Şimdi Ara

Google Play Store ücretli içeriklere sınırsız erişim için abonelik hizmeti başlatabilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Teknoloji devi Google'ın uygulama ve içerik marketi Play Store, şu an istediğiniz uygulama veya filmi satın almak için ayrı ayrı ödeme yaptığınız bir sistemle çalışıyor. Fakat, Play Store yakında tüm ücretli içerikler için aylık bir abonelik karşılığında sınırsız erişim hizmeti verebilir.

Play Pass abonelik sistemi

Gelen haberler arama devinin böyle bir proje üzerinde çalıştığı yönünde. Google'ın "Play Pass" adında bir abonelik hizmeti geliştirdiğini ortaya çıkaran XDA geliştirici forumu, bundan yola çıkarak şirketin çok yakında ücretli oyun ve uygulamalara, hatta filmlere aylık belli bir ücret karşılığında erişim için abonelik hizmeti sunacağını iddia ediyor.

Sistemin nasıl çalışacağı ve hangi uygulamaların bu abonelik hizmetinin bir parçası olacağı ise şimdilik bilinmiyor. Sürekli bir gelir akışı oluşturacağı için hem Google hem de geliştiriciler için bu abonelik modelinin daha avantajlı olacağı belirtiliyor. Tabii ki biz kullanıcıların da aylık standart bir ücretle tüm bu içeriğe erişebilecek olmamız oldukça cezbedici diyebiliriz.

• mantık güzel gibi ancak fiyatın çok ucuz olacağını zannetmiyorum.

• Bu abonelik hizmetine ücretsiz uygulamalardaki reklamların kaldırılması da dahil olsa baya kullanışlı olur...

• Bütün oyun ve uygulamalar olacağını zannetmiyorum. Muhtemelen belli uygulamalar ve oyunlar kapsama alınır

• mikro ödeme ve reklam sistemine olan şikayetler ürküttü herhalde. yoksa niye vazgeçsinler hem satıp hem de sonrasında insanların cüzdanını tırtıklamaktan.

• Y-ZiyA kullanıcısına yanıt
    Origin Pass gibi olur öyle. Mantıklı.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yeni oyunlardan cüzdanları boşaltma keyfini bırakmazlar. Eski oyunlara gelir.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Google play'den film falan almayın. ÇÖP. Full HD parası ödeyip film aldım. Filmi açtığımda şok oldum kalite iğrençti. Sonra youtube player'ında denedim ve en fazla 480p izleyebildiğimi gördüm 1080p ekranlı cihazımda. En kötü yanı da hiç bir muhattabınız yok.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.