< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackLead -- 8 Aralık 2022; 18:48:37 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

1 Mobil
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackLead -- 8 Aralık 2022; 18:48:37 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Arkadaşlar, Google bedava. Biraz araştırabilirsiniz. Yukarıda bir arkadaş Westworld'un Netflix'e gelmesini bekliyormuş. HBO, Netflix gibi başlı başına bir platform yahu. Rakibi adamların yani. Kendi dizisini neden Netflix'e versin?
|
|
Hocam kusura bakmayın ama Netflix'in 4K planı (77,90₺) fiyatına,
• Disney+ (29,15₺/Ay) aboneliği, • Gain (13,90₺/Ay) aboneliği, • BluTV (22,90₺/Ay) aboneliği, • Amazon Prime (7,90₺/Ay) aboneliği alabiliyorsunuz. +4 TL'de artıyor. ya da • 6 TL daha fazla vererek Youtube Premium (öğrenci) aboneliği alabiliyorsunuz. Netflix bu kadar değerli bir platform değil, içerik bakımından diğerlerine göre fazla olsada, malesef ederi bu değil. Bu arada içerik kalitesi kişiden kişiye göre değişir. Bana göre Gain'de bile Netflix'in birçok içeriğinden kaliteli içerikler var. |
|
Büyük gün geldi hadi bakalım. 3,5 senedir bu anı bekliyorduk. Konuyu açalı da 3,5 sene olmuş vay be. |
|
Ülkenin özeti yaptığın çünkü. 300 Aldığın bir şeyi zam geldi diye hemen 500'e satma çabaları işte fırsatçılık bu yani. Bunu kabul etmelisin. Senin gibi yapan herkes yaptığını kabul etmeli. Çıkıp şunu desen ulan ben fırsatçıyım bir fırsat gördüm yakaladım bunu yapıyorum size ne desen valla hak veririm sana bu ayrı bir şey. |
|
Burası mubi sinema konusumu gebeş
|
|
Aşırı popüler yapımlara girmeden, duymamış veya izlememiş olabileceğiniz çok iyi filmlerden bir liste hazırladım. Korku/Bilim kurgu/Fantezi Omen (1976) Willow (1988) The Black Hole (1979) The League of Extraordinary Gentlemen (2003) The Cat from Outer Space (1978) Hocus Pocus (1993) Planet of the Apes (1968) Toplam 4 film hepsi mevcut ve orjinal seri remake versiyonundan çok daha iyi Fly (1986) Tron (1982) Conan (1982) Escape to Witch Mountain (1975) 1 ve 2 mevcut Gençlik/Komedi Can't Buy Me Love (1987) Big (1988) Encino Man (1992) Adventures in Babysitting (1987) The Mighty Ducks (1992) 3 filmden oluşuyor 1 ve 2 mevcut Honey, I Shrunk the Kids (1989) 3 filmden oluşuyor hepsi mevcut Rookie of the Year (1993) Freaky Friday (1976) Aile/Eğlence Mrs. Doubtfire (1993) Father of the Bride (1991) Who Framed Roger Rabbit (1988) The Gods Must Be Crazy (1980) 1 ve 2 mevcut The Ugly Dachshund (1966) Cool Runnings (1993) Turner & Hooch (1989) Stakeout (1987) The Air Up There (1994) Candleshoe (1977) |
|
Eşcinsel bir rol görüp ahlakı yaralanan var mı gerçekten
|
|
Adamlarin derdi zaten, disney netflix youtube bi halt etsin de ulkeden kovalim, bağnaz düzene komple donelime bahane aramak, Ataturk dizisi mi filmi mi ondan bile bu cikari yakaladilar hemen, bir grupta atlamis sazan gibi hemen. Disney netflix gitsin zaten trtyi izlersiniz 15 temmuzu kutlarsiniz 365 gun, vahdettinli dizi esliginde. Ayni hassasiyeti vahdettin dizisi vs cekilirken de gösterin trtye karşi ama.
Ben uyeligimi iptal etmeyecegim sahsen, vatani uyelikle kurtaracak halim yok. Olay Ataturkun ustunde cunku. Ulkeye giren afgani surisi icin mucadele baslansin once bi film yayinlanmadi diye gereksiz tantana kopuyor. Gundemi gene degistirdiler 1 hafta bu mevzu konusulur ohh. Ulkenin her yerini suriyeliler basmis, guneye git, ruslar isgal etmis diger sehirleri suriyeliler adim atamiyorsun, insanlarin protesto ettigi bile yok. Suriler gönderilsin diye, siyasi parti propagandasi vari, laf salataligi var sadece. Ama Ataturkun bir filmi lobicilik ya da degil, bir sebepten yayinlanmayacak diye, 3 gündur gündem bu mevzu. Bu milletin sirazesi harbiden kaymiş. Neye ne kadar ne dozda tepki göstermesi gerektigini sasirmiş. Ulkesi elden gidiyor, derdi film olmus milletin. |
|
Disney+ | Ana Konu
Disney+, Disney, Pixar, Marvel, Star Wars ve National Geographic'in geniş içerik kataloğuna erişmenizi sağlayan bir akış hizmettir. İster klasik animasyon filmleri ister aksiyon dolu süper kahraman maceraları, belgeseller veya özel yapımlar olsun, herkes için bir şeyler var.
Disney+, 4K HDR kalitesinde yayın yapma ve beş adede kadar farklı cihazda eşzamanlı izleme olanağı sunar. Ayrıca, "Disney+ Cashback" programları ile üyeliğinizden tasarruf edebilir ve "Papara Disney+" iş birliği sayesinde kredi kartınızla kolayca ödeme yapabilirsiniz.
Platformda, "Fringe" ve "11.22.63" gibi popüler diziler de dahil olmak üzere çok çeşitli TV şovları bulunmaktadır. Ancak şu anda Disney+ üzerinde yetişkinlere yönelik içerik veya erotik filmler mevcut değildir.
Eğer "Mi Stick Disney+" cihazınızı kullanırken 5.1 ses gelmiyorsa, ses ayarlarınızı kontrol etmeniz veya cihazınızı yeniden başlatmayı denemeniz önerilir.
Disney+, eğlence dünyasında her yaştan kullanıcıya hitap eden kapsamlı ve büyüyen bir içerik yelpazesi sunmaktadır. Platformun sunduğu çeşitlilik ve uygun maliyetli seçenekler, onu akış hizmetleri arasında popüler bir seçim haline getirmektedir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
![]() |
|
|
|
|
|
|
|
|