< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Sanus Memory Foam Tabanlıklar Hakkında (166. sayfa)

-
-
Merhaba Arkadaşlar Kampanyamızda son 30 Kutu Stoklarımız Kaldı , stok bitse bile akşam 16:00 kadar gelen siparişleri son kez alıcaz sonrasında kampanya sonlandırılacak bilginize , kampanyaya katılan herkese teşekkür ederiz hayırlı olmasını diliyoruz :)
-
Hocam biraz saçma olacak ama videodaki arkadaş tabanlığı gösterdiğinde kutuda tek bir tabanlık var gibi geldi sağ ve sol bir çift tabanlık gönderilecek demi:)quote:
Orijinalden alıntı: esnekadimMerhaba Arkadaşlar Kampanyamızda son 30 Kutu Stoklarımız Kaldı , stok bitse bile akşam 16:00 kadar gelen siparişleri son kez alıcaz sonrasında kampanya sonlandırılacak bilginize , kampanyaya katılan herkese teşekkür ederiz hayırlı olmasını diliyoruz :)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Tek saçmalık o olsa keşke mesela fırma ismini SANUS yazacaklarına SABUS yazmıslar :))) Ürün bir çift yani bir sag ve bir sol olarak gelıcek :)
-
#R160911628 sipariş numarası ile bende zorda olsa sipariş verebildim üstad. 1 kutu siyah patik ve ve kalan 1 paketi karışık gönderebilirmisinz :) çok teşekkür ederim hayırlı işler
-
Tamamdır hocam, #R510741109 sipariş no ile iki paket siyah uzun aldım hayırlısı olsun:)quote:
Orijinalden alıntı: esnekadimTek saçmalık o olsa keşke mesela fırma ismini SANUS yazacaklarına SABUS yazmıslar :))) Ürün bir çift yani bir sag ve bir sol olarak gelıcek :)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
merhabalar 1 kutu sıyah patık , dıgerıde uzun karısık mı olsun yoksa kısa lacı-siyah seklınde mı karısık olsun ?
-
Hayırlı olsun şimdiden :)
-
R091707668 Hocam 2 kutu soket corap siparisimi karisik olarak yollayabilir misiniz. Rica etsem 3 ciftini de siyah patik olarak degistirebilir misiniz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
R580539043 sipariş numarasıyla 1 kutu soket , 1 kutu patik çorap siparişi verdim. Renklerini karışık gönderebilir misiniz acaba? @esnekadim
-
merhabalar 9 cıft uzun karısık düz olan modelden kalan 3 çiftide siyah patık corap olarak not alıyoruz :)
-
merhabalar tabıkı ana renklerden karısık yapıyoruz , patık corapta renk fazla yok 3 sıyah 3 lacı olarak cıkıs yapıcaz bılgınıze :)
-
hafta sonu siparişleri kargolanacak mı bugün ?
-
uzun karışık üstad
-
teşekkürler , tabanlık için de 41 numara olursa iyi olur.
-
An itibariyle teslım edıldı ürünler , bir hayli özel istekler vardı umarız karısıklık olmamıstır olsa bıle buradayız yazmanız yeterlı :)
-
elinize sağlık hocam.
-
şu anlaşma yaptıgınız uygulama cok sıkıntılı , yeni hesapta actırmadı alamadık faydalanamadık bu sefer napalım sağlık olsun .
-
uygulamada devam ediyor gibi . sepette ürünüm var . almayayım mı
-
Ürünler geldi, her zaman ki gibi harika.
Ama en önemlisi ilgi, alaka ve çözüm odaklı davranışlar.
Teşekkür ederim, hayırlı satışlarınız olsun.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X