Şimdi Ara

Sanus Memory Foam Tabanlıklar Hakkında (145. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.264
Cevap
114
Favori
465.810
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
64 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 143144145146147
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sonlardaydim talebimi yinede karşılamışsınız yalan yok bunca kişinin ayrı ayrı talebini yerine getirebilmenizle alakalı şüphelerim vardı ama ürün bugün eline ulaştığında şaşırdım. İşini bu denli özveriyle yapan esnaflara gerçekten ihtiyaç var. Sizi tebrik ediyorum kazancınız bol olsun lütfen bu tavırdan asla uzaklaşmayın emin olun paradan çok daha kıymetlisi müşteri kazanmaktır para zaten ondan sonra bir şekilde kazanilir...
  • Ozann kullanıcısına yanıt
    Rica ederiz hayırlı olsun tekrardan kullandıktan sonra deyimlerinizi bırakırsanız çok daha güzel olur 😊
  • @esnekadim trekking ayakkabısı işi ne oldu? Üretime geçmediniz sanırım

• ogzhngr O kullanıcısına yanıt
    Merhabalar hayırlı olsun öncelikle , herkesi not aldık ama işte yinede olmayan arkadaşlar var sağlık olsun anlayışla karşılıklarını umuyoruz , ilk günden beri paradan çok hizmete kaliteye öncelik verdik şükür çok faydası gördük görmeye de devam ediyoruz 😊
  • quote:

Orijinalden alıntı: kocaballi

@esnekadim trekking ayakkabısı işi ne oldu? Üretime geçmediniz sanırım

Bende beklemedeyim. Tabi diğer ürünler kadar kaliteli olacak ise

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kocaballi kullanıcısına yanıt
    Önceki aldığımız firmadan ürünleri almicaz beklediğimiz kalitede çıkmadı açıkçası ve icimizide sinmedi satmaktan vazgeçtik ,ürün malzemeleri alınmaya başlandı ,kauçuk şu an piyasada yok olanda %500 zam yemiş durumda :)) tedarik etmeye çalışıyoruz , bir aksilik olmazsa bahar ayından sonra üretimine başlamayı hedefliyoruz bir sonraki kışa sağlam bir ürünle gelmeyi hedefliyoruz 😊
  • quote:

Orijinalden alıntı: esnekadim

Önceki aldığımız firmadan ürünleri almicaz beklediğimiz kalitede çıkmadı açıkçası ve icimizide sinmedi satmaktan vazgeçtik ,ürün malzemeleri alınmaya başlandı ,kauçuk şu an piyasada yok olanda %500 zam yemiş durumda :)) tedarik etmeye çalışıyoruz , bir aksilik olmazsa bahar ayından sonra üretimine başlamayı hedefliyoruz bir sonraki kışa sağlam bir ürünle gelmeyi hedefliyoruz 😊

test için beklemedeyiz  

• Benim çoraplar da geldi. Kalitesi gayet güzel. Hediye için de teşekkür ederim. Karma renk istemiştim, istediğim gibi gönderilmiş.

• Kaçırdık kampanyayı bir daha kine inşallah. Bir türlü alışveriş yapamadım hocam senden bir dahaki kampanyayı kaçırmam umarım.

• Çorapları bugün teslim aldım, deneme fırsatım olmadı ama güzel görünüyorlar, hediye içinde ayrıca teşekkür ederim.

• Arama_Botu kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun 😊
  • celal_55 C kullanıcısına yanıt
    :) haftasonu yine kampanya yapicaz aynı fiyatlara yakın olucak şekilde favoriye alıp fiyat alarmı kurabilirsiniz 😊
  • haymanali2006 kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun kullandıktan sonra yorumlarınızı bekliyoruz 😊
  • quote:

Orijinalden alıntı: esnekadim

:) haftasonu yine kampanya yapicaz aynı fiyatlara yakın olucak şekilde favoriye alıp fiyat alarmı kurabilirsiniz 😊

attım favoriye takipteyim hocamm

• Dört kutu almıştım.
    Çok beğendim.
    İz bırakmıyor ve terletmiyor.
    Hediye içinde teşekkür ederim.

• gulhana G kullanıcısına yanıt
    Rica ederiz hayırlı olsun tekrardan 😊
  • Dün gelmisti acmaya firsat bulamamistim. N11 odeme hatirlatmasi yapti da aklima geldi :)

Coraplar cok guzel ayrica n11 uzerinden de yorum yazdim, umarim faydasi olur. Hediye icin tesekkurler :)

• Mirable kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun kullandıktan sonra yorumları ayrıca bekliyoruz 😊
  • Kadınlar için var mıdır? Konuya uzağım bu haftasonu da kampanya mı var kampanya içeriği nedir
  • esnekadim kullanıcısına yanıt

Yakin degil ayni fiyat bekliyoruz

• 
Sayfa: önceki 143144145146147
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.