< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Cevap için teşekkürler hocam, ağustosa kadar bir zidoo alıyım x9s yada z9s ondan sonra hollandadan o dune ü getirtçem, mevcut amfimde HD sesleri alabilmek için çift hdmi out önemli... < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Çanak anten bazen iptal oluyor. Haliyle Zidoo Z9s adroid player a hangi (ücretsiz)TV programını yüklemeliyiz ki hd yerel tüm tv kanallarını izleyebilelim? Önerebileceğiniz program ya da programlar konusunda deneyimi olanlar yanıtlarsa sevinirim. |
CPU: İ5 13600K 3.50GHZ@5.1GHZ (ID Cooling SE-214-XT ) VGA: Intel ARC A770 RAM: 4X16 Gskill Ripjaws S5 DDR5 6000mhz CL32 Mainboard: ASUS PRIME Z790-P WIFI 7200MHz(OC) DDR5 Audio Card: Creative Sound Blaster ZX CASE: Thermaltake Level 10 GT Battle Edition PSU: EVGA 1000 GQ SSD: Samsung 970 Evo Plus 500Gb (Cooler:ID-COOLING Zero M15 m.2 NVME) HDD: WD20EARX DRW:Asus DRW-24D5MT M-Disc Monitor: Asus 24'' MX239H Keyboard Set: Asus TUF Gaming K1 Set Headset: Sennheiser HD280 Pro 64Ω Sound System: Logitech X530 Printer: LaserJet M1132 MFP Modem: Asus DSL-N17U OS: Win10 Pro 64Bit Yarabbi Şükür daha ne olsun?
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Zidoo'ya bir Android Box gibi yaklaşırsanız hayal kırıklığı yaşarsınız. Zidoo arşivinizdeki filmleri oynatmaya yarayan çok iyi bir medya oynatıcı. Ama Android uygulamalarda (Netflix, YouTube, vesaire..) kullanımı çok konforlu değil. Android uygulamalar için Mi Box ya da bütçeyi yükseltebilirseniz Nvidia Shield çok daha güzel bir deneyim sunar. Program olarak ise ben Turkcell TV Plus öneririm. Ama ücretsiz değil. |
Sorduğunuz soru ; Zidoo'nun Slow motion oynatıp oynatmaması ise mesela ben o mesajınızı okumadım ve siz yazınca geriye gittiğimde yeni gördüm.Demek ki gözden kaçmış.Bu birçok kişi için böyle olmuş olabilir ya da kullanıcıların fikri yoktur, o yüzden yazmamıştır.Bunu kimseden gık çıkmadı diye olumsuzca algılamayın.Konu başlıklarımız oldukça paylaşımcıdır aslında. Sorunuza gelirsek ; Zidoo'nun menülerinde Slow Motion oynatma ile ilgili bir seçenek yok.Sadece 2-4-6-8-16 ve 32X hızlarında görüntülü ileri-geri alma seçeneği var o kadar.Ve sanırım sizin kastettiğiniz bu değil... < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
-- Zidoo Z9X Media Player -- Apple TV 4K -- ASUSTOR 1002t NAS -- Speakers By Aytekin Erçin -- Marantz PM6003 Stereo Integrated Amplifier -- Bykoz Audio Wolfson WM8740 USB DAC -- Daphile Intel NUC -- Google Home Max Premium Wi-Fi Speaker -- Logitech Harmony Hub -- Philips Hue LED Lighting System |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
-- Samsung 65Q80R QLED TV
-- Zidoo Z9X Media Player -- Apple TV 4K -- ASUSTOR 1002t NAS -- Speakers By Aytekin Erçin -- Marantz PM6003 Stereo Integrated Amplifier -- Bykoz Audio Wolfson WM8740 USB DAC -- Daphile Intel NUC -- Google Home Max Premium Wi-Fi Speaker -- Logitech Harmony Hub -- Philips Hue LED Lighting System |
iyi bayramlar arkadaşlar |
Arkadaşlar merhabalar öncelikle herkese iyi bayramlar dilerim. Elimde Vestel FHD bir tv var. 2 TB HDD içinde de x265 videolar var genellikle HDR, 10 Bit videolarımın çoğuda 3840x1600 ve yaklaşık 20 Mbit/bit civarında bunu haliyle Televizyonumda oynatamıyorum. Şimdi şöyle bir amacım var 4K Remux Bluray ses olarak Dolby veya DTS filmleri tv de izleyebilmek için Zidoo işimi görür mü ? Dolby Vision ile işim çok yok amacım 4K Remux takılmadan akıcı bir deneyim ile film izlemek istiyorum evimi küçük bir sinema salonuna olabildiğince en uygun fiyattan çevirmek istiyorum bunu en kolay nasıl yapabilirim ? |
_____________________________ |
Zidoo Z9S işinizi görür. |
Zidoo'dan çıkan ses ve/veya görüntünün; HDR, Dolby Vision, Dolby Atmos ve eARC özelliği olmayan alıcıya (AVR'ye) aktarımında yaşadığım soruna çare olan "FeinTech VAX01202 HDMI EARC Audio Extractor & Splitter" cihazımı satıyorum (Eğer Tv'niz eARC destekliyor ama ses sisteminiz (Audio Video Receiver-AVR) eARC desteklemiyorsa; sizin ses sisteminizi eARC bağlantılı bir receiver haline getirir. Bu cihaz ile, çok büyük masraflar yaparak yeni bir receiver (AVR) almama gerek kalmamıştı. Ses ve görüntü ayırıcı olarak da kullanabilirsiniz. Görüntü ve/veya sesi çoklu ekrana ve/veya ses sistemlerine dağıtım görevi de yapar.). İlgilenenler özelden yazabilir. Ses ve görüntü ayırımı konusu daha önce forumda bahsedilmişti, bu kapsamda benim işimi sorunsuzca gördüğü için ihtiyacı olana yardımcı olabilirim. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shy4434 -- 25 Mayıs 2022; 18:17:49 > |
Referanslarım:
musty-016, cagrimir, Iwaynes, megaramazan, PublicAdministrator, kaptancoo, Theori, VoLKaN ÇaHaN, halimcokoksen, vedatakdemir, dr.amon, aytun, BLooregard Q.Kazoo, Onur Orhun, CTU, snaking, cemkula, oguzhant, DirtyMoneySyndicate, ELyesa24, CaptainLuffy, sensation888, djenez, hasan1129, samet.aslan, synweap, resai ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- INTEL I5 4670K -- MSI GTX 780 Gaming OC -- 2X4GB CORSAIR VENGEANCE 1600Mhz -- SAMSUNG EVO 840 250GB -- MSI Z87 GD-65 Gaming -- CORSAIR H80 -- Aerocool GT-S BLACK EDITION -- Aerocool Strike X 800W 80+Silver |
Referanslarım:
musty-016, cagrimir, Iwaynes, megaramazan, PublicAdministrator, kaptancoo, Theori, VoLKaN ÇaHaN, halimcokoksen, vedatakdemir, dr.amon, aytun, BLooregard Q.Kazoo, Onur Orhun, CTU, snaking, cemkula, oguzhant, DirtyMoneySyndicate, ELyesa24, CaptainLuffy, sensation888, djenez, hasan1129, samet.aslan, synweap, resai ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- INTEL I5 4670K -- MSI GTX 780 Gaming OC -- 2X4GB CORSAIR VENGEANCE 1600Mhz -- SAMSUNG EVO 840 250GB -- MSI Z87 GD-65 Gaming -- CORSAIR H80 -- Aerocool GT-S BLACK EDITION -- Aerocool Strike X 800W 80+Silver |
Referanslarım: