Çok teşekkür ederim, iyi çalışmalar dilerim. |
** BAYMAK DUOTEC COMPACT ** Kullanıcıları (33. sayfa)
-
-
Hocam bana da bir el atsanız, çok ihtiyacım var. Bu kombi kendi openhterm oda termostatlari dışında hangileri ile çalışır var mı tecrübe edenimiZ ? Kendi ot ler çok pahalı.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
bilgim yok illaki modülasyonlu o.t kullanmak zorunda değilsiniz
tpi algoritmalı kablosuz on-off bir oda termostatı kullanabilirsiniz
mesela honeywell t3r
eğer çok pahalı gelirse general life'in yeni modelleri tip algoritmalı
general lifeKablosuz Oda Termostatları - GENERAL Lifehttps://generallife.com.tr/kablosuz-oda-termostatlari/ -
Ankara Kombi Pazarıyoutube⁹Ankarada kombi tesisat proje gibi işlerinizde yardıma ihtiyaciniz var ise arayarak yada videolarimizin altına yorum ekleyebilirsiniz. ankara ici ücretsiz kesifimiz vardır vatsap telegram gibi kanallardan resim video gibi iletiler göndererek fiyat ve teklif alabilirsiniz 05077304829 05077304829 youtube kanalimiza lutfen abone olmayi unutmayiniz. hangi kombi alınır? en iyi yoğuşmalı kombi markaları 2024 kombi tavsiyesi. en iyi kombi hangisi en iyi kombi markası. en az yakan kombi Ankara'da tutulan kombiler. parçası ucuz az yakan kombi tesisat proje peteğim ısınmıyor. Kombi fiyatları. kombi seçimi. kombi önerileri kombi tavsiyeleri. en ucuz kombi fiyatlari. en uzun ömürlü kombiler. kombi resetleme kombim su eksiltiyor kombiye su basma kombi bakımı temizlemesi kombi filitre temizlemesi ankara dogalgaz KOMBİ en az yakan tasarruflu kombiler kombi fiyatlari kombi ömrü hangi kombiyi almaliyim kombi tavsiyeleri kombide olması gereken özellikler iyi bir kombi seçimi nasil yapilir en çok garantili kombiler ek garantili kombiler dikey baca kombiler bacali kombiler hermetik kombi en ideal kombi fiyatlari Tüm sorunlarınızda kombi ihtiyacınızda kombi almak degistirmek istediğinizde lutfen bizimle iletişime geçiniz 05077304829https://www.youtube.com/watch?v=VSUw3DyEKDM
-
Cevap için teşekkürler, tpi algoritma nedir bilmiyorum araştıracağım. Warmhause recowa diye bir termostat var openhterm destekli. Daikin kombilerde çalışıyor, bir deneyeceğim bizim kombide. Çalışmazsa da on off olarak uygulamalı şekilde kullanacağım artık. Umarım modülasyon yapıyor mu yapmıyor mu anlayabilirim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kombi ve oda termostatı hakkında bilgilendirme yapayım belki birilerinin faydasına olur.
İlk olarak Baymak idee modülasyonlu oda termostatlari çok pahalı ve sanırım telefon uygulaması yoktu emin değilim.
Uzunca modülasyonlu oda termostatı aradım. YouTube da ve yabancı kaynaklardan edindiğim bilgiler dahilinde Openhterm protokolünü destekleyen kombiler aynı şekilde openhterm destekli oda termostatlari ile yapısı gereği uyumlu çalışırlar diyordu. Sonrasında Daikin kombilerin Warmhause recowa oda termostatı ile modülasyonlu bir şekilde çalıştığını gösteren video gördüm. Bazı kişiler çalışır tabi Daikin ve warmhause aynı şey diyorlar ama tabikide öyle değil. Çalışma sebebi tamamen openhterm protokolü.
Neyse Warehouse Recowa oda termostatı aldım. 2250₺ ye bu şekilde modülasyonlu cihaz yok arkadaşlar. Hem kaliteli malzeme hemde telefondan uygulama desteği var. Bağlantıyı openhterm den yaptım ve süper bir şekilde çalıştığını 10 gündür test ediyorum. Artı eksiklerini yazıyorum
1. Hiçbir hata kodu ile karşılaşmadım, daikinde sürekli saniyelik hataya düşüp kendi resetliyormuş bende öyle birşey yok.
2. Oda ısısı, ve kalorifer su sıcaklığına müdahale ediliyor, kombiyi aç yada kada yapıyor. Haftalık günlük programlar çalışıyor.
3. Uygulamada kombi su basıncı yanlış görünüyor. Kombi 1.8 olmasına rağmen uygulamada 8.9 görünüyor. Warmhause kombilere göre ayarlı herhalde.
Oda i içi kontrol ünitesi biraz zayıf, menü kontrolleri zor.
Sıcaklık ayarı yapılamıyor şöyle ki 0,1 hassasiyet ile ölçülür sürekli sanki. Eski termostatımda 0,5 olarak ayarladım bunda o ayar menüsü yok.
Oda içi ünite bence dereceyi 1 derece yanlış ölçüyor, 3 termostat ile yan yana koydum sadece recowa+1 fazla ölçüm yapıyor ve kalibrasyon ayarı yok.
Kombi modem ve oda ünitesi eşleşmesi basit sadece okuduğumuzu anlamamız gerekiyor. Yapamayan çoğu kişi okuduğunu anlamadığı için yapamıyor ve b..k atıyor. Şuan için durum bu, alacak olanlar için link bırakıyorum. Sorusu olanlar özelden yazabilir
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Arkadaşlar merhaba kirada kaldığım evde baymak duotec compact bir kombi var bir kaç kombi tamircisine sordum bana
-Pompa değişebilir 3500
-Arka tarafta bir gaz var 700 liraya onu basarız 2 yıl garantili vs dedi
- Filtre kirlenmiş tesistaı temizleriz hepsine bakarız dedi oda 1500
Sorunum şu çocuk odası ve yatak odası ısınmıyor havasını aldım o odaların penceresinden hava alıyordur dediler pencerelerin bakımını contalarını silikonlarını değiştirdim. Ama yerler yine soğuk salon oturma odası mutfak ara yer falan inanılmaz sıcak ama yatak odası ve çocuk odasına girdiğimde yüzümüze soğuk vuruyor şimdi bu fiyatlar normal midir neleri kendim yapabilirim neleri adama yaptırayım. Ev inanılmaz büyük değil 110-120 mt2 arası bir şey. Yardımcı olursanız sevinirim.
-
Baymak yetkili servis çağırdınız mı? ücret karşılığı gelirler ama bazı ustalar gibi yalan söylemezler
iki ihtimal var ya dedikleri gibi pompa..vs bozuk çocuk odası ve yatak odası en uzak odalarsa pompa buraya sıcak suyu gönderemiyordur
veya tesisat kaynaklıdır. tesisat pislik tutmuştur.sıcak su rahat dolaşamıyor
darbeli kompresörlü makine ile tesisatın tamamını ve bütün petekleri temizletmeniz lazım
-
Yerlerin soguk olmasi alt kat komsun yakmadigi için olabilir mi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam yenice temizlettim durum aynı salonun vanasının hangileri olduğunu bilsem kapatıp sıcak suyu o odalara gitmesini sağlayacağım ama onu da bilmiyorum
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Yakmadıklarını sanmıyorum hocam hem çocukları var hem anneleri evde birde ikinci çocuğa gebeydi oda doğdu yakmama gibi bir ihtimalleri yok sanırım
Yerlerin soguk olmasi sizinle alakali bir durum olacagini sanmam sizin eviniz petek boyundan itibaren yukari dogru isinir
Hocam şöyleki yatak odasına girince yerler buz gibi değil ama oda sıcacık odadan balkona çıkmışsın gibi yüze soğuk vurduruyor
Ankarada bacanak vardi evi terasti ust katta kombi yaninca isinamiyordu oda alt katin peteklerini acip us katta oturuyordu yogunlasan sicak hava üs katı isitiyordu yinede sorununuz tam bu diyemem benim dusuncem
Servisinizi iyi seçin ben bu kombiyi yeni aldım 4 baymak yetkili servisine sordum fiyatlar şu şekilde.
2 bayi( 23000₺ dedi ve montajsız igdaş bildirimsiz. hepsi dahil olursa 30000₺ dedi)
2 bayi( 23000₺ içerisinde montaj igdaş bildirimi dahil şekilde eski kombi iadeli)
Ben dolaplı bir şekilde 24500₺’ye taktırdım ıvır zıvır hepsi dahil.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nickbulamadımnapiyim -- 13 Kasım 2024; 17:0:6 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X