Şimdi Ara

374. Dönem ( Şubat 2019 Celbi) Uzun Dönem, Kısa Dönem ve Yedek Subay Adayları (81. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.172
Cevap
56
Favori
447.629
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7980818283
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    yani abi tsk nın resmi acıklaması onada güvenmeyeceksek
  • Beyler 10 dakik sonra da açıklanabilir.. Saat 10 dan sonra da.. Ben arkadaşımın 21.30 civarı açıklandığına bizzat şahit oldum.. günlük yaşantınıza devam edin..

Mesai saati bitimi sonrası açıklanması kuvvet ile muhtemel..

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Dün askerlik şubesini aradım ve bana 20 OCAK dedi.Ama duyuruda 18 OCAK diyor.Kafalar karışık
  • ZiGn0N Z kullanıcısına yanıt
    Bu gidişle öyle olacak gibi.
  • vay be geçen sene bu zamanlar bende askerdim.
  • şube gidip sordum pazartesi açıklanacağını söylediler(İstanbul Beyoğlu şubesi)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • erolacarr kullanıcısına yanıt
    hadi ya
  • Yani MSB gibi ciddi bir kurum 18 i dedi ve 20 sine sarktı hiç inanasım gelmiyor buna :/
  • Mesai bitiminde açıklarlar belki. Belli olmaz. Kaç ay önceden başvurduk. Bi zahmette açıklasınlar. 😀 Kasmalarina ne gerek var.

• Ben hala bugünden umutluyum gece 12 bile olsa açıklayacaklar

• 99-1 gününde açıklanmadı mı bizimkisi neden 20sinde açıklansın??
  • quote:

6. SEÇİM VE SINIFLANDIRMA SONUÇLARI MİLLÎ SAVUNMA BAKANLIĞINCA 18 OCAK 2019 TARİHİNDE E-DEVLET KAPISINDAN YÜKÜMLÜLERE DUYURULACAKTIR. SINIFLANDIRILAN YÜKÜMLÜLER TEKRAR SINIFLANDIRMA İŞLEMİNE TABİ TUTULMAYACAKTIR.

Milletle bu kadar dalga geçilmez.Açıklayında önümüzü görelim artık hayret birşey
  • 372. dönemin 4 den sonra açıklanmış

• bıktım artık sayfaya her 15 dakikada, yarım saatte bir bakmaktan. kafamı sürekli meşgul ediyor. açıklasalar da bi rahatlasak en azından. işteyim ve hiçbir şeye odaklanamıyorum. bence bugün açıklanır. ben msb'ye güveniyorum. verdiği tarihte açıklar geç de olsa. ama hepimiz için hayırlısı olsun arkadaşlar. geç olsun güç olmasın
  • İster misiniz tek tip asker modeliyle gidelim ?? :P

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Umutkurtuluss -- 18 Ocak 2019; 16:5:50 >
  • 369/1 olarak yaptım bizimde mesai bitimine doğru açıklanmıştı,merak etmeyin bugün geçte olsa sisteme girilir,bu kadar heyecan yapmanıza gerek yok, bugünde aciklansa p.tesi de olsa gideceğiniz yeri degistiremiyorsunuz kasmayın bu kadar

• ben hiç msb nin gün sarkıttığını görmedim akşam da olsa açıklar bence
  • bugün en geç gece 12ye kadar açıklanır bence ertelenmez ya

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Zaten neyi düzgün yapıyolar ki insanlar merak ediyor.

Herşey belli Enter’e basmak için yüklü maaş alıyosunuz mesai saatleri içersinde bunu yapmaya yeltenmiyosunuz.

Çay kahve içsen desem soğumuştur,sigara içsen paketiyle bitmiştir. Artık biz de bilelim açıklayın

• 
Sayfa: önceki 7980818283
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.