|
Çok teşekkür ederim, iyi çalışmalar dilerim. |
|

|
Çok teşekkür ederim, iyi çalışmalar dilerim. |
|
|
bilgim yok illaki modülasyonlu o.t kullanmak zorunda değilsiniz tpi algoritmalı kablosuz on-off bir oda termostatı kullanabilirsiniz mesela honeywell t3r eğer çok pahalı gelirse general life'in yeni modelleri tip algoritmalı Kablosuz Oda Termostatları - GENERAL Life https://generallife.com.tr/kablosuz-oda-termostatlari/ |
⁹Ankarada kombi tesisat proje gibi işlerinizde yardıma ihtiyaciniz var ise arayarak yada videolarimizin altına yorum ekleyebilirsiniz.
ankara ici ücretsiz kesifimiz vardır vatsap telegram gibi kanallardan resim video gibi iletiler göndererek fiyat ve teklif alabilirsiniz
05077304829 05077304829
youtube kanalimiza lutfen abone olmayi unutmayiniz.
hangi kombi alınır?
en iyi yoğuşmalı kombi markaları
2024 kombi tavsiyesi.
en iyi kombi hangisi
en iyi kombi markası.
en az yakan kombi
Ankara'da tutulan kombiler.
parçası ucuz az yakan kombi
tesisat proje
peteğim ısınmıyor.
Kombi fiyatları.
kombi seçimi.
kombi önerileri kombi tavsiyeleri.
en ucuz kombi fiyatlari.
en uzun ömürlü kombiler.
kombi resetleme
kombim su eksiltiyor
kombiye su basma
kombi bakımı temizlemesi
kombi filitre temizlemesi
ankara dogalgaz KOMBİ
en az yakan tasarruflu kombiler
kombi fiyatlari
kombi ömrü
hangi kombiyi almaliyim
kombi tavsiyeleri
kombide olması gereken özellikler
iyi bir kombi seçimi nasil yapilir
en çok garantili kombiler
ek garantili kombiler
dikey baca kombiler
bacali kombiler
hermetik kombi
en ideal kombi fiyatlari
Tüm sorunlarınızda kombi ihtiyacınızda kombi almak degistirmek istediğinizde lutfen bizimle iletişime geçiniz 05077304829 https://www.youtube.com/watch?v=VSUw3DyEKDM |
|
|
Arkadaşlar merhaba kirada kaldığım evde baymak duotec compact bir kombi var bir kaç kombi tamircisine sordum bana -Pompa değişebilir 3500 -Arka tarafta bir gaz var 700 liraya onu basarız 2 yıl garantili vs dedi - Filtre kirlenmiş tesistaı temizleriz hepsine bakarız dedi oda 1500 Sorunum şu çocuk odası ve yatak odası ısınmıyor havasını aldım o odaların penceresinden hava alıyordur dediler pencerelerin bakımını contalarını silikonlarını değiştirdim. Ama yerler yine soğuk salon oturma odası mutfak ara yer falan inanılmaz sıcak ama yatak odası ve çocuk odasına girdiğimde yüzümüze soğuk vuruyor şimdi bu fiyatlar normal midir neleri kendim yapabilirim neleri adama yaptırayım. Ev inanılmaz büyük değil 110-120 mt2 arası bir şey. Yardımcı olursanız sevinirim. |
|
Baymak yetkili servis çağırdınız mı? ücret karşılığı gelirler ama bazı ustalar gibi yalan söylemezler iki ihtimal var ya dedikleri gibi pompa..vs bozuk çocuk odası ve yatak odası en uzak odalarsa pompa buraya sıcak suyu gönderemiyordur veya tesisat kaynaklıdır. tesisat pislik tutmuştur.sıcak su rahat dolaşamıyor darbeli kompresörlü makine ile tesisatın tamamını ve bütün petekleri temizletmeniz lazım |
Yerlerin soguk olmasi alt kat komsun yakmadigi için olabilir mi < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
Ankarada bacanak vardi evi terasti ust katta kombi yaninca isinamiyordu oda alt katin peteklerini acip us katta oturuyordu yogunlasan sicak hava üs katı isitiyordu yinede sorununuz tam bu diyemem benim dusuncem < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Hiç ses çıkartmayan kombi daha icat edilmedi bazı yorumlar abartı Duvardan dolayı belki titreşim uğultu yapabilir özellikle geceleri desibel olarak ses seviyesi alçalır Kombinin yanındayken ses yapıyor mu? En fazla no-frost buzdolabı kadar ses çıkartması lazım < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Çok sessiz bir kombi henüz yok. hafif-orta aralığında duvardan uğultu duyuyorum. ‘Ki benim 20 yıllık emektar kombimin yanında fısıltı geliyor valla. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Bence ses sorunu var iki adet baymak aldim ikisindede ugultu var duvarlarda enson odaya bile sesi geliyor kayinco eca taktirdi evler ayni ne ses ne soluk var < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|