Şimdi Ara

Sanus Memory Foam Tabanlıklar Hakkında (166. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.264
Cevap
114
Favori
465.921
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
64 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 164165166167168
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    eskiden almıştım uzun sizden 2 paket siparişim olduğu gibi kalsın o vakit 1paket siyah 1paket laci kisa olarak teşekkürler

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Merhaba Arkadaşlar Kampanyamızda son 30 Kutu Stoklarımız Kaldı , stok bitse bile akşam 16:00 kadar gelen siparişleri son kez alıcaz sonrasında kampanya sonlandırılacak bilginize , kampanyaya katılan herkese teşekkür ederiz hayırlı olmasını diliyoruz :)

• quote:

Orijinalden alıntı: esnekadim

Merhaba Arkadaşlar Kampanyamızda son 30 Kutu Stoklarımız Kaldı , stok bitse bile akşam 16:00 kadar gelen siparişleri son kez alıcaz sonrasında kampanya sonlandırılacak bilginize , kampanyaya katılan herkese teşekkür ederiz hayırlı olmasını diliyoruz :)

Hocam biraz saçma olacak ama videodaki arkadaş tabanlığı gösterdiğinde kutuda tek bir tabanlık var gibi geldi sağ ve sol bir çift tabanlık gönderilecek demi:)

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • İssiz Adam kullanıcısına yanıt

Tek saçmalık o olsa keşke mesela fırma ismini SANUS yazacaklarına SABUS yazmıslar :))) Ürün bir çift yani bir sag ve bir sol olarak gelıcek :)

• #R160911628 sipariş numarası ile bende zorda olsa sipariş verebildim üstad. 1 kutu siyah patik ve ve kalan 1 paketi karışık gönderebilirmisinz :) çok teşekkür ederim hayırlı işler

• quote:

Orijinalden alıntı: esnekadim

Tek saçmalık o olsa keşke mesela fırma ismini SANUS yazacaklarına SABUS yazmıslar :))) Ürün bir çift yani bir sag ve bir sol olarak gelıcek :)

Tamamdır hocam, #R510741109 sipariş no ile iki paket siyah uzun aldım hayırlısı olsun:)

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • muslumcu54 kullanıcısına yanıt

merhabalar 1 kutu sıyah patık , dıgerıde uzun karısık mı olsun yoksa kısa lacı-siyah seklınde mı karısık olsun ?

• İssiz Adam kullanıcısına yanıt

Hayırlı olsun şimdiden :)

• R091707668 Hocam 2 kutu soket corap siparisimi karisik olarak yollayabilir misiniz. Rica etsem 3 ciftini de siyah patik olarak degistirebilir misiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • R580539043 sipariş numarasıyla 1 kutu soket , 1 kutu patik çorap siparişi verdim. Renklerini karışık gönderebilir misiniz acaba? @esnekadim

• dagankul kullanıcısına yanıt

merhabalar 9 cıft uzun karısık düz olan modelden kalan 3 çiftide siyah patık corap olarak not alıyoruz :)

• disstortion55 D kullanıcısına yanıt

merhabalar tabıkı ana renklerden karısık yapıyoruz , patık corapta renk fazla yok 3 sıyah 3 lacı olarak cıkıs yapıcaz bılgınıze :)

• hafta sonu siparişleri kargolanacak mı bugün ?  

• esnekadim kullanıcısına yanıt

uzun karışık üstad

teşekkürler , tabanlık için de 41 numara olursa iyi olur.

• victor66 kullanıcısına yanıt

An itibariyle teslım edıldı ürünler , bir hayli özel istekler vardı umarız karısıklık olmamıstır olsa bıle buradayız yazmanız yeterlı :)

elinize sağlık hocam.

şu anlaşma yaptıgınız uygulama cok sıkıntılı , yeni hesapta actırmadı alamadık faydalanamadık bu sefer napalım sağlık olsun .

• uygulamada devam ediyor gibi . sepette ürünüm var . almayayım mı

• Ürünler geldi, her zaman ki gibi harika.
    Ama en önemlisi ilgi, alaka ve çözüm odaklı davranışlar.
    Teşekkür ederim, hayırlı satışlarınız olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 164165166167168
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.