şaşırdım benim ayağım normal 44 numara 44-45 siparişi verdim akşam n11 den o zaman çok büyük gelir

Alıntıları Göster
    adidas ayakkabı için söyledıgı gecerlı , o kelımeyı atladınız sanırım dikkatinize :)
  • Kampanya yarın da devam mı?

Hem m100 hem de m900 alabilir miyiz?

• quote:

Orijinalden alıntı: tarikosman7

Kampanya yarın da devam mı?

Hem m100 hem de m900 alabilir miyiz?
    yarın 12:00 kadar N11 devam ettırıcek bizde aynı şekilde 12:00 sonlandırıcaz bilginize :)
  • m900 aldim. 44.5 giyiyorum normalde. 44 45 aldim sıkıntı olur mu

• quote:

Orijinalden alıntı: aslimdayok

m900 aldim. 44.5 giyiyorum normalde. 44 45 aldim sıkıntı olur mu
    merhabalar ,yerli marka 44,5 kullanıyorsanız sorun yok ancak yabancı marka ıse acıklama kısmında yer alan beden tablosuna bakmanızı önerırız :)
  • esnekadim kullanıcısına yanıt
    m300de 44 aldim iyiydi o zaman degistirmemek mantikli degilmi hocam

• N11 sipariş numaram: 208464874382
    Toplamda hediyelerle birlikte 4 adet ürün olmalı.
    1.ürün 41-42 numara siyah
    2.ürün 41-42 numara gri
    3.ürün 36-37 numara kırmızı
    4.ürün 36-37 numara turuncu (sistemden dolayı 2 al 1 öde kampanyası kapsamında seçemediğim bu)

Dediğiniz gibi fazla alım yaptım ve durum budur hocam ona göre dikkat ederseniz sevinirim. Bir de ayağım spor ayakkabı 41.5 klasikte 42 numara. Aldığım numara uygun mudur?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kimikobe

N11 sipariş numaram: 208464874382
    Toplamda hediyelerle birlikte 4 adet ürün olmalı.
    1.ürün 41-42 numara siyah
    2.ürün 41-42 numara gri
    3.ürün 36-37 numara kırmızı
    4.ürün 36-37 numara turuncu (sistemden dolayı 2 al 1 öde kampanyası kapsamında seçemediğim bu)

Dediğiniz gibi fazla alım yaptım ve durum budur hocam ona göre dikkat ederseniz sevinirim. Bir de ayağım spor ayakkabı 41.5 klasikte 42 numara. Aldığım numara uygun mudur?
    Merhabalar notumuzu aynı şekilde alıyoruz bilgilendirme için teşekkürler ,42-41 dogrudur :)
    bu sıparısın bızım panelımızde acılması sanırım gece yarısını bulucak , 48 saate dönüyoruz(sistem sorunlu olmasından kaynaklı) N11 saygılar,sevgiler :)
  • esnekadim kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler. Bu kadar çabuk geri dönüşünüz yeterli güveniniz için. Yoğun dönem epey kolaylıklar dilerim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kimikobe

Teşekkürler. Bu kadar çabuk geri dönüşünüz yeterli güveniniz için. Yoğun dönem epey kolaylıklar dilerim.
    Teşekkürler :)
  • Bende aldım Sanus 100 modelinden. Çok ayakta duruyor ve çok yürüyorum bu aralar. Umarım işe yarar
  • quote:

Orijinalden alıntı: freeman6161

Bende aldım Sanus 100 modelinden. Çok ayakta duruyor ve çok yürüyorum bu aralar. Umarım işe yarar
    hayırlı olsun, çok muazzam bır beklentıye gırmessenız iş görücegine eminiz
  • Siparişi verdik. Kampanya için teşekkürler.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Merhaba , M900 37-38 Siyah ( Yoksa Mavi de olur)sistemden dolayı sepete eklemedim.
    Sipariş no : 205782454380
  • quote:

Orijinalden alıntı: esnekadim

merhabalar ,yerli marka 44,5 kullanıyorsanız sorun yok ancak yabancı marka ıse acıklama kısmında yer alan beden tablosuna bakmanızı önerırız :)

Alıntıları Göster
    M900 lerde 40 41 numara da 27.6 42 43 27.8 yazıyor acaba yanlış mı yazıldı

• quote:

Orijinalden alıntı: PainRaiser

Merhaba , M900 37-38 Siyah ( Yoksa Mavi de olur)sistemden dolayı sepete eklemedim.
    Sipariş no : 205782454380
    Siyah renk stoklarımızda mevut notumuzu alıyoruz yarın bu şekilde cıkıs olacaktır
  • 
Sayfa: önceki 9495969798
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.