< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
TURKCELL PAKETLER GÜNCEL KAMPANYALAR FIRSATLAR 7 gün / 24 Saat SORU-CEVAP,YARDIM,TAVSİYE,TAKTİK (1390. sayfa)

-
-
Hocam aynı şekilde benim de bitiyordu. Dolu dolu 20gb paketi için 330tl ye anlaştım. Diğer tarafta da 280 tl en ucuz 20gb. 50 tl için git gel değmez diye düşündüm. 330 tl de günün şartlarına göre iyi fiyat bence.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
öyleymiş.
Kampanyanın geçerli olduğu iller: Bursa, Muş, Erzurum, Adana, Balıkesir, Malatya, Rize, Edirne, Trabzon, Düzce, Aydın, Elazığ, Kayseri, Mersin, Ordu, Aksaray, Sakarya, Hatay, Antalya, Kars, Sivas
-
quote:
Orijinalden alıntı: Yokizm Sivasov
Şu 90 GB’ın yanına Sınırsız Sosyal Medya koysa atlayan çok olacakta :)
Belki ben bile gaza gelip geçebilirdim, Vodafone’ın hızı malum, mecbur sınırsız için katlanıyoruz.sosyal medya sınırsızı turkcell yaparsa diğer operatörlerden cayma bile ödenip oralar yıkılır :))
-
Tabii ki, benim 2027’ye kadar taahhüt var, yani ben bile geçerdim
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Nasıl anlaştınız hocam püf nokta orası :) İnmiyorlar hiçbir şekilde.
Yok mu illere özel tarifelere geçmenin bir yolu. Vodafone kullanıyorum çekmiyor hiçbir şekilde cayma bedeli ödeyip geçicem ama il şartını sağlayamıyoruz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam 500 600 vs sundular arayıp ben kabul etmedim en son dün 330 tl dediler ona düşünecem demiştim bu akşam uygulamada gezerken aynı teklif çıktı kabul ettim gitti uğraşmamak için. Müşteri temsilcisi ararsa benim tarife ismini söyleyin belki düşer.
bir bayi ile konuştum faturalı turkcelden direk geçemiyorum.
başka hatta git gel yap dedi öyle
en hızlı hangi opertare geçebilirim vadofone mi telekom mı hızlı olur git gel için
-
-
Turkcell den memnun musun ?
Geçen hafta hanımın telefonunu istanbulda oturuyorum orduyu seçerek geçirdim ama esim olarak online hat aldık.
Mevcutta faturalı turkcelli miydiniz ?
Ben telekomdayım hocam. Sabah güncelleyip bunları önermiş daha pahalıydı
Eger telekom dan memnunsan sorun yasamiyorsan kal hocam hattini degistirip sorun yasarsin sonra keske deme.
bugün bayiden e-sim'i ilk defa deneyimlemek için faturasız hat taşıma başvurusunu yaptım. yapılan işlemlerden bahsedeyim:
kimlik bilgilerim tablete girildi, e-devlet'ten kimlik pin kodu istendi, sms gelebilecek kodu söyleyebileceğim bir numara istendi, bu şekilde işlemim yapıldı. tamamen elektronik bir şekilde imza atılmadan sistem gerçekleşti.
bana çalışan arkadaş kendi telefonunda yer alan e-sim barkodunu resim çektirdi, herhangi bir e-sim etiketi veya broşürü vermedi, öncesinde hat açılmadan herhangi bir işlem yapmayın, hat açıldıktan sonra telefon ayarlarından e-sim/barkodu okut deyince bu resimdeki barkodu okutturun tamam dedi.
bakalım ortalama hat taşıma süreci 2 buçuk gün sürüyordu, e-sim'de fark eder mi bilmiyorum ama bekleyip göreceğiz.
bu arada mevcut turkcell'li, fiziki sim'den e-sim'e geçiş işlemi de 160 tl imiş, onun bilgisini de buraya bırakmış olayım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi johnny lenn -- 5 Temmuz 2025; 17:32:26 >
-
Hat taşıma süreci ile aynı e-sim de olsa değişkenlik göstermiyor hocam şimdi siz operatör değişikliği yaptınız ya karşı operatör onaylayacak sonra da Turkcell size tarih verecek işte atıyorum salı günü saat 05.20 (çoğunlukla bu saatlerde hat taşıma işlemi tamamlanıyor) de hattınızın taşıma işlemi tamamlanacaktır şu saatte sim kartınızı takabilirsiniz şeklinde mesaj gelecek siz tabii sim kartı takmayacaksiniz onun yerine telefonu ya uçak moduna 1 kez sokup çıkaracaksınız hat aktif olacak ya da otomatik olarak hat aktif olacakquote:
Orijinalden alıntı: johnny lennbugün bayiden e-sim'i ilk defa deneyimlemek için faturasız hat taşıma başvurusunu yaptım. yapılan işlemlerden bahsedeyim:
kimlik bilgilerim tablete girildi, e-devlet'ten kimlik pin kodu istendi, sms gelebilecek kodu söyleyebileceğim bir numara istendi, bu şekilde işlemim yapıldı. tamamen elektronik bir şekilde imza atılmadan sistem gerçekleşti.
bana çalışan arkadaş kendi telefonunda yer alan e-sim barkodunu resim çektirdi, herhangi bir e-sim etiketi veya broşürü vermedi, öncesinde hat açılmadan herhangi bir işlem yapmayın, hat açıldıktan sonra telefon ayarlarından e-sim/barkodu okut deyince bu resimdeki barkodu okutturun tamam dedi.
bakalım ortalama hat taşıma süreci 2 buçuk gün sürüyordu, e-sim'de fark eder mi bilmiyorum ama bekleyip göreceğiz.
bu arada mevcut turkcell'li, fiziki sim'den e-sim'e geçiş işlemi de 160 tl imiş, onun bilgisini de buraya bırakmış olayım.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
evet, ben de sizin gibi düşünüyorum pek bir fark olacağını zannetmiyorum süreçte.
peki hocam hat açılma saatinden sonra e-sim'i aktifleştirmem için telefonda benim diğer fiziki sim olan hattım var. onu sim kart yuvasından çıkarmama gerek var mı? ya da e-sim'i uçak modunda mı aktive etmek gerekiyor?
-
Diğer hattınıza ait sim kartı çıkarmanıza gerek yok e-sim in tanımlı olacağı hat taşıma işlemi tamamlandığında ya otomatik olarak aktif olacak ya da 1 kez uçak moduna sokup çıkarırsıniz ya da en kötü yeniden başlat yaparsınız telefona hat sonrasında aktif olur ben uçak moduna sokup çıkarmıştımquote:
Orijinalden alıntı: johnny lennevet, ben de sizin gibi düşünüyorum pek bir fark olacağını zannetmiyorum süreçte.
peki hocam hat açılma saatinden sonra e-sim'i aktifleştirmem için telefonda benim diğer fiziki sim olan hattım var. onu sim kart yuvasından çıkarmama gerek var mı? ya da e-sim'i uçak modunda mı aktive etmek gerekiyor?
otomatik e-sim aktive oluyorsa bana verilen barkodu okutturmaya gerek yok mu yani hocam?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X