bugün başvuru yaptım. hem mastercard hem de american express olarak 2 kart yolluyorlarmış. 2 sininde aidatı farklı. american ex olanı sonra iptal edebiliyormuşuz. siz ne kullanıyorsunuz genel olarak arkadaşlar? |
✈️ Shop&Fly [ANA KONU] (324. sayfa)

-
-
ShopandFly Mastercard GOLD ve AMEX için 9 ay kapatmamaya güncel teklifler neler arkadaşlar ?
Bana 2'si için 100 bin+ 100 bin = 200 bin mil verdi,kabul ettim.Aidat kesilmediği için bunlar çıkıyor,kesilince de iade talebi için ararsınız dedi normalde temmuzda kesiliyordu ama ağustos gözüküyor dedi kandırıldım mı acaba ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alisverisadami -- 20 Haziran 2025; 12:24:0 > -
Bana aidat yansımıştı normal kartın aidatını iade etti amex için de 150bin mil verdi.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Migrosta mil kullanayım dedim, mil görünmüyor dedi. Amex kartla daha önce kullaniyordum. Sonra web sitesine baktım. Orda ek kart ile mil kullanılamaz yazmışlar. Eskiden yoktu diye hatırlıyorum. Daha önce hep amex kartı kullanmıştım. İlerde Migros'u Shell'i de kaldırırlar bu kartın da işi biter.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
• 1-31 Temmuz 2025 tarihleri arasında BonusFlaş, Garanti BBVA Mobil, Garanti BBVA İnternet, 444 0 333 Garanti BBVA Müşteri İletişim Merkezi, Garanti BBVA ATM’leri , garantibbva.com.tr’den ve Gelir İdaresi Başkanlığı internet sitesi ivd.gib.gov.tr ’den yapılan peşin tüm Motorlu Taşıtlar Vergisi ödemelerine ücretsiz 4 taksit fırsatı sunulacaktır.
• BonusFlaş’ta Ödemeler menüsünde yer alan Motorlu Taşıtlar Vergisi Ödeme adımından plaka bilgisini girerek, seçeceğiniz kart ile taksit seçiminizi de yaparak ödemenizi hızlı ve güvenli bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz.
• Kampanya sadece belirli bir müşteri grubu için geçerlidir.
• Bir müşteri kampanyadan 3 defa faydalanabilir.
• Kampanyaya katılım sonrasında yapılacak ilk 3 adet uygun işleminiz taksitlendirilecektir.
• Taksitlendirme işlemi ödeme gerçekleştirildikten bir gün sonra otomatik olarak gerçekleşecektir.
Bonus flash üzerinden katılım sağladım. Deniyorum ancak en fazla 3 taksit görünüyor. Deneyen var mı? Bir de yazı çelişkili, 4 taksit seçin diyor, başka yerde peşin seçin otomatik olacak diyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Düzeltmişler sanırım, bonus flaştan baktığımda 3 taksit gözüküyor.
Hocam 3 taksit zaten görünüyor, 4 taksit kampanyası var, 4 taksit görünmesi lazım
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Şimdi gördüm hocam, garanti pay ile yapılan ödemelerde ve şahıs firması ticari kartlar için geçerli gibi ifadeler var. Belki sadece onlara 4 taksit yapıyor olabilir.
Zaten miller gorunmuyor migros kasalarinda.
(Bonus-chippara-worldpuan bakiyeniz vs) migros kasalarinda gorunuyor.
Ancak benim de son iki alisverisimde kasiyer puan olarak secmesine ragmen mil puanlardan degil nakit gecti. Hatta kasiyerle iddaa edince kasiyer bir adet poset ile(0.5kurus) deneme yapti. Yine puan secti. Yine nakit ve gecti.
Sizin bahsetttiginiz ek kart; baskasi adina cikardiginiz ek kartlar.
Ben 10 gun oncesine kadar millerimle amex ile alisveris yapabiliyorum. Hatta daha bu sabah shellden akaryakit da aldim
Kuveytturk debit karti var
dün migrosta mil kullanmak istedim kasiyer puan seçmeme rağmen çıkmıyor isterseniz yan kasadan deneyelim dedi ve oradan çekebildi kasaya göre değişebiliyor
evet bende de aynı dert var, iki farklı migros'ta mille işlem yapamadılar, dün üçüncü bir migros'ta denedim orda sorunsuz kullandım mili.
can sıkıcı.
-
Dolar veya euro ekstresi alindiginda bonus flas kampanyalarindan tl karsiligi mil kazanimi oluyor mu? Orn giyimde su kadar mil kampanyalari gibi? Yoksa kampanya icin tl ekstresinden mi devam etmek gerekir?
Arkadaşlar harcama hedefi kampanyası geldiği zaman hangi cüzdana yada bildiğiniz bir yer varsa hedefi gerçekleştirebileceğim söylerseniz sevinirim. Teşekkürler
Hayir, eur-usd ekstre olarak devam edebilirsiniz.
TL karsiligindan mil hesaplaniyor, kazanim oluyor.
zortpay oluyor
-
Nkolay olabilir başka yer kalmadı sanki
Sms gelmişti ve ekstrede de yazıyordu.
S&F PLATINUM MC için gelecek 12 aylık döneme ait asıl kartınızın yıllık üyelik ücreti 1.602,00 TL, S&F PLATINUM AMEX için gelecek 12 aylık döneme ait asıl kartınızın yıllık üyelik ücreti 801,00 TL olarak sonraki ekstrenize yansıtılacaktır. Kartınızı iyi günlerde kullanmanızı dileriz.
9 ay açık kalma sözü verdim, 1500 lira mil yükledi.
-
Mil+ TL ödeme ile aldığım uçuş iptal oldu, ne yapmam gerekir? Otomatik olarak iade olur mu ödemelerim?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X